# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
TRIPTYKON ve AT THE GATES arasında husumet
13.09.2014

Tripypıyon.

Eski CELTIC FROST, şu anki TRIPTYKON insanı Thomas Gabriel Fischer’in, birlikte turladıkları AT THE GATES ile ilgili bazı sıkıntıları varmış. AT THE GATES’in, AT THE GATES-TRIPTYKON turundan bağımsız olarak gerçekleşmesi planlanan TRIPTYKON konserini engellediğini dile getiren Tom G. Warrior, kişisel Facebook sayfasında paylaştığı bir durumun atında bazı hayranlarıyla aşağıdaki diyaloğu yaşamış:

Tom Gabriel Fischer: AT THE GATES’e duyduğum nefret tanımlanamayacak derecede.
Roy Kristensen: ”The Red in The Sky”dan sonra yaptıkları her şeyin iğrençliği tanımlanabilir. Çoğunlukla olumsuz kelimelerle. Senin nefretinin nedeni ne?
Tom Gabriel Fischer: TRIPTYKON’un çoktan yapılmış olması gereken, AT THE GATES-TRIPTYKON turundan bağımsız olan konserini engellemek adına sarf ettikleri efor yüzünden.
Roy Kristensen: Nasıl yani? TRIPTYKON ve AT THE GATES aynı şirkette değil mi? TRIPTYKON’u AT THE GATES’e her koşulda tercih ederim!
Tom Gabriel Fischerİki düşüncene de katılıyorum.
Florian Toyka: Başarılı oldular mı yoksa konseri verecek misiniz?
Tom Gabriel Fischer: Şimdilik başarılı oldular gibi gözüküyor.
Kat Shev il Gillam: Bunu neden yaptıklarını anlamıyorum. İsveç’te konser yok ki, turu etkileyecek bir şey değil!
Florian Toyka: İnanılmaz… Birlikte bir tura başlamak için pek de iyi şartlar değil. Eh, TRIPTYKON’u desteklemek adına Cologne konserine geliyoruz yine de!
Tom Gabriel Fischer: İsveç’te konser var. Ama iki konser de birbirinden bağımsız şekilde başarılı olabilecek nitelikte. TRIPTYKON bir başka şehirde yapılacak sanat festivaline davetli.
Jan Hoffmann: Muhtemelen korkmuşlardır…
Tom Gabriel FischerAT THE GATES-TRIPTYKON turunda başından beri çalmak istemiyordum. Fakat TRIPTYKON bir grup, Tom Gabriel Warrior diktatörlüğü değil. Tura katılmak bir grup kararıydı.

  Yorum alanı

“TRIPTYKON ve AT THE GATES arasında husumet” yazısına 3 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    Thomas Gabriel Fischer’ı çok severim ama bu adam kızlar kadar sık olmasa da rutin olarak aybaşı oluyor ve o dönemlerde kimi yakalarsa ona sallamaya başlıyor. isterseniz netten araştırın. belli aralıklarla o dönem yakalayabildiği gruplara ve müzisyenlere sapladıkça saplıyor. bunun bir çok örneği var. Sodom ve Tom Angelripper’a atarlanmıştı bundan önce de. süper müzisyen ama antropoz mu desem adet kanamasımı desem ne desem lavuk sapıtıyor yani bazı dönemler. kendisini böyle kabullenip sevelim bence <3

  2. saw you drown says:

    T.G. Fischer’e saygımız sonsuz. Ama bu tür diyaloglara girmesini gereksiz buluyorum.

  3. Cattle Bilmemne says:

    Cold Lake’ten sonra o ters haçı taksan da nonoşsun takmasan da Fischer’cığım.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.