# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
FALLUJAH’tan yeni şarkı
21.07.2014

Levitation.

Amerikalı teknik death metal grubu FALLUJAH, 22 Temmuz’da çıkacak “The Flesh Prevails” isimli yeni albümünden “Levitation” isimli parçasını paylaştı.

Daha önce yayınlanan “Carved From Stone” ve “Sapphire” isimli parçalar da aşağıda.

Albüm kapağı da şöyle:

Albümün prodüksiyonu da Zach Ohren (SUFFOCATION, ALL SHALL PERISH, ANIMOSITY) tarafından yapılmış. Daha önceden vokalistin kayıt sürecine dair Instagram‘da paylaştığı fotoğraflar da şöyleydi.

Grup en son, 2 Nisan 2013′de piyasaya sürdüğü, prodüktör koltuğunda Zack Ohren (DEEDS OF FLESH, ALL SHALL PERISH, SUFFOCATION) olan EP’si ”Nomadic”den “Venom Upon the Blade” ve “The Dead Sea” isimli iki parça paylaşmıştı.

“The Dead Sea”:

  Yorum alanı

“FALLUJAH’tan yeni şarkı” yazısına 11 yorum var

  1. Baybora says:

    The Harvest Wombs çok iyiydi cidden,umarım seneye falan sarkmaz.

  2. ismail vilehand says:

    The Harvest Wombs albümlerinin hastasıyım ama şu yayınladıkları 2 şarkıyı da sevmedim. böyle giderse bunlar bi albüm sonra The Faceless gibi çok sanatsalız moduna geçip, bir yandan beni kendilerinden nefret ettirirken, diğer yandan tüm webzine’lerden yüksek puanlar alıp popüler ekstrem metalin en ünlü gruplarından biri olup çıkarlar.

    modern ekstrem metali böyle ayarsızca destekleyen metal medyasına sokayım çok afedersiniz. ekstrem ve progresif olan her şeye yüksek puan vere vere milleti manyak ettiler. basit müzik yapmak ayıp sayılıyor bu günlerde. illa çok derinlerde gezip, enteresan söz ve müzikler yazıp akıl karıştıracak millet. dümdüz fikrini herkesin anlayabileceği kolay cümlelerle belirtip akılda kalıcı ama basit besteler yapmak ayıp sayılıyor.

    Fallujah’la alakası yok aslında bu söylediklerimin uzun süredir dolu olduğum bir konu ama bu nedir ya birader… çok yaşlı değilim, gayette gencim ama 90ların ekstrem metal anlayışını deliler gibi özlemeye başladım. bir şey karmaşıksa o şey iyidir misali progresifleşen her grubu gazlaya gazlaya yetenekli gençleri müptezel ettiler. birileri çıkıp artık tekdüze basit besteler yapan ekstrem gruplara “bu tarz şeyler dinlemek isteyene göre çok iyi. 9/10 puan veriyorum.” desin. sanki herkes konserlerde gitaristin hangi tellere bastığına bakıyor da, gidip evde onu çalışıyor, başarırsa da madalya alıyor.

    günümüz metal anlayışı eskilerin rock’n roll kafasına göre komple zıt biçimde sanki. “duydum, sevdim, keyif aldım.” değilde, “çok karmaşık, farklı ve sanatsal, hmmm… o zaman bu müzik iyi.” gibi.

    bu konuda benim gibi düşünenler illa vardır ama insanlar bunu dile getirmeyip webzine’lerin verdiği puanlara göre albüm dinlemeye devam ederse, işin sonu tuhaf yerlere varabilir. tadımlıklara bakarak albüm puanı tahmin etmekten ve haklı çıkmaktan bıktım artık. iddaa bültenlerine ekleseler bunları çok rahat zengin olurum. o derece.

    Ouz

    @ismail vilehand,

    Eline sağlık hocam, duygularıma tercüman olmuşsun. Faceless’a ölüp bitenleri gördükçe “ulan bende mi bir sorun var?!” diyordum. Yalnız olmadığımı görmek çok güzel ya.

  3. Evelin says:

    Üstteki arkadaşa katılıyorum fakat, bu durum dediği gibi fallujah için geçerli değil ulcerate’ten sonra dinlemekten en çok zevk aldığım grup karmaşık yapılarını bir yana koyalım müziğin vermek istediği o özgün güzel havası gerçekten çok hoş. Beyin hacminde genişleme sağladım bu albüm ile bu sene yine güzel 9/10 çünki harvest wombs – become one bulamadım içinde bir dahaki albüme artık.

  4. Kamil says:

    Daha progresif olmuş. İlk albümdeki kısmı death core havası da gitmiş. Kısmen The Faceless tadı da var. Albüm hoş oalcak görünüşe göre.

  5. sueda says:

    klasik teknik death metal şarkısı olmuş, spesifik bir yanını göremedim. solo hoş. albüm kapağı mükemmel.

  6. Işık says:

    Bildigim bir grup degil Fallujah. Ilk defa yukaridaki sarkilarini dinledim ve cok begendim. ‘Karmasik’ ve progresif muzik yapmanin gereksiz yere abartildigini dusunenlerdenim. Hakki verilerek yapildiginda -bkz. Ulcerate, Cephalic Carnage- muazzam bir muzik ancak hakkini veremeyenlerin sayisi da oldukca fazla bence.
    Ayrica basit ama insani kalbinden yere mihlayan muzik yapmamanin daha zor oldugu kanisindayim.

  7. cazorp says:

    çok iyi parça be!

  8. şreydır says:

    8 dakkalık bir enstrümantel parçaları var… hoparlörden açınca güzel ama kulaklıkla dinleyince sevdirmedi kendini..

  9. Henüz 5 kere falan dinleyebildim. Kendi adıma yılın en iyi işlerinden biri.

  10. ismail vilehand says:

    albümü henüz dinlemedim ama nette iki farklı kritiğe denk geldim ikisinde de 10 üzerinden 10 almış. biraz itici geldi bu durum bana ne yalan söyliyim. The Harvest Wombs albümünü sevdiğim halde Nomadic’ten baya tiksinmiştim. yeni albümü dinleyip dinlememe konusunda kararsızım şuan.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.