# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GOJIRA basçısından dağ bisikleti videosu
15.06.2015

Cool’luğun sınırları.

Yeni albümünün davul kayıtlarının bittiğini duyuran Fransız grup GOJIRA’nın bas gitaristi Jean-Michel Labadie, Fransa’da Alp dağlarında bulunan Valloire Bisiklet Parkı’nda bir dağ bisikleti videosu çekmiş. Bu aşırı HD video grup tarafından şöyle paylaşıldı.

  Yorum alanı

“GOJIRA basçısından dağ bisikleti videosu” yazısına 9 yorum var

  1. Oha çok kıskandım, downhill’le aram yoktur ama Alp dağlarına hayran kalmamak elde değil. Her şey bir yana kolluk, dizlik falan olmadan yalnızca kaskla o işi yapmak bayağı bayağı deli işi, küçük bir dengesizlikte en hafif hasar kolu bacağı kırmak olur çünkü, demek ki bayağı bayağı tecrübeli bu işlerde.

    Video düzenlemesi, arka plandaki şarkı seçimi falan bayağı güzel olmuş. “Ulan hayat size güzel be!” diye yazıp fakir edebiyatı yapmamak için kendimi zor tutuyorum evet.

  2. Nefis olmuş ya, özenmekten yoruldum resmen adama. Ayrıca videonun edit işi de baya başarılı, şarkı baya güzel akıyor görüntülerle.

    Gojira = her şeyden her zaman kalite akması.

  3. OnurOnur says:

    Vay babam vay.

  4. Oğuz Fırat says:

    Şu adamların doğa sevgisi beni benden alıyor. Bazen oturup düşünüyorum neden bu kadar mükemmeller diye. Evet evet ciddi ciddi yapıyorum bunu.

  5. Aiden says:

    Şu an nedense pis pis sırıtıyorum. Çok güzel lan.

  6. Backbone says:

    Aynı zamanda çok iyi kaykay da kayar kendisi. Deli deli.

  7. Melkor says:

    Global warming videoya çok güzel gitmiş.

    Ozan H. E. Turakine

    @Melkor, Global warming benim için aşırı derecede hisli ve duygusal bir şarkı olduğu için tam oturtamadım aslında. Seçim olarak doğru, hatta videonun arkasına da cuk oturmuş ama biz o şarkıyı “We will see our children growing” haykırışlarıyla, “And I feel all alone, Because everybody’s wrong” gibi jilet misali sözlerle biliyoruz be abi :/

  8. Lifelover says:

    Çılgın şey.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.