# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Güncelleme: MEGADETH, Chris Adler’ın yeni albümde konuk davulcu olacağını açıkladı
28.03.2015

Misafir ol gel bana.

Kadrosunun yarısını değiştirmeye hazırlanan MEGADETH, LAMB OF GOD davulcusu Chris Adler’ın yeni MEGADETH albümünde konuk davulcu olacağını duyurdu.

Önceden de şu fotoğraf paylaşılmıştı.

Yakın zamanda da, çalan kişinin Adler olduğu tahmin edilen 3 adet video yayınlanmıştı. MEGADETH’e katılacak yeni gitaristin de eski ANGRA gitaristi Kiko Loureiro olacağı tahmin ediliyor.

  Yorum alanı

“Güncelleme: MEGADETH, Chris Adler’ın yeni albümde konuk davulcu olacağını açıkladı” yazısına 23 yorum var

  1. Osman says:

    *grabs popcorn*

  2. deatheist says:

    harcanacak gül gibi adam desene :P

  3. Adamın en son Protest The Hero’da çaldığını düşünürsek bayağı canı sıkılacak.

  4. Kamil says:

    O yavan müziğe katlanamaz bence Adler.

  5. Kand. says:

    Jeff loomis ya da Andy james’i şu grupta göremedik ya.

  6. Headmaster says:

    vay arkadaş, en sevdiğim gruplardan birine avenged sevenfold’tan bile daha kötü muamele yapılıyor.

  7. Kıvanç says:

    Artık Megadeth ya bir Rust in Peace 2 yapar, ya da babayı alır. Adler Super Collider tarzı şeylerle uğraşacak adam değil.

  8. Chris Adler’ı The Faded Line ve Redneck gibi şarkılardaki davullarıyla hatırlamak istiyorum. illa davulcu lazımsa Yusuf Tunceli’yi alsınlar. bu adamın Megadeth’te ne işi var…

  9. Gazapkulu says:

    Son albüm faciaydı evet.Ama dibe vuruşun etkisiyle sağlam ya da en azından ortalama üstü bir albüm bekliyorum.Adler davulda ise bu harika bir haber.Tam aranılan taze kan.Gitarist ile ilgili bilgim yok ama.
    Çıkmadık candan ümit kesilmez.Bahsettiğimiz grup ne olursa olsun Megadeth.

  10. hıııaaooyydaaa... says:

    Chris Adler’ın karizması Megadeth’in şanlı tarihini aşacak cinsten. Ben burada kendini kurtarmaya çalışan bir Megadeth ve risk almış bir davulcu görüyorum. Ya Adler’ın adına yakışır bir iş yapıp Megadeth’i yeniden coşturacaklar. Ya da Dave’in egosuna takılıp Chris başkanın da adını lekeleyecekler.

  11. pervicax says:

    megadededth ve chris ader yazık olacak adamın geçmiş kariyerine lamb of god ve megadeth alakasız bir durum

  12. Chris Adler hali hazırda kayıt süreçlerinde diğer gruplara zaten yardım ediyordu. Protest the Hero’nun son albümünde de davulları o kaydetmişti. Lamb of God’ı bırakıp Megadeth’e gireceğine ihtimal vermiyorum açıkçası. Belki Amerika’daki bir iki konserde çalıp ufak çaplı turlara dahil olur ama Lamb of God’ı asla ikinci plana atmayacaktır.

    Çok yaşlanmış ve slikondan çökmüş hanım porno yıldızı suratlı Mustaine başkan bence beklenmedik biçimde, nispeten iyi bir Megadeth albümüyle geri dönecek. Çünkü her ne kadar ağzını her açtığında bok fırtınası çıkartan çekilmez bir ihtiyara dönüşmüş olsa da sonuç itibariyle adam Dave Mustaine. Chris Adler da süper davullar yazacaktır. Umarım çok iyi bir Megadeth albümü gelir.

  13. Anticlea says:

    Chris Adler tartışmasız Megadeth’e fazla bir adam. Albümde konuk olup Lamb of God’a geri dönmeli diye düşünüyorum. Ayrıca Straight to the sun şarkısının sonundaki bateri soloyu dinleyenler Chris’i bilir; Megadeth ona göre grup değil.

  14. saw you drown says:

    Haydaaaaaaaa

  15. yunus emre says:

    basmış parayı Dave abi neyse en azından güzel davul atakları duyarız Chris abiden Megadeth zaten ölmüş bitmiş albümler yapmaya devam ediyor

  16. İlker says:

    Yeni bir Endgame gelmesi konusundaki ümidim gittikçe artmaya başladı. Olucak gibi lan.

  17. Ahmet Arkun says:

    eğer yeni albümde senin benim onun yani megadeth manyaklarının istediklerini veremezlerse kariyerlerine radyolar için jingle yaparak devam etsinler…

  18. Kamil says:

    Bir yerden Andy James’i ya da kaliteli başka bir gitaristi de işin içine katabilirse bence sağlam bir Megadeth albümü gelir. Umutlandım gibi.

    deatheist

    @Kamil, ikinci gitaristlerin artık megadeth’e pekte bi etkisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası.. zira chris’in ne kadar iyi bir gitarist olduğu ortada ama endgame ve thirteen her ne kadar sevdiğim albümler olsada bunda chris’in solo yazmak dışında pek bir etkisi olduğunu zannetmiyorum.. olaya chris el atıyor olsa zaten super collider gibi bir şey çıkmazdı bence.. gruba friedman’da dönse megadeth yavan bir müzik yapmaya devam edecek bence. umarım beni dumur edecek bir şeyler ortaya çıkar diyeyim..

    Kamil

    @deatheist, orası öyle ama işe katsa farklı şeyler çıkar.

  19. ÖNCÜL says:

    Chris Adler bu albümde ne kadar kendini ifade edebilir bilmiyorum ama nispeten umutluyum. Super Collider’la dibi gördük, bundan daha kötüsünü yapmak mucize gibi birşey olur.

  20. Hakan Yeşil says:

    Adam çağrıyı aldığında nerdeyse heyecandan dilini yutmuş, müzikteki yolunu çizen grupla albüm yapma imkanı yakalamış şurda yazılanlara bak hahah. Chris sadece para için boyle bir iş yapacak biri değil.Hatta para da almam yeterki yeni albumde çalayım demiş olabilir. Hayranı olduğu grupla bir albumde varolacak.

    Megadethin Chris Adler için ne ifade ettiğini anlamak için şu dediklerini okumak yeterli: “MEGADETH was the game changer for me. Growing up, there was no other band that meant as much to my musical interest and direction. There is no doubt I would not be doing what I have been doing for the past three decades had I not stumbled across ‘Killing Is My Business’ and the bible of all metal, ‘Peace Sells’ in my formative years.About 10 years ago, LAMB OF GOD toured with MEGADETH and I was able to share that story with Dave and David, and we have kept in touch ever since. When Dave called me a while ago and asked if I was interested in making a thrash metal album with him, I felt like I must’ve been on a hidden camera show. “I was trying to play it cool, but I was speechless other than YES! Once I called my wife and my band guys to let everyone know, I had some time to really think about it and how I can best fit into this situation. I’m coming into this on fire. There is an incredible amount of respect, but the goal here is to make the very best thrash album we can. Together, I believe we can do something very special! Get ready for a very exciting chapter in the MEGADETH legacy”

    O değil de Mark morton çağrılsa o da koşa koşa giderdi Chris gidince heves etmiştir muhtemelen. Bilen bilir o da Megadeth sevgisiyle coşan bi adam.Çok ilginç Lamb of god da var bu.

  21. Alexandris says:

    Bu adam Scurillous’tan sonra hiç bir beklentisi kalmayan, beklentiyi de azaltan Protest The Hero’yu yeniden şahlandıran kişi. Megadeth’e ilaç olabileceğini düşünüyorum. Ancak yanında bir de Jeff Loomis gelseydi nasıl olurdu diye düşününce Kiko abimiz biraz alt bir beklenti yaratıyor.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.