# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
WINTERSUN davulcusu NIGHTWISH’e katıldı
08.08.2014

Oyuncu değişikliği.

Sağlık problemleri nedeniyle NIGHTWISH’ten ayrılmak zorunda kalan Jukka Nevalainen’in yerine WINTERSUN davulcusu Kai Hahto’nun geçtiği açıklandı. Yapılan açıklamada “Grubu uzun süredir tanıyan ve NIGHTWISH albümlerinde davul teknisyenliği de yapmış olan Kai Hahto, yeteneklerini şimdi de senfonik metalin efsaneleriyle stüdyoda ve konserlerde paylaşacak” dendi. Sıradaki NIGHTWISH albümü ve sonrasındaki tur için gruptan ayrıldığını söyleyen Jukka Nevalainen’in daha sonra NIGHTWISH’le birlikte olup olmayacağı ise belli değil. Kai Hahto aynı zamanda WINTERSUN’ın da tam zamanlı üyesi olmaya devam edecek.

  Yorum alanı

“WINTERSUN davulcusu NIGHTWISH’e katıldı” yazısına 7 yorum var

  1. Ugur says:

    Time II’dan haber yok değil mi :|

    ali ihsan balı

    @Ugur, Jari bugünlerde iki tane manifesto uzunluğunda yazı yayınladı. Kendi stüdyosunda çalışmadığı sürece albüm çıkarmayacağını, Kickstarter ile bu parayı toplamaya çalıştığını ancak Nuclear Blast’ın buna izin vermediğini, elinde en az 5 albümlük materyal olduğunu ancak bunlar da oldukça kompleks yapıda olduğu için 1 aylığına stüdyo kiralayıp albüm kaydetmeyeceğini falan anlatıyor. Kısacası uzun bir süre daha yeni Wintersun albümü beklememek lazım :)

    https://www.facebook.com/wintersun/posts/10152607037652402

    https://www.facebook.com/wintersun/posts/10152623595422402

    hacıcavcav

    @Ugur, Jari Facebook hesabında ağlayıp duruyor param/imkan yok kaydedemiyorum vs. diye.

    Öykü

    @Ugur, daha geçenlerde açıklama yaptı jari, davul, gitarlar ve mix için yeterli stüdyo parası bulamamışlar ama orkestrasyonlar, bas ve klavye kayıtları tamamlanmış (yarım yamalak vokallerde tamamdı sanki, hatırlamıyom)
    bunun dışında başka haber yok ama daha bi iki yıl daha göremeyiz heralde :(

    buğra

    @Ugur, jaride haklı ama diğer gruplara sağlanan imkanlarla Jariye sağlanan imkanların arasında dağlar var ki time II kaydetmek için Time I gibi bi album dusunursek sadece 1-2 aya yetiştirmeleride imkansız orkestradan tut back vokallere kadar Nuclear Blastın o kadar kotu olan eluveite ve belphegor(kendi dusuncem) reklam için para harcıycagına TimeII için harcasa Hem jari hemde Nb zengin olur

  2. buğra says:

    time 2 sanırım çıkmayada bililir jarinin nuclear blastla olan sağlam kavgasından sonra ama bellide olmaz jarinin dedğişine gore adamın elinde 5 albumluk materyelde varmıs

  3. OnurOnur says:

    Ne güzel bir karar o. Jukka’da sağlığına kavuşur bir an önce umarım.
    Jari’de bi hesap falan açsa keşkede yardım edelim:/

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.