# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ANAAL NATHRAKH yeni şarkısını paylaştı
17.10.2014

The One Thing Needful.

“Vanitas” isimli son albümünü geçtiğimiz sene çıkaran Britanyalı ekstrem metal grubu ANAAL NATHRAKH “Desideratum” isimli albümün 28 Ekim’de piyasaya sürüyor. Albümden “The One Thing Needful” şurada duruyor. “Monstrum In Animo” da dinlemeye sunuldu.

Daha önce de ”Idol” paylaşılmıştı.

Albümün kapağı da şöyle.

Grubun beyni Mick Kenney bu senenin başında, albümün kayıt aşamasının tamamlandığını ve yeni albümün Şubat ayı içerisinde çıkacağını söylemişti ancak grubun planlarında bir takım değişiklikler olmuş olacak ki yeni albüm henüz çıkmadı.

ANAAL NATHRAKH cephesinden gelen son haber bu tahminleri destekler nitelikte. Grup, geçtiğimiz günlerde Metal Blade Records ile anlaştıklarını, bundan büyük memnuniyet duyduklarını ve yeni albümün de bu yılın sonlarına doğru çıkacak olduğunu duyurdu.

  Yorum alanı

“ANAAL NATHRAKH yeni şarkısını paylaştı” yazısına 31 yorum var

  1. Görkem Şahin says:

    Çok güzel bir haber, tam bayramlık

  2. ismail vilehand says:

    büyük merakla bekliyorum bu albümü. Vanitas o kadar iyiydi ki, bu albüm onun yarısı kadar bile olsa benim için yeterli.

  3. Cattle Bilmemne says:

    Şu grup çok başka bir şey yahu, adamlar düz 40 dakika bağırıyor yinede zevkle dinletiyorlar kendilerini.

  4. crowkiller says:

    herif lirik defterine grubun ismini yanlış yazmış

  5. Yeni albümü sarkıtmalarının sebebi belli oldu. Çıksa da dinlemelere doyamasak.

  6. harpy says:

    zevkime uygun tek grindcore grubu sanırım, benzer önerileri olan var mı?

    Cattle Bilmemne

    @harpy, Rotten Sound’u denemediysen (Ki grindcore’u bilip de Rotten Sound’u henüz dinlememiş olma ihtimali… İşte bunu seviyorum) mutlaka bir bakmanı salık veririm dostum. Napalm Death/Entombed yasak aşklarının meyvesi güzide bir grubumuzdur kendileri, tıpkı anal dostlarımız gibi müziklerinde Grind’ın meşakatli yoruculuğunu kısmen dengeleyebilecek ölçüde bir melodiklik ihtiva etmekteler. Bunun yanında favori grind grubum Wormrot’a bir bakmalısın, benim diyen pek çok death metal grubundan daha sert, groove dolu bir müzik yapıyorlar, Nasum zaten Allah’ın emri olduğundan onu saymıyorum, Insect Warfare gibi death metal hissiyatını yoğun olarak yaşatan grindcore gruplarını da denemelisin. Beğenir misin bilmem ama eski usül sevenlerdensen SOB ve Repulsion’a bakabilirsin, Feastem adında geçenlerde keşfettiğim bir grup da var, soundu Rotten Sound ile epey benzer (testere sesli kıyır kıyır gitar tonu, yoğun groove) olsa da çok yorucu bir vokali var, sağlam kafayla dinlersen sevebilirsin, Looking For An Answer gibi ilk dinleyişte death metal mi, grindcore mu ayırt edemeyeceğin bir grup var mesela klasik bir death metal dinleyicisiysen bir bakmalısın.

    Aklıma bunlar geldi, daha aklıma gelirse yazarım elimden geldiğince, bazılarının Anaal Nathrakh ile alakası bile yok ama hepside türüne göre güzel gruplardır, keyifli dinlemeler. :)

    harpy

    @Cattle Bilmemne, şunları dene demekten ziyade kısa bilgiler de verdiğin için çok teşekkür ederim, hemen başlıyorum dinlemelere :)

    Osman Gümüş

    @harpy, Benighted ve Aborted bu gruplarda aradığın şeyi az da olsa bulursun sanırım. Anaal’a benzer noktalar vardı.

  7. Görkem Şahin says:

    watchmaker – erased from the memory of man, tavsiye ederim…

  8. nameless dead says:

    emperor esintileri şık olmuş.. canavar gibi geliyorlar yine

  9. ismail vilehand says:

    kulaklarda bir bayram havası.

