# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BRUCE DICKINSON havayolu işini büyütüyor
14.09.2014

Hiperaktifliği paraya çevirmek.

Bizim IRON MAIDEN frontman’i olarak bildiğimiz, aslında en az 10-15 tane farklı sıfatı olan Bruce Dickinson havayolu işine giriyor.

Zaten 25 yıldır pilot olan Bruce Dickinson, bu sefer işi daha da büyütmüş. Geçen sene kurduğu Cardiff Aviation ile çeşitli uçaklar kiralamış, uçak bakımı yapmış ve Galler’de uçak eğitimi vermiş. Geçtiğimiz günlerde The Wall Street Journal’a konuşan Dickinson, Cardiff Aviation adlı bu çalışkan şirketin 10 yıl içinde 10 uçaktan oluşan bir filo oluşturmak ve Galler’de bulunan 132 bin metrekarelik uçak hangarından piyasada söz söylemek gibi hedefleri olduğunu belirtmiş.

Enerjisini içinde tutamayan Bruce Dickinson, daha önceleri de Norveç ekskrim şampiyonu ile kapışmakLIVERPOOL’un pilotluğunu yapmak, müzik endüstrisine katkılarından dolayı fahri doktora alıp doktor ünvanı kazanmak gibi fırlamalıklar yapmıştı.

 

  Yorum alanı

“BRUCE DICKINSON havayolu işini büyütüyor” yazısına 4 yorum var

  1. Kerem Kaan says:

    Bi dur durduğun yerde be adam!

  2. atom says:

    adam uçmuş be! :D

  3. alcapone90 says:

    Bu kadar vasfı olduğu halde rock camiasından isimlerle düzenli olarak ağız dalaşına girmeyi de ihmal etmez.İlk boku atan da Bruce abi oluyor her zaman.Hayır abicim Iron Maiden’ın başarısı ortada,senin vasıfların ortada.Ne gerek var polemik yaratmaya.Bırak alemin Doğrucu Davudu sen olma.Her şeye rağmen beğenerek takip ediyoruz.(Konu dışı yorumlar oldu fakat insan yeri geldiğinde hayran olduğu isimleri de eleştirebilmeli)

  4. Rashid says:

    Adama artık gençlik yıllarında kim ne söylediyse o zamandan beri durmuyor herif :D Bruce-daki hiperaktiflikten bende de olmasını isterdim =/

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.