# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Kerry King: “İnsanlar o manyak Dave Mustaine’le nasıl çalışabiliyorlar anlayamıyorum.”
23.04.2015

Amcalar yarışıyor.

Kısa süre önceki bir röportajda, Kerry King’e MEGADETH’le sahneye çıktığı kısa dönem sorulmuş. King’in cevabı tabii ki net olmuş:

Bunu söylerken elbette ki Kirk Hammett’a laf ediyor değilim, Kirk çok yakın bir arkadaşım, ama ben METALLICA’yı Dave Mustaine’le görebilmiş şanslı insanlardan biriyim. Bunu söylüyorum, çünkü buna tanık olan fazla insan yok. Onları Los Angeles’ta Woodstock’ta görmüştüm ve Mustaine çok ilgimi çekmişti. Gitarda resmen yardırıyordu ve çok havalı gözüküyordu. Ben bugün bile onun o zaman yapabildiklerini yapamıyorum. O yüzden gitar çalışı aklımı başımdan almıştı. Sonradan öğrendim ki B.C. Rich sayesinde, ki o sıralarda hepimiz B.C. Rich çalıyorduk, bana ulaşıp MEGADETH’te çalmak isteyip istemeyeceğimi sormuştu.

Ben de “bu yeni bir şeyler öğrenmek için harika bir fırsat” diye düşünmüştüm. Ayrıca insanlar beni görecek ve beni SLAYER’dan dolayı tanıyacaklardı. Çünkü biz o sırada sadece Bay Area’da çalabiliyorduk ve başkalarının beni görmesi, SLAYER’ın da bir nevi reklamı gibi olacaktı. SLAYER her zaman vardı, gidip de “Ben MEGADETH’te çalmak istiyorum” demedim. Zaten herhangi birinin MEGADETH’te birkaç saatten fazla nasıl kalabildiğini de anlamış değilim, adam manyağın teki.

  Yorum alanı

“Kerry King: “İnsanlar o manyak Dave Mustaine’le nasıl çalışabiliyorlar anlayamıyorum.”” yazısına 13 yorum var

  1. Melkor says:

    İkinizde birbirinizden manyak ve egoistsiniz be olum.
    İkinize de uyuz oluyorum amk.

  2. Ubeydullah İndiroğlu says:

    “Kerry konserlerde çok iyi iş çıkarıyor. Şu ana kadar birlikte çalıştığım en iyi gitarist diyebilirim.”

    Dave Mustaine, 1984.

    Evınç

    @Ubeydullah İndiroğlu, Abi yarıldım bu yoruma ya ahahah

    Deniztalha

    @Ubeydullah İndiroğlu, Siteye like butonu konulması gerekliliğinin hissedildiği anlardan. Nasıl bi cümle oldu bu gerçi

  3. ahmetarkun says:

    son zamanlarda kerry cılkını çıkarmaya başladı valla ya

  4. BlackFriday666 says:

    Haberi dün yabancı bir sitede okudum. Başta oradaki başlığı görünce ne diyor bu dallama demiştim ama aslında Mustaine’den bahsederken bu sıfatları olumlu şekilde kullanıyor gibi gelmişti bana.

    Çalımı konusunda da çok üst düzeyde olduğunu düşünüp başta B.c Rich’ten dolayı olduğunu düşünüyor. Sebebi oymuş demiyor ki zaten öyle olması da komik olurdu.

    Neyse benim yanlışım da olabilir de çeviri konusunda PA’da böyle yetkili ve bilgili abilerimiz varken o haberi bu şekilde okuyunca tuhaf hissettim. Umarım hata bendedir.

  5. burak35 says:

    kerry çok haklı dave tam bir manyak insanlar bu herife nasıl katlanıyorlar anlamak inanın güç , dave nick menzaya ki eski grup arkadaşına gel tekrar grubumda çal fakat sana para ödemem diyebiliyor , biri bu herife dur desin artık abi :D

  6. Görkem Yücesoy says:

    valla eski toprakla yeni nesildeki tipleri karşılaştırınca yeni nesilden çok daha az lavuk çıktı gibime geliyor ki bu iyi bir gelişme. Mustaine, Malmsteen, King gibi tiplerin yıllardır gerzek gerzek konuşmasının bence üç ihtimali var:

    1) Kafayı sıyırmışlar
    2) İşi iyice taşşağa vurmuşlar
    3) “Attention Whore”luk yapmayı baya bir seviyorlar

    Bana 3 daha yakın geliyor nedense ama diğerleri de olabilir. Hatta hepsi birden de olabilir. Kerry King bu söylediğinde ne kadar haklı olsa da kendi mallıklarının Mustaine’den arda kalır yanı yok. Yeni nesil ve sonraki nesillerle beraber umarım bu dangalaklık azalarak biter.

  7. tayyar ahmet says:

    Dave Mustaine teknik acidan kafayi yemis, aklina ne eserse soyleyen, grup uyelerine tepeden bakan, dunyanin en iyi gitaristidir kanimca. Kerry King’ in ayni zamanda “Dave’ i ilk basta Metallica sahnesinde izlemistim. Hgorup gorebilecegim en iyi gitaristti cunku bizim yasimizda gitarin sapina bakmadan calabilen gordugum ilk gitaristti.” Demistir. ikiside birbirini pohpohluyor olabilir elbette. Fakat Mustaine gecmiste yaptigi gibi simdi de yaninda olacak muzisyen degil muzik iscisi ariyor. Ne derse yapacak bir adam ariyor. Kisacasi Kerry hakli. Fakat Dave reyizi severiz, sayariz. Kirk Hammett’ la kiyaslayanda maldir

  8. Yiğit Zeren says:

    Al birini vur ötekine, Kerry senin elinde güzelim köpeoğlu Gary Holt var onu kullansana sen ne işin var bu elin Dave Mustaine egoisti ile, yapma anam yapma. İkiniz de çok egoistsiniz yapmayın amk işinize bakın.

    ceren

    @Yiğit Zeren, naabıyon la :D:D:D:D

  9. Mr Charming says:

    Bir SLAYER ve bir Megadeth fanı olarak ikisinin de öyle “dünyanın en iyi gitaristleri” klasmanında yer aldığını düşünmüyorum. Kerry çok iyi bir söz yazarı kesinlikle. Disciple ile kaleminden ne hünerler fışkırmış. Mustaine de iyi bir besteci. Slayer’da iyi besteci diyebileceğim isim Jeff’di. Kerry zaten “slayer slayer olana dek nota dahi bilmiyordum” diyor. Adam brutal, ayı gibi sözler yazmak ve 010101 için gelmiş dünyaya lol Dave’in üretkenliği hayran olunası. Ama koskoca Jimmy Page varken, Paul Gilbert varken, Steve Vai varken, hadi uçmamış adamlardan Buckethead; thrash aleminden ise Marty Friedman varken bu adamları ilah yapmaya ne gerek var.. Kirk çöptür tabi.

  10. Mustaineisgod says:

    Artık eskisi gibi arıza metal müzisyenlerinin çıkmaması aynı zamanda 2000lerden sonra doğru düzgün büyük kitlelere ulaşabilen metal grubu sayısının bir elin parmaklarını aşmadığı için olabilir mi? Efendilik isteyen yallah türk sanat müziği dinlemeye.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.