# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BLACK TUSK bas gitaristi yaşamını yitirdi
10.11.2014

R.I.P.

Amerikalı sludge gurubu BLACK TUSK’ın bas gitaristi Jonathan Athon, 32 yaşında hayatını kaybetti. BLACK TUSK, Facebook üzerinden şu mesajı yayınladı:

“Athon’ın geçirdiği motosiklet kazasında aldığı yaralar yüzünden hayatını kaybettiğini duyurmak zorunda olmak bizim için çok üzüntü verici ve yürek parçalıyıcı bir durum. Doktorlar, Athon’ın beyninin kazadan hemen sonra onarılamayacak boyutta bir hasar aldığını söyledi. Athon ölümüne dek komada ve yaşam destek ünitesine bağlıydı. İç organları, vasiyeti gereğince organ nakli için bağışlanacak. Cenazesi Savannah’da ailesi ve arkadaşları tarafından düzenlenecek ve bedeni yakılacak. O 32 yaşındaydı ve onu her zaman özleyeceğiz. Bu kötü günlerde verdiğiniz tüm destekler için minnettarız. Athon bununla gurur duyardı.”

  Yorum alanı

“BLACK TUSK bas gitaristi yaşamını yitirdi” yazısına 8 yorum var

  1. atilla says:

    çok genç bi arkadaşmış, toprağı bol olsun, trafik (özellikle motorsiklet) kazaları & uyuşturu yüzünden çok genç insan ölüyor, üzücü gerçekten.

  2. Motosiklet kazalarına dev sinirleniyorum. Ortada hastalık yokken, düşman yokken ölüyorsun. Adama çok üzüldüm.

    ismail vilehand

    @Furkan Keskin, hayatta en büyük çekincemdir motosiklet. yani araba, tren, hatta uçak kazasında bile hayatta kalma ihtimalin olurken motosiklet belasında bi kaza yaptın mı şansın olmuyor. Mitch Lucker’da aynı tarz gitmişti. motor tutkusuna saygı duyuyorum ama çok ciddi sakat bir olay.

  3. saw you drown says:

    Çok üzücü amk ya

  4. GoreMageddon says:

    Evet saçma ve çocukça ama; dünyada gebermesı gereken onca pislik varken bu adamların ölmesi sinir bozucu. Napcan, Hayat ve gerzek işleyişi…

    ismail vilehand

    @GoreMageddon, hayat tabi bu, “bu niye ölmedi, şu neden yaşıyor.” muhabbeti baya salakça ama ister istemez benimde aklıma kazınıyo bu tür şeyler sürekli. ne bileyim Aziz Yıldırım, Bülent Arıç, Yiğit Bulut falan en nefis biçimde yaşarken bu adamın erken gitmesi çok fazla üzüyor insanı.

  5. ismail vilehand says:

    gece gece baya üzüldüm ya. aga bu motosiklet inanılmaz sakat bi olay. istediğin kadar tedbir al, tosladın mı marbella adasına yolcusun. diğer taraftan bakınca da ciddi bir tutku ve yaşam tarzı. ben asla bulaşmam ama Lemmy motosikleti yaşam tarzı olarak benimseyenleri korusun ve uzun ömürler versin.

  6. Ouz says:

    Grubu bir kere bile dinlemişliğim yok, vefat edeni de tanımıyorum. Ama böyle müzisyenlerin genç yaşta ölmesinden nefret ediyorum. Toprağı bol olsun. Yazık olmuş gerçekten.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.