# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
TRIOSCAPES’den yeni video
21.08.2014

Digital Dream Sequence.

BETWEEN THE BURIED AND ME basçısı Dan Briggs, saksafon ve flütçü Walter Fancourt ve davulcu Matt Lynch birlikte TRIOSCAPES adlı bir grup kurmuşlardı. İlk albümü “Separate Realities”i 2012′de çıkartan grup, 19 Ağustos’da “Digital Dream Sequence” adlı yeni albümünü çıkardı. Albümden “Digital Dream Sequence”ın klibi de aşağıda.

Albümden “Stab Wound” adlı şarkı da şöyle:

Albüm tadımlığı ise böyle:

  Yorum alanı

“TRIOSCAPES’den yeni video” yazısına 3 yorum var

  1. Berca B. says:

    OOOOOOOOVVV YEEEAAAAHHHHH.

    İlk albüm baya efsaneydi, bi inceleyip yapıştıramadım şuraya diye hala üzülüyorum. Yeni şarkı da çok güzel geliyor kulağa.

  2. falconer says:

    bu basbaya progresif caz olmus elektro gıtarda olsaydı fena olmazdı gıbıme gelıyor ama bakalım album cıkınca bır goz atarım

  3. GiantZillerIndo says:

    benim gibi füzyon ve progresifsel rok müziğe mesafeli, yontulmamış hödük kıvamındaki adamlar için TAM BİR FECAAT müziği bu. yani bir alt dudak alıcam diye sabahtan beri yemediğim küskü kalmadı afedersiniz. füzyon/prog olayının da böyle bir yanı var gelin kabul edelim. çok meşakkatli aq. yine de gel gör ki basın gıdıklayıcı tonu, saksafondaki abinin enstrümanıyla yiyişe sevişe bi hal olması filan ne bileyim albüm çekiyor insanı kendine. bilhassa hysteria baya güzel şarkı.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.