# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CROWBAR’dan yeni klip
20.10.2014

Symmetry in Black.

ABD’li sludge grubu CROWBAR, 2013 sonlarında 10. stüdyo albümünü kaydetmek için stüdyoya girdiğini açıklamıştı. “Symmetry in Black” adını verdiği yeni albümünü 27 Mayıs’ta çıkartan grup, albümden ”Symmetry In White”a çektiği klibi yayınladı.

Grup daha önce de “Walk With Knowledge Wisely” adlı şarkının klibini yayınlamıştı.

Albümün detayları da şöyle.

01. Walk With Knowledge Wisely
02. Symmetry In White
03. The Taste Of Dying
04. Reflection Of Deceit
05. Ageless Decay
06. Amaranthine
07. The Foreboding
08. Shaman Of Belief
09. Teach The Blind To See
10. A Wealth Of Empathy
11. Symbolic Suicide
12. The Piety Of Self-Loathing

  Yorum alanı

“CROWBAR’dan yeni klip” yazısına 26 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    benim için bankosu olan gruplardan biri. “kesin iyi olacakta ne kadar iyi olacak?” derim sadece.

  2. kutup ayısı says:

    ciksin su album artik ya. bekle bekle nereye kadar? ayrica ismail vilehand’in bir ustteki yorumunun da altina imzami atarim.

  3. Berca B. says:

    Ya şarkı çok iyi, albüm komple mükemmel ama neden böyle keko klipler çekiyolar anlamıyorum. Hiçbi özelliği yok, Kirk dışında herkes uyuyor. Ayrıca şu tarz kliplerde mikrofon neden koymazlar, vokalist neden havaya söyler şu şarkıyı bi çözemedim.

    ismail vilehand

    @Berca B., bu tarz klipler görsel materyal bulunması açısından sırf plak şirketlerinin isteğiyle çekiliyor kanımca. maksat “Crowbar music video” diye aratılınca bişi çıksın işte.

    Berca B.

    @ismail vilehand, doğru tabi bro, ve bence de klipler çekilmeli. Kirk Windstein’in de klip çekmek istemeyecek bir adam olduğunu sanmıyorum, Crowbar’ı büyütmek için Down’dan ayrıldı adam. Ama keşke işte biraz daha özenli yapılsa şu işler. Ben Kirk’ün yerinde olsam diğer elemanların enselerine “uyansanıza lan ampırlar” diye yapıştırıp doğru düzgün de bi mikrofon isterdim.

  4. carcass surgical steel says:

    yenı albumu defalarca dınledım klıp sarkısı kesınlıkle albumun en guzel ve akılda kalıcı sarkısı albumde bastan sona guzel ıyı bır ıs cıkarmıslar sadece sololar eksık onun dısında bır eksık yok albumu herkese tavsıye ederım

  5. cemal okko says:

    albüm kapağındaki üç kollu işaret ne anlama geliyor???

    ismail vilehand

    @cemal okko, grubun logosu.

    cemal okko

    @ismail vilehand, bdıyasdjaskdj onu anladık… o işareti kullanan bir kaç grup daha var.. power metal gruplarında var… stratovarius felan da kullanıyor… pagan sembolü falan mı?? eğer öyleyse anlamı ne*?

    ali ihsan balı

    @cemal okko, Ya o işaret Fransızlıkla alakalı bir çok şeyde kullanılıyor. Eski Fransa İmparatorluğunun arması olabilir hatta. New Orleans da Fransızların kurduğu bir şehir, grup da oralı, o yüzden seçilmiştir heralde.

    cemal okko

    @ali ihsan balı, finlandiyayı da fransızlar mı kurmuş??? http://www.metal-archives.com/images/7/6/4/8/76480.jpg

    ali ihsan balı

    @cemal okko, Onlar anne tarafından Fransız

    cemal okko

    @ali ihsan balı, napolyonun avrupayı işgali dışında fransa ile finlandiya arasında baş harf benzerliği dışında herhangi bir ilişki ve alaka olamaz..

    Furkan Keskin

    @cemal okko, selam. Amblemin adı “Fleur-de-lis”, Fransızca’da “zambak çiçeği” manasına geliyor. Zambak “saflık,temizlik” gibi olguları sembolize eder.

    Asur kralı Sargon II’nin temsili kabartmasında başının üzerinde duruyor.
    http://farm3.static.flickr.com/2697/4421455910_1973dc0f35_b.jpg

    Avrupa halklarının neredeyse tümünde,muhtelif yerlerde kullanılmıştır (motifler, flamalar) ve ayrıca Fransız kraliyet ailesinin sembolüdür. Bu yüzden Fransa ile ilgili çoğu yerde görülür.

    Mohaç savaşında Osmanlılar tarafından görüldükten sonra Topkapı sarayı 2. kapısında, Urfa Rizvaniye camiinde bu motife yer verilmiş.

    Stratovarius’a gelirsek, grubun bu konuda “it just looks cool” dediği bir şey okuduğumu hatırlıyorum.

    Berca B.

    @Furkan Keskin, daha geçen arkadaşla bu sembolü baya konuşmuştuk. Crowbar’da, Down’da falan gördükçe iyice merak etmiştik. Aynen kopyalıyorum yazdıklarını arkadaşa.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Furkan Keskin, Berca B., çift kafalı kartal ve aslanla birlikte dünyanın en çok kullanılan sembollerinden biri herhalde. Amerika’daki bazı eyaletlerden Malta’ya kadar sayısız yerde var. Ben sanırım ilk Fiorentina ile görmüştüm.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Fleur-de-lis

    Furkan Keskin

    @Ahmet Saraçoğlu, @Berca B., abi aynısı bana da oldu,arkadaşla muhabbet ettikten sonra boş vakitte kazıdım biraz sembol hakkında. Kadim sembollerin dünyanın her yerinde, farklı kültürlerde görülebilmesi olayına tavım.

    cemal okko

    @Ahmet Saraçoğlu, antalya ve benzeri turistik yerlerdeki bar tipi yerlerde de var bu sembol… jolly joker’da da olması lazım…

  6. ismail vilehand says:

    Crowbar kötü albüm yapınca kıyamet kopacak bence. yine köpek gibi. en basitinden Reflection Of Deceit adamın ciğerini eziyor resmen.

    Berca B.

    @ismail vilehand, kesinlikle ya, Reflection of Deceit mükemmel bi şey. Bi yandan keşke ona klip çekselerdi diyorum, bi yandan da iyi ona böyle boktan bi klip çekip rezil etmediler diyorum.

  7. Down gibi bir şey mi bunlar beyler?

    ismail vilehand

    @Cattle Bilmemne, Down gibi değil. Crowbar’ın kendine has bir soundu var.

    Berca B.

    @Cattle Bilmemne, şu şarkıyla başlayıp sevip sevmediğine karar verebilirsin. Yalnız tüm şarkıları böyle kolay dinlenebilir değil o da aklında bulunsun: http://www.youtube.com/watch?v=Q-LNFCTMs24&feature=kp

    Cattle Bilmemne

    Tam da köye gidiyordum bugün, sıcak altında, güneşte iyi gider tam güneyli kafası XD Hayatımda bu kadar balgamlı bir vokali de ilk defa duyuyorum Lemmy’i tenzih edersek bu arada. Yardımlarınız için sağ olun sayın Kantarcıoğlu ve Mr.Pis metalci.

    Osman Gümüş

    @Cattle Bilmemne, http://i.imgur.com/sVzKy1U.jpg?1

    Cattle Bilmemne

    @Osman Gümüş, Yuh amk dedikleri kadar varmış.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.