# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
LIMP BIZKIT’den yeni klip
25.08.2014

Endless Slaughter.

LIMP BIZKIT, “Stampede Of The Disco Elephants” ismini verdiği ve 2014 sonlarına doğru çıkarmayı planladığı yeni albümünden “Endless Slaughter” isimli parçasına çektiği klibi paylaştı.

MINISTRY cover’ı olan “Thieves”i paylaştı.

Grup daha önce de “Ready to Go” isimli şarkısını klibiyle birlikte paylaşmıştı. Şarkıya Lil Wayne eşlik ediyor.

Şimdilik tüm bilgimiz bu ve dahası şu.

  Yorum alanı

“LIMP BIZKIT’den yeni klip” yazısına 34 yorum var

  1. Rotten Angel says:

    popüler kültüre inat adamlar hala nu metali tek başlarına devam ettirmeye çalışıyorlar. tebrik edilesi.

    ozgur

    @Rotten Angel, Limp Bizkit popüler kültürün tam da göbeği değil mi yahu? Ne inadı bu ? Haha.

    Göbeği olmasın, göbeğinden fırlamış bir parça olsun.

    ismail vilehand

    @ozgur, 90lar sonu 2000ler başı popüler kültürün göbeğiydi belki ama şuan nu-metal denen müzik tamamen bitmiş durumda. türün patlama yaptığı zamanlarda 15-16 yaşında olanlar şuan 25ini devirdi kocaman adam oldu çoğu bu tarz müziği bile bıraktı. Limp Bizkit’ten başka aktif nu-metal grup neredeyse hiç yok. aktif olanlarında sesini hiç duymuyoruz. rock/metal basını bile artık bu türün takipçisi yok diye yer vermiyor bu tarz gruplara. Linkin Park gibi nabza göre şerbet veriyim diyip tür değiştirmek yerine hala 15 sene öncesinin katkısız nu-metalini yapıyor adamlar. arkadaşın bahsettiği inat o sanırım.

    ozgur

    Popüler kültürün göbeğinden çıkan müzik türünü yapmıyor diye, eskiden yaparken şimdi yapmıyor diye insanlara/gruplara/tarzlara “popüler kültür”ün simgeleri denemez. Veya herhangi başka türlü bok atılamaz. Başka nedenler sunarsın o ayrı olur.

    Ha şimdi bu müzik türünün neden popüler kültür olduğunu, hatta popüler kültürün ne olduğunu tartışabiliriz buradan. Hatta popüler kültürün neden “kötü” “kaka” “pis” “dalga geçilecek bir şey” olduğunu/olma(ma)sı gerektiğini de konuşabiliriz ama bunlar hep ayrı birer tartışma olur.

    Fakat bahsettiğin tür değiştiren gruplar “nabza göre şerbet vermek”ten çok “hatanın neresinden dönersek kardır” diye düşünüyo olabilirler. haha.

    Bir de sondan bir önceki cümlen ne acayipmiş.

    ismail vilehand

    @ozgur, popüler kültür konusunda insanlar yıllardır yazıp çizip tartışıyorlar kim popüler kültürün parçasıdır kim değildir konusuna girersek sabaha kadar konuşuruz burda.

    popüler kültür yıllar geçtikçe kendini yenileyen birşey. 10 sene önceki popüler kültürle şimdiki popüler kültür aynı değil. dolayısıyla 15 sene önce adamlar popüler diye şimdi kimsenin sikine takmadığı bir müzik türünü yaparak popüler kültürün göbeği olamazlar. 15 sene önce teenagerlar Limp Bizkit dinliyorlardı, şimdi teenagerlar Asking Alexandira dinliyorlar. şuan teenager olan birine Limp Bizkit dinletsen bu ne lan der muhtemelen. en basitinden bu sitede bile nu-metal grupları hakkında olumlu konuşanlarda nostaljik bir yaklaşım var.

    Linkin Park gibi nu-metal yapmayı bırakanlar “hatanın neresinden dönersek kardır” diye düşünüyor olamazlar. elde gayet somut veriler var.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Linkin_Park_discography

    Linkin Park’ın safkan nu-metal yaptığı ilk 2 albümünün satış rakamları ile son 2 albümünün satış rakamları karşılaştırılınca ortaya trajik bir sonuç çıkıyor. 2000lerin ilk 4-5 senesinden sonra tarz değişikliğine gitsin veya gitmesin tüm nu-metal grupları saman alevi gibi söndüler. durum böyleyken birilerinin gelip Limp Bizkit’e nacizane bir şekilde “tebrik ederim” yada “helal olsun” demesi kadar normal bişi olamaz.

    ozgur

    @ismail vilehand, hatanın neresinden dönersek kardır derken “kötü müzik yapma hatası”ndan bahsediyorum abi. yoksa parayla, satış oranıyla, albümün kaç sattığı veya ne kadar kazandırdığı ile ilgili olarak söylemiyorum onu :) o yüzden söylediğin “somut veri” iyi bir örnek olmadı. Son paragrafın anlamsız oldu.

