# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
IWABO’dan yeni klip
26.06.2015

Gözlerinin yeşilini özledim.

ABD’li tuhaf grup IWRESTLEDABEARONCE, 16 Haziran’da çıkardığı son albümü “Hail Mary“den ”Green Eyes”a çektiği klibini yayınladı.

Daha önce de albümden ”Girl Of Death”e çekilen klip yayınlanmıştı.

Grup daha önce de “Wade In the Water” isimli şarkısını sunmuştu.

“Erase It All” isimli şarkı da burada:

Albüm detayları ise şöyle:

1. Gift Of Death
2. Remain Clam
3. Green Eyes
4. Erase It All
5. Curse The Spot
6. Doomed To Fail Pt. 1
7. Doomed To Fail Pt. 2
08. Killed To Death
9. Trips
10. Man Of Virtue
11. Carbon Copy
12. Wade In The Water
13. We All Float Down Here
14. Your God Is Too Small

  Yorum alanı

“IWABO’dan yeni klip” yazısına 11 yorum var

  1. Kendilerini pek sevmesem de, önceki albümlerindeki gereksiz screamo tavırlarını bırakmaları hoş olmuş. Albüm kapağı da pek bi değişik geldi. Bunca geyik takılan bir grup için çok ciddi görünüyor. Simgeyi kaldır direk black metal albüm kapağı gibi.

    Neyse ayılara yakın bana uzak olsunlar.

  2. crowkilller says:

    grup bu kadar büyümeden önce grubun vokalisti hatunu face den eklemiştim,garip bir şekilde hem beni kabul etti hem de yazdıklarıma cevap yazıyordu,saçma sapan muhabbetler edip o zamanlar facede oynanan dandik bir oyunda birbirimize hediye falan yolluyorduk, sonra grup baya ünlü falan oldu bi süre hiç muhabbet etmedik ve bu karı bi eyvallah bile demeden face i falan kapatıp ortadan kaybolmuştu, bu da böyle bi anımdır ehe

    crowkilller

    bu arada grubun vokalisti değişmiş sanırım benim dediğim abla buydu

    http://i.ytimg.com/vi/UOtpf0K13NE/hqdefault.jpg

  3. grubun bugüne kadar yaptığı hiç bir şeyi beğenmemiş biri olarak klip şarkısı başta olmak üzere yeni şarkıları çok beğendim. TDEP ve Ion Dissonance’ın karışımı gibi tınlıyor. eğer albümün tamamı benzer tarzda olursa uzun süre dinlerim ben bunu.

    crowkilller

    @ismail vilehand, grup avant-garde tan mathcore a kaymış gibi, ben It’s All Happening albümlerini baya sevmiştim, bence eskiden daha iyiydi bu grup özellikle vokalistleri çok daha iyiydi

    ismail vilehand

    @crowkilller, arkadaşın diye öyle deme şimdi :P şakası bir yana grubun yaptığı hiç bir şeyi beğenmedim derken baştan sona hiç bir albümünü dinlemedim. sadece new songlar, lyric videolar ve klipler olarak baktım hep ve hiç birini beğenmedim. bir önceki albümde de aynı kız vokaldeydi mesela, klip şarkılarını berbat bulmuştum. ama bu albüm bi çıksın eğer beğenirsem eskilere de döner bakarım illaki.

  4. Rashid says:

    Eski albümlerini özellikle vokalde Cameron olduğu dönemi fazlasıyla severim. Ancak Courtney geldiğinden beri eski kendilerine has müzikleri gitti ve yerine diğer gruplara benzer müzik icra eden bir grup geldi. Özellikle şu albümde her şey belli oluyor. Yani kapak ve klip grubun tarzından baya-baya uzak. Deneysel deathcore’dan mathcore olaylarına doğru yol alıyorlar. Bunun büyük sebeplerinden biri de bence Courtney’in Cameron gibi güzel clean vokali olmaması sanırım ve ya grup üyeleri cidden yeni bir şeyler deneme istekleri ola bilir ama şu grup ismiyle nasıl ciddi iş yapılır orası da ayrı bi olay. Ancak bu yeni tarzlarının beğenmediğim anlamına gelmiyor :D

  5. Aiden says:

    Şu grubun yaptığı müzikten çok ismine bayılıyorum ya. Yaptıkları müzik de fena değil yine ama isim bence gayet yaratıcı ve hoş.

  6. Erman says:

    Şaka metalden ciddi metale..

  7. Rashid says:

    Son 2 klipte de kadın vokalin öne verilmesini pek beğenmedim. IWABO’ya yakışmayan hareketler bunlar :D

  8. ben says:

    Bence hiç olmamış.IWABO’In olayı ağır delirmeli müziği ve mega taşak videolarıydı.Bir “Cats Pajamas”,”Tastes Like Kevin Bacon” ya da “See You In Shell” nerede bu şarkılar nerede.Dev sıkıcı bir grup olmuşlar.Eski hatun resmen çok daha iyiydi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.