  10. Jester says:

    Bugün dinlediğim her yeni şarkı müthiş ya, yaşasın gelişen metal müziğimiz. <6663

  11. Muazzam, tek kelimeyle muazzam. Ana riff şarkı yayınlandığından beri kafamda dönüyor, albüm bir an önce gelsin de kul köpek olalım artık.

    Ayrıca, DEM CLEANS ya.

  12. ertan yılmaz says:

    cıft vokal yerıne tek vokal olsa daha ıyı olur bırde nakaratlı olması akılda kalıcı olur

  13. <3<3<3 ÇOK SEVİYORUM <3<3<3

  14. nekropunk says:

    başıma bir iş gelmeyecekse son şarkıyı beYenmedim.

  15. ismail vilehand says:

    son şarkıda endüstriyelinden bol koymuşlar. enfes.

  16. Muazzam. Listede yerini garantiledi gibi şimdiden.

  17. İşte aradığım metal.

  18. ÖNCÜL says:

    Vokal biraz kulağımı kanatsa da, gayet akılda kalıcı rifler var.

  19. emre says:

    Aradığım YIRTICILIK.

  20. <3<3 MUAZZZZZZAM lan <3<3

  21. 12ParmakBağırsağı says:

    At the gates anaal nathrakh yakında ttts de gelir hayat güzel lan

  22. <3 kere <3 ya. Albümden hiç şüphem yok zaten, bu şarkıdan da sonra artık ITCOTBW'u geçer mi diye düşünmeye başladım.

    Furkan Keskin

    @Baybora Topaloğlu, son şarkıyı da günlerce dinledikten sonra, geçecek diye düşünüyorum krdşm.

  23. ismail vilehand says:

    üçte üç oldu. manyak şarkı.

  24. saw you drown says:

    Şu grubu ilk defa dinliyorum. Idol şarkısını açtım.
    ”aman tanrım bu ne mükemmel müzik, nasıl dinlememişim şu ana kadar”derken clean vokal girdi araya ve her şey berbat oldu. Yani bu clean vokal olayı, death metal’de melodik olsun, düz death metal olsun, sırıtmıyor. Ama gel ki black metal, hem de hızlı black metal’de hiç ama hiç olmuyor be.

    ismail vilehand

    @saw you drown, ben bu konuda tam tersini düşünüyorum. müzik muhabbeti yaptığım çoğu insan “sen clean vokal düşmanısın.” dedi yıllarca ama aslında alakası yok yerine göre çok severim. Fear Factory hayatımda en sevdiğim gruplardan biri iken clean vokal düşmanı olmam mümkün değil zaten.

    ancak death metaldeki clean vokal olayı nasıl desem, ağır konuşmak istemiyorum ama tekere giren çomak misali bir çok şeyi yerle bir ediyor. misal Fleshgod Apocalypse. adamları dinleyince metal müziği bırakasım geliyor. death metal gibi kutsal bir müzik türüne bu kadar iğrenç vokaller sokulmamalı.

    black metalde clean daha müsait. dinleyici kitlesi daha duygusal falan hahaha. şakası bir yana Anaal Nathrakh’ta clean olmasa grup ziyan olur kaybolur giderdi. grubun en güçlü yanlarından biri clean vokal bence.

    Vanitas albümündeki Forging Towards the Sunset şarkısını dinlemeni tavsiye ediyorum, %80 seveceksin. orada ki clean vokal bence olmak zorunda. grubun olayı bu. biraz şans verip grubu dinlersen anlarsın.

    saw you drown

    @ismail vilehand, Extrem müzikte clean kesinlikle ilk tercihim değil, dediğin gibi yerinde güzel. Ama black metal’e oldum olası yakıştıramadım. Yani ne bileyim. Çığlık vokali ile birlikte gelen blast beat’ten sonra temiz bir vokal beni şizofreniye sürükleyebilir. Brutal death metal içinde aynı şeyi düşünüyorum. Sadece şu prog death gruplarında iyi gittiğini söylebilirim.

  25. Hem yırtıcı hem akılda kalıcı olmak çok ayrı bir beceri bence ve Anaal Nathrakh bu konuda ders vermiş resmen. Şarkıları dinlemeyi bırakamıyorum.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.