# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
NACHTMYSTIUM’dan yeni şarkı
31.07.2014

Tear You Down.

2000 yılında kurulan NACHTMYSTIUM, yeni ve son albümü “The World We Left Behind” çıkış tarihini 4 Ağustos olarak açıklamıştı. Grubun asıl adamı Blake Judd, bu albümden sonra grubu sonlandıracak ve HATE MEDITATION isimli yeni projesine ağırlık verecekmiş. Albümden “Tear You Drown” isimli yeni parça ise şöyle:

Yine albümden “Voyager” adlı şarkı da şuradan dinlenebilir. 

Albüm kapağı ve şarkı listesi de aşağıda.

01. Intrusion
02. Fireheart
03. Voyager
04. Into The Endless Abyss
05. In The Absence Of Existence
06. The World We Left Behind
07. Tear You Down
08. On The Other Side
09. Epitaph For A Dying Star

Geçen yılın Nisan ayında NACHTMYSTIUM’u dağıttığını duyuran ancak hemen akabinde “Oğlum valla yok öyle bi şey ya, siz yanlış şey ettiniz, valla bak” diyerek kafaları karıştıran, yine geçen yılın Ekim ayı içerisinde de hırsızlıktan tutuklanıp cezaevine giren ve sonrasında serbest kalan NACHTMYSTIUM’un kurucusu ve beyni Blake Judd, yaptığı açıklamada, 31 yaşına bastığını ve kendine bir doğum günü hediyesi olarak NACHTMYSTIUM’u dağıttını açıklamıştı. Judd, uyuşturucuya bağlı sebeplerle 2009 yılından bu yana hayatının alt üst olduğunu, sonradan pişman olduğu çok kötü şeyler yaptığını, pek çok insanı kırdığını, hatta uyuşturucuya bağlı sebeplerle onları dolandırdığını ve tüm bunları sonlandırmak adına, bunlara ortam sağlayan unsurlardan biri olan NACHTMYSTIUM’u bitirmek zorunda hissettiğini ifade etmişti. NACHTMYSTIUM sayesinde dünyayı dolaştığını, pek çok harika deneyim edindiğini belirten Judd, bir şekilde sıkıntıya soktuğu herkesten özür dilediğini, onlara verdiği zararları karşılamak istediğini ve uyuşturucuyu tamamen bırakıp, tedavi olup, ailesiyle birlikte mutlu bir hayat sürmek istediğini de sözlerine eklemişti.

  Yorum alanı

“NACHTMYSTIUM’dan yeni şarkı” yazısına 6 yorum var

  1. Korhan Tok says:

    Kazıklamadık adam bırakma, sonra uyuşturucuya bok at. Bak nasıl sinirlendim ya. Sigisin.

  2. Baybora says:

    En azından albümün hala piyasaya çıkacak olmasına sevindim,Voyager baya güzel şarkı çünkü ve albüm de ondan aşağı olmaz mutlaka. Müziğini çok beğendiğim bir adam olsa da bağımlılık ardından da hırsızlık gibi huyları kendi sonunu hazırladı maalesef. Umarım kendini toparlar ve yakında başka projelerle geri döner.

  3. çaksu says:

    Fotodaki ifade ne hazin. İnanasım geldi sözlerine. Bakınca gözlerine.

  4. Can Gelgeç says:

    Yazık lan ama, kim bilir nasıl bir içsel derdi var herifin, elbet bana hırsızlık yapsaydı ağır nefret kusardım muhtemelen de, herifin yaptığı eserleriyle ve söz yazarkenki iç psikolojisiyle çok rahat empati kurabiliyorum açıkçası.

    Tez zamanda toparlaması dileklerimle.

  5. owlbos says:

    Grubun adını nerde görsem ağlamak istiyorum artık lan :( Albüme gelecek olursak dinleyebilir miyim bilmiyorum sadece yazık oldu be.. :(

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.