# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
EXODUS yeni klibini paylaştı
28.10.2014

Aynı isimli.

Thrash efsanesi EXODUS, Ekim ayında çıkan yeni albümleri “Blood In, Blood Out“dan albümle aynı isimli şarkıya çekilen klibi yayınlandı.

Daha önce de Kirk Hammett’ın konuk olarak bulunduğu şarkı “Salt The Wounds” paylaşılmıştı.

Albüm detayları şöyle.

01. Black 13
02. Blood In, Blood Out
03. Collateral Damage
04. Salt In The Wound
05. Body Harvest
06. BTK
07. Wrapped In The Arms Of Rage
08. My Last Nerve
09. Numb
10. Honor Killings
11. Food For The Worms

Grup, bir süre önce de METALLICA gitaristi Kirk Hammett’ın, albümden “Salt In The Wound” adlı parça için bir solo kaydettiğini açıklamıştı. Hammett, konuyla ilgili olarak şunları söylemiş:

“Bir EXODUS albümü için solo kaydetmek benim için çok büyük bir şeydi. Ben güzel bir solo çalıyorum, Sonra Gary geliyor ve başka bir solo çalıyor. Bunları dinledim ve ‘Vay canına, yıl tekrar 1982 ve Gary ve ben gitar soloları ile birbirimizin kafasını koparmaya çalışıyoruz.’ diye düşündüm. Son 30 yıl içinde değişen pek bir şey olmadı. Bunu çok seviyorum. Bu adamları çok seviyorum. Onlarla hayatımın çoğunda beraberdim ve en sonunda onlarla bir şey kaydedebildiğime seviniyorum.”

Kirk Hammett’ın geçtiğimiz aylarda EXODUS’a sahnede eşlik ettiğini de hatırlatalım.

Grubun eski vokalisti Rob Dukes, yeni albümle ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

“Albüm son birkaç EXODUS albümündeki uzun ve epik şarkı yapılarının aksine, daha kısa ve daha hızlı, biraz punk rock hissine sahip şarkılardan oluşuyor. Baya farklı bir havası var.”

Holt geçtiğimiz Nisan ayında, son dönemde metal basınında sıkça konuşulan SLAYER ve Gary Holt olaylarına açıklık getirmek adına, dağılmadıklarını belirten bir açıklama yapmıştı.

Kerry King’in Gary Holt’un Hanneman’ın yerine SLAYER’a katılması konusundaki olumlu demeçleri ve EXODUS’un Maryland Deathfest performansını iptal etmesi sebebiyle artan dedikodulara cevap veren grup, Maryland iptalinin, Holt’un, babasının ciddi sağlık sorunları dolayısıyla babasının yanında olması gerektiği için yapılmak zorunda kalındığını, grubun asla dağılmak gibi bir niyetinin olmadığını belirtmişti. Holt da açıklamasında, SLAYER’a katılmak adına EXODUS’u bırakmayacağını (bitirmeyeceğini) açıklamıştı.

  Yorum alanı

“EXODUS yeni klibini paylaştı” yazısına 76 yorum var

  1. berke says:

    albüm çıkalı 2 hafta oldu ancak kritiğini göremeim biri yapsa iyi olacak

    ÖNCÜL

    @berke, Ben geçen hafta baya dinledim. Şahsi fikrim; albüm çok iyi başlıyor ancak ortalarda biraz düşüş var. Sonlarda ise tekrar toparlanmayı başarıyor. Genel toplamda ise iyi bir albüm. Beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim.

    berke

    @ÖNCÜL,Evet bencede albüm iyi ve tempolu başlıyor bi kaç şarkıda tempo düşüyor.Benim favorilerim albümle aynı isimli şarkı body harvest ve wrapped arms.Puan verecek olsam 8 veririm

    Ahmet Saraçoğlu

    @berke, Pazartesi günü sitede olacak.

  2. Kıvanç says:

    Salt the Wound çok güzel be abi.

  3. berke says:

    Food for the worms albümün zayıf şarkısı bence

  4. Oğul says:

    Body Harvest muazzam bir şarkı.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.