# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
İstanbullu FALSE IN TRUTH’tan yeni albüm
04.09.2014

Back to War.

FALSE IN TRUTH, 2007 yılında çıkan ilk albümü “Denial of Facts”ten 7 yıl sonra 2. albüm haberini verdi. Grup “Back to War” adlı yeni albümüyle ortamlara geri dönüyor.

Albüm teaser’ı da aşağıda.

  Yorum alanı

“İstanbullu FALSE IN TRUTH’tan yeni albüm” yazısına 8 yorum var

  1. onurtoptas says:

    hey gidin.. bu adamları 2005′te sepultura’nın alt grubu olarak izlemiştim yeni melek’te. diğer grup da lucy fear’dı. bence seyirciyi iyi ısıtmışlardı, sahne enerjileri vardı ama müzikleri çok akıl alan, “kalıcı” olduğunu hissettiren türden değildi. vokalist j&b içip bağırıyordu. silinir giderler diyordum da silinmemişler. iyi ki de silinmemişler. yeni dönem yükselen türk metal camiasının direklerinden biri olmaları dileğimle.

    not: kapak oyun cd’si kapağı gibi olmuş ama fena değil yine.

    junkman afatsum

    @onurtoptas, False In Truth yılların grubudur ve 90 yıllardan bu yana hep piyasadadır. Evet şimdilerde çok ortamlarda olmayabilirler ve bir tane albümleri olabilir amma velakin silinirler gider yorumu gerçekten çok cahilce olmuş. Biraz gruplarımıza sahip çıkalım lütfen ve onları bilelim geçmişlerine saygı duyalım.

    DrAQA

    @junkman afatsum, Aksine ‘silinip giderler’ yorumu bence yerinde olmuş. Cahillikle uzaktan yakından alakası yok bir de. Yeni albümlerinin gelmesinden hoşnutluk duyuyor adam daha ne kadar sahip çıkacak? İki olumsuz kelimeyi bile kaldıramıyorsunuz valla.

  2. run run run says:

    Teaser’da çalan şarkı melodi olarak tam olmasa da mantık olarak şunu anımsattı;
    http://www.youtube.com/watch?v=pVmdXq0EUOk

  3. Berca B. says:

    Vay anasını be, ilk albüm ha çıktı ha çıkıcak diye seneler geçmişti, onun üstünden bile 7 sene geçmiş yuh. Bir de basçıları Unirock ekibinin başındaki adamdı, ilk festivallerde az dua almadı ama son patlayan festivallerde ekibin başında o mu vardı, o küfürleri o mu yedi emin değilim. Hey gidi

  4. necmi baltra says:

    ben de demoları vardı yazlıkta toplaşıp ergen siyah giyenler cemiyeti olarak dinlerik demoyu. burayı okuyolara selam olsun

  5. 2008 yılında Zeytinli Rock Festivali’nde tanışmıştım grupla. Çok da severim, güzel haber :)

  6. run run run says:

    O değil de ben teaser’a bayıldım. Kimsenin üzerine yorum yapmamış olması da kendimden şüphe ettirdi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.