    Limp Bizkit’i isteyen sevsin, isteyen gruba tapsın. Beni ilgilendirmez. Benim dediğim bunu “popüler kültüre inat” diye yapmasın. Olmaz çünkü.

    Az daha açıklamak için şöyle diyeyim: senin deyiminle “10 sene önceki popüler kültürle şimdiki popüler kültürün” aynı olmaması hiçbir şey ifade etmez. Bu ikisinin farklı olması, ortada tek bir olgu olarak duran “popüler kültür” olgunun “tek”liğini sarsmaz. Popüler kültür deyince kimse “10 sene önceki popüler kültür mü? yoksa 15 sene önceki mi ?” diye sormuyor, sormaz.

    O yüzden ilk paragrafta anlattığın şey de anlamsız geliyor kulağa.

    İsteyen nu-metal muhabbeti olduğunda “tatlı” bir nostalji yaşar, isteyen sever, isteyen secdeye durur. Beni ilgilendirmez. Hatta “popüler kültür’e inat limp bizkit” diyen biri de ilgilendirmez de , sadece komik olunca araya giresim geldi böyle.

    bi de içimden bir ses “şarkıdaki Lil Wayne hakkında biraz bi şey bilsen bu argümanlarını daha derli toplu ve başarılı bir biçimde sunabilecektin” diyor ama malesef. 82 doğumlu ve bu ara çok popüler bir şarkıcıymış kendisi heralde (wikipedia).bu da açılmamış ayrı bir yan-konu olarak kalsın burda.

    ismail vilehand

    @ozgur, aslında ben o örneği para kazanma açısından değil, zamanla ne derece ilgi alaka ve dinleyici kaybettiklerini göstermek için vermiştim. 10 senede 22 milyon Linkin Park dinleyicisi ortadan kaybolmuş. nüfusu o kadar olmayan ülkeler var dünyada. ki bunlar sadece orjinal alanlar. daha geniş bir hesaplama yapılabilse durum daha da trajik bir hal alır.

    nu-metalin çöküşüyle ağır darbeler alan gruplar şuan Linkin Park’ın yaptığı gibi her albümde farklı bir şey deneyip “ne tutturursak ordan yürürüz” derken Limp Bizkit’in aynı müziği yapması, istemli yada istemsiz bu süreci takip edenler tarafından takdir ediliyor haliyle.

    kötü müzik hatası kısmına bir şey diyemem. o konu aşırı subjektif bir şey. çoğu zaman bende öyle grupları kötü buluyorum ki milletin keyfini kaçırmamak için hiç sesimi çıkartmıyorum. ama kötü müzik yapma hatasını bu türdeki grupların kabul edeceğine hiç inanmıyorum.

    bu güne kadar popüler kültürle ilgili bir sürü makale bir sürü tartışma okudum bunlardan anladığım şey popüler kültürün kuşaktan kuşağa yenilendiği ve sürekli değişim içinde olduğudur. o bakımdan ben Limp Bizkit’in artık popüler kültürün göbeğinde olamayacağını savunuyorum. bir sefer popüler kültüre dahil olduysan sonsuza kadar öyle devam edersin gibi bir fikir varsa eğer o zaman popüler kültürün göbeğinin en tepesinde The Beatles olur.

    saw you drown

    @ozgur,…..hatanın neresinden dönersek kardır derken “kötü müzik yapma hatası”ndan bahsediyorum abi….

    Saçmalamaya devam etmişsin KARDEŞŞŞŞ????

    Ne sanıyorsun kendini. Dünyanın en büyük müzik otoritesi mi? Sana göre kötü müzik, başkasına göre süper müzik. Sanki bilimsel birşeymiş gibi hala ”kötü müzik kötü müzik” diyorsun.

    saw you drown

    @ozgur, ……Fakat bahsettiğin tür değiştiren gruplar “nabza göre şerbet vermek”ten çok “hatanın neresinden dönersek kardır” diye düşünüyo olabilirler…..

    Kime göre kardeş?????

    ozgur

    @saw you drown, ne kardeşi ya?

  2. Barot says:

    Wes Borland’a saygımdan dinleyeceğim ama “hayırlısı” dışında bir şey demek zor.

