# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Eski MEGADETH davulcusu Nick Menza UFO gördü
27.07.2014

UFO gören masum davulcu :Dd:D.d:dD xd

MEGADETH’te uzun yıllar baget sallamış usta davulcu Nick Menza, 14 Temmuz gecesi çocuklarıyla birlikte o geceki Supermoon olayını görüntülemek için dışarı çıkmış, olaylar gelişmiş. Olayı Nick Menza’nın ağzından dinliyoruz:

“Ön bahçemizde oturuyorduk ve gördüğümüz şey bu. Sarı ve beyaz parlayan, yuvarlak kenarları olan üçgen obje biçimindeydi. Ne olduğundan emin değilim fakat harika görünüyordu.

Bulutların arasında kaybolduğu için görüşü kaybettik. Uzaktaydı, belli belirsiz yanıyordu ve zar zor hareket ediyordu. Supermoon’a bakmak için dışarı çıkmasaydık muhtemelen farkına varamazdık. Samsung Galaxy 4 kamerası full yakınlaştırmadaydı. Stabilizasyondan sonra hâlâ sarsılması bu yüzden. Ben dahil dört tanık var.”

  Yorum alanı

“Eski MEGADETH davulcusu Nick Menza UFO gördü” yazısına 10 yorum var

  1. İlker says:

    ”Eski MEGADETH davulcusu Nick Menza” kısmını okurken acaba Dave ile ilgili bi açıklama mı yaptı diye düşündüm. Devamını okuyunca koptu gitti tabi herşey.

  2. ismail vilehand says:

    cisimlerin kayboluş şeklini görene kadar bende uçak lan işte diye izledim ama son kısım cidden bi acayip.

  3. DrAQA says:

    Megadeth ile ilgili her şeyin giderek komikleşmeye başlaması…

  4. Cattle Bilmemne says:

    Bu da çıldırdı zavallım.

  5. Jester says:

    Bu gruba da giren adam kafayı yiyor ya. Marty Japon olur, Nick UFO görür, Dave… Dave… :( :( :( DAVE

  6. Oroborus says:

    Nick Menza fb sayfasından şunu paylaştı , bir hayırsever şunu çevirebilir mi ?

    I had my time with Dave and it was great. I don’t make it a point to bash my former band members and diminish the memories of our great times together, I have great plans in my future. i will chart my own way and not rely on any shining reunion. A chance to celebrate the great moments of the past together with our fans doesn’t appear to be in the cards.

  7. Berk says:

    Bi ufo gördüğünü söyledi diye Dave Mustaine gibi deli ilan etmeyelim adamı dostlar,kendisi bana kalırsa oldukça iyi bir insan ve son zamanlarda da hayranları için güzel bir şeyler yapmaya çalışıyor.Zira şu anda bir davulcu olarak davul çalmaya özendiren adamlardan biridir kendisi.Metale ilk başladığım yıllarda Metallica’dan sonra Megadeth’i keşfetmem ve bu adamın davullarının Lars gibi dağınık değil de daha oturaklı olması beni davula özendirmeyi başarmıştır.İlk dinlediğim Megadeth şarkısı Skin’O My Teeth’in girişi aklımı başımdan almıştı o zamanlar.Şunu da hatırlatayım benim bilgime göre Dave Hangar 18′i Nick Menza’nın UFOlara olan ilgisinden sonra yazmıştır.

  8. hen says:

    CTRL+F “Hangar 18″.

  9. dave mustaine'in kaybolan aklı says:

    possibly he has seen too much
    nick menza knows too much

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.