# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Ankaralı EDGEFLAME’den yeni şarkı
06.10.2014

Load Another Bullet.

İlk demosu “No Remorse… Destruct The Thrones”u 2013 Eylül ayında dinlemeye açan Ankaralı EDGEFLAME’den yeni haberler var. Şu sıralar “Load Another Bullet” adlı yeni albümlerinin hazırlığında olan grup, albümle aynı addaki şarkıyı sundu.

Detaylar da şöyle:

1.Write Your Epitaph
2.Chains Ain’t Strong
3.Lies For Independence
4.Eyes Of Crown
5.Wake In The Blackened
6.The Warfare
7.Load Another Bullet
8.Homeland Of Democracy

Grup yeni albümüyle ilgili Facebook sayfasından yaptığı açıklamada bir de tadımlık paylaştı:

Grubun geçen sene çıkardığı demo ile ilgili yaptığı açıklama şöyleydi:

Merhaba,
2010 yılında birkaç arkadaş ile birlikte sadece vakit öldürmek için başlanan bir proje ne zaman bizi bir albüm kaydetmeye sürükledi bilmiyorum. Sanırım albüm fikrinin benden çıkmasına rağmen en büyük etken, bana bunu yapabileceğimizin güvenini veren grup arkadaşlarımdır. Zaman içinde her alanda yaşanan zorluklara rağmen 3 Eylül 2013’te 6 parçadan oluşan demo albümümüz No Remorse… Destruct The Thrones’u yayınladık.

Kendi adıma konuşursam orijinal bir iş değildi yaptıklarımız. Zaten biz de başlarken farklı olacağız, orijinal bir sound getireceğiz gibi bir düşünce içinde değildik. Sadece sevdiğimiz müziği kendi düşüncelerimiz anlatmak için kullandık. Belki her anında thrash metalin “daha agresif – daha hızlı” felsefesine uymadık ancak yine de bir çizgi yakaladığımızı düşünüyorum. (Sanırım Risk’li bir cümle oldu)

Dinleyici olarak her yeni duyulan grubun söylediği “elimizdeki zor şartlar” sözlerinden sıkıldığınızı düşünüyorum bu yüzden bunlara değinmek istemiyorum ancak her alanda eksiklerimiz var bunun farkındayız. Eğer siz de dinlerseniz iyi kötü eleştirilerinizi bize ulaştırırsanız çok seviniriz.

Sevgiler

Tolga SERT

Ritim gitar/vokal

Edgeflame

Facebook

Reverbnation

YouTube

Twitter

Instagram

  Yorum alanı

“Ankaralı EDGEFLAME’den yeni şarkı” yazısına 7 yorum var

  1. Basların tonunu pek sevemedim, kimi zaman kulağa batıyor, bazen de duyulmuyor.

    Vokallerin de o kadar düz olmasına gerek yok, azıcık abartabilirsiniz.

    Onun dışında müzikal anlayışınıza ve temiz kaydınıza hayran kaldım :D

    Ata Berk Angı

    @bascivegobekli, kayıtlarda tonlar çok kötü yapıldı maalesef onun farkındayım ,ayrıca ortalama bir gitarla kaydedildiği için böyle bir durum yaşadık . Albümde veya bir sonraki demo da çok daha iyi kayıtlar olacaktık bass konusunda bundan emin olabilirsiniz :)

  2. Mehmet Emre Gökgöz says:

    Bence albüm çok güzel olmuş. Beni rahatsız eden bir şey olmadı. Hergün dinler hale geldim :)

  3. boşluk says:

    Bu ülkede son dönemlerdeki gruplardan upheaval bile yalan olduktan sonra diğer gruplardan da bi cacık olmaz derim. Bunun iyi olmayla bi alakası yok tamamen özgünlükten ve sıradanlıktan sıyrılabilmişlikten söz edilebilir. İyi enstruman çalmak bi grubu sadece varolan grupların çıkardığı sesleri güzel ve aynı çıkartabilmekten ibarettir. Bunu yapabilip de “vay be yapabiliyorum oldum ben” ve bu kafada 3-5 kişi biraraya geldiğinde “olduk biz” yaftasını kendine yapıştırabilmek bir grup olabilmekten çok “oldum ben”ciliktir.

    Burak

    @boşluk, upheaval album yapti yahu, bandcamp’ten dinlenebiliyor.

  4. cenközmercan says:

    tek şarkının ardından yapıcı eleşitirim şudur: vokal iflah olmaz bence.

    Tolga SERT

    @cenközmercan, Vokal konusunda şahsen aşırı kararsızlıklar içerisindeyim. Birçok insan teknik yönüyle olumlu eleştiriler yapıyor bir o kadar da memnunsuz insan oluyor. Ses rengi kişisel beğeniye kalmış bir durum ama yer yer detone durumlar oldu gitar ile kıyaslanamayacak kadar az bir eğitimim var bu konuda neredeyse alaylı denecek kadar. Kaydederken bir Bruce Dickinson/Eric Adams kalitesinden çok “rahatsız etmesin yeter” denecek kadar yapabildim. Bu albümün göze batan kısmı da burası oldu herhalde, eleştirilerle toparlaya toplarlaya daha iyi şeylere imza atabiliriz, dinleyiciye kendimizi daha çok sevdirip beğendirebiliriz umarım.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.