# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Dave Mustaine üzerinde çalıştığı yeni şarkıların sayısını açıkladı
23.07.2014

Dave MUSTACHE.

Dave Mustaine, geçtiğimiz hