# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Billy Boyd’dan The Hobbit’e şarkı
23.11.2014

Son Veda.

Peter Jackson tarafından sinemaya uyarlanan Lord of the Rings serisinde Peregrin “Pippin” Took karakterini canlandıran Billy Boyd, yine Peter Jackson imzalı The Hobbit serisinin son filmi The Battle of the Five Armies için Fran Walsh ve Philippa Boyens ile birlikte “The Last Goodbye” isimli bir şarkı hazırlamış.

Şarkı için hazırlanan ve her iki seriden de görüntüler barındıran klip şöyle:

Billy Boyd, Lord of the Rings serisinde de “Edge Of The Night” adlı şarkıyı seslendirmişti.

The Hobbit serisinin son filmi The Battle of the Five Armies,  17 Aralık’ta sinemalarda olacak.

  Yorum alanı

“Billy Boyd’dan The Hobbit’e şarkı” yazısına 5 yorum var

  1. Melkor says:

    Son filmde enya gibi naif sesli bir hatun sesi duymak istiyoruz. zaten orta dünya’ya yarışır bir seri çekmiyor bari müziklerin hakkını versin pj göteleği.

  2. OnurOnur says:

    Acı verici bir isim.

  3. Korhan Tok says:

    İlk film mükemmel, ikinci film her ne kadar öyle olacağını başından beri bilsem de filler allah filler ve hayal kırıklığıydı. Fakat son filmle yine yönetecek ortalığı PJ. Şarkıyı da sırf ilk defa filmde dinlemiş olayım diye bekletiyorum ama eminim yine canlar yakmıştır Boyd.

  4. Burak Yenitepe says:

    Çok güzel ya. Bugün şarkıyı 10-15 kere dinledim. Her dinleyişimde içim kıpır kıpır oldu.

    Hobbit’in sinemaya kitaba yaraşır biçimde aktarılamadığını düşünsem de, böğrü açık bir cigete dönüşen Legolas’a biraz sövsem de, Beorn’un hakkına ağlasam da artık bitmesi fark ettirmeden baya baya koyacak. Belki Hunt For Gollum gibi farklı ellerden çıkma yapımlarla ve yan hikayelerle bu iş devam eder(ki çok güzel ve şaşırtıcı sonuçlar elde edilebilir bence) ama PJ’in artık bu kadar büyük çaplı bir Tolkien uyarlamasına girişeceğini sanmıyorum be.

  5. LOTR serisinin bendeki yeri bambaşka olduğu için Edge Of Night’ı baya seviyorum ama bu da DEM FEELS moduna soktu tabii beni. Gerçi şöyle bi düşününce serilerin sonu için daha epik bir şarkı yazılabilirdi. Yine de ARO Shire’ın tezenesi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.