  3. cayci says:

    Zakk Wylde: “limp bizkit still sucks cock”

    Ejder

    haters gonna hate ;)

  4. Utku says:

    @cayci, style olmasin?

  5. Baybora says:

    Ve,bayanlar baylar: İşte Fred Dust’un bahsettiği ”en sert,en çılgın” metal albümünün ilk şarkısı:

    http://www.youtube.com/watch?v=PG9GtPYu3BE

    Evet.

  6. Rotten Angel says:

    Limp Bizkit bu albümde Ross Robinson ile birlikte çalışacak. Nu metalin babası Ross kaptan, Limp Bizkit’in ilk albümünün (Three Dollar Bill, Yall$) prodüktörlüğünü yapmıştı.

    Heyecanla bekliyorum. Bu yılın ortalarında çıkar. Limp Bizkit Ulan!

  7. osman says:

    İnadına nu metal siktirin lan limp bizkit geliyor!! Gold cobra ile eski günlere dönüşün sinyallerini verdiler.Şimdi sov zamanı :) Zakk Wylde sende siktir git

  8. ismail vilehand says:

    hayır, şunu merak ediyorum; Lil Wayne kendine yeni şapka alıp gelmiş, fiyat etiketini çıkartmadan kafaya takmış, kimse de dememiş ki “hacı güle güle kullan ama etiketi çıkartsan iyi olur klip çekiyoruz.”. bu arada şarkıyı baya beğendim ama Fred Durst Muhteşem Yüzyıl’a konuk oyuncu olarak geleceğini bu kadar belli etmeseymiş keşke.

  9. Korhan Tok says:

    Ready To Go tam da sevdiğim türden LB şarkılarından biri olmuş. Cansın limbizkit.

    Korhan Tok

    @Korhan Tok, Enless Slaughter da baya eski dönem LB şarkısı olmuş. E iyi.

  10. saw you drown says:

    Fred durst. O bir nu-metal efsanesi. Lil wayne’ de döktürmüş:)

  11. lexicon says:

    hacı wes borland varsa dinlenir.

  12. Bahadir Sarp says:

    Şarkıdaki her “bitch”ten sonra bi shot atsam hastanelik olmuştum.

    Bascivegobekli

    @Bahadir Sarp, Sabahın beşinde gülme sebebimsin. Uykum açıldı :D

  13. atom says:

    nu metal in popüler olduğu mtv vs. destek gördüğü dönemde korn unda yardımıyla epey popüler oldu bu. Yalnız hiç bi zaman nu metal grubu değildi bu adamlar.. müzikleri rapcore-rap rock gibi bişeyler aslında (bu türde müzik yapan başka gruplarda var ama fazla bilinir değiller) nu metali hala sürdüren, iyi icra eden ve popüler gruplar var (en başta korn). bu kadar yazdım ama aslında pekte değmez…iyi işleri eskide kaldı bunların. kimse kusura bakmasın…

  14. rondo says:

    bunlar dağılmamış mıydı en son ya? biri toparlasa ya bana?

  15. ismail vilehand says:

    ne kadar acayip bi şarkı lan. sevdim mi sevmedim mi anlayamadım.

  16. Ediz Mudul says:

    yav her şey tamam da bu gitarist niye yaratık gibi giyiniyor? NE-DENNN?????

    ismail vilehand

    @Ediz Mudul, Wes Borland Limp Bizkit sahnesine normal giyimli kuşamlı saç baş düzgün çıkarsa Limp Bizkit dinlemeyi sonsuza kadar bırakırım çok net.

    atom

    @ismail vilehand, :D bırak boşver, bunlardan hayır yok sana :D

  17. Ugur says:

    Limp Bizkit’in bildiğimiz sound’u dışında değeri bilinmemiş çok farklı işleri de var.Grubun en sevdiğim tarafı diyebilirim hatta.Chocolate Starfish’te The One ve Hold On; Result May Vary’de Creamer ve Let Me Down misal.Son albümde de vardı bir tane Tool vari bir parça.Bu albümde de saydıklarıma benzer birşey bekliyorum.

    ismail vilehand

    @Ugur, Re-Arranged’a ne diyosun peki?

    Ugur

    @ismail vilehand, Re-Arranged’i de severim ama yukarıda saydıklarım kadar farklı gelmiyor.

    northern

    @ismail vilehand, significant other’ı çıktığı sene, lise 1′de hatmedecek kadar dinlemiştim. sonra o günler geçti tabii. şu yaşımda da tek bir lb şarkısı dinleyecek olsam, o da re-arranged olur. aha da açtım hatta.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.