# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
AMON AMARTH’da ayrılık
21.03.2015

17 sene sonra.

Geçtiğimiz yaz ülkemize uğrayan ve bu sıralar yeni albüm çalışmaları içerisinde olan İsveçli viking topluluğu AMON AMARTH, 17 senelik davulcusu Fredrik Andersson’un gruptan ayrıldığını duyurdu. Grubun konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

“Fredrik, aramıza katıldığı sene olan 1998′den bu yana AMON AMARTH’ın gelişiminin önemli bir parçasıydı ve hepimiz ona en iyi dileklerimizi sunuyoruz. Bu sıralar yeni albüm yazımı sürecindeyiz ama onun yerine  henüz yeni bir davulcu almadık.”

  Yorum alanı

“AMON AMARTH’da ayrılık” yazısına 11 yorum var

  1. wılwıl says:

    martin lopez gelir büyük ihtimal

  2. GLaDOS says:

    Laaan olm yapmayın. Cart curt eleman değiştiren gruplardan ziyade sabit kadrolu gruplar bana her zaman daha yakın gelir. O yüzden ayrıca tadım kaçıyo böyle ayrılıklarda.

  3. serdar91 says:

    kanımca yeri zor doldurulabilecek bir adam. neyse hayırlısı olsun.

  4. OnurOnur says:

    Nasıl ya, neden? :(

  5. saw you drown says:

    Ama neden? Sen de mi Amon?

  6. MetaLstorM says:

    Versus the World albümünde ne manyak çaliyordu adam

    Ama artik gitti :(((

  7. delikassap says:

    Açıkçası Martin Lopez ihtimalini hiç düşünmedim haberi official sayfada görünce bir de küfür ettim ama Lopez gelirse ne güzel olur ne tatlı olur. Thor yardım etsin de Lopez aramızda olsun…

  8. Ömer Kuş says:

    Martin Lopez’in gelme ihtimali sifir bence. Adam Soen’i kurdu iki album cikardi turluyor su an, onu birakip simdi Amon Amarth’a mi dönecek yine? Arti adam artik bu kadar progresif sularda yuzerken o kadar grup arasindan Amon Amarth’a dönmeyi isteyecegini hic ama hic zannetmiyorum.

  9. B U R Z U M says:

    Yukaridaki arkadaşın dedigi gibi yeri doldurulabilir cok rahat ama yinede bu adam amon amarth a yakisiyodu. Bide sabit kadro muhabbeti de var tabi. Yazik olmus. Yeni davulcu kim olur acaba? Cok merak ediyorum.

  10. run run run says:

    Haberi görüp linke tıklamadan önce tahmin etmeye çalıştım acaba kim gitmiştir diye. Yıllardır konserlerde ve röportajlarda tüm elemanların yüzü gülüyor, herkes deli gibi mutlu, enerjik, bir tek davulcu donuk ve soğuk görünüyordu. Tahminim doğru çıktı. Çok sevdiğim, hayranı olduğum bir davulcuydu Fredrik Andersson, üzüldüm şimdi.

  11. Barış says:

    solistten sonra en karizmatik/sempatik buldugum adamdı. üzüldüm bayağı :(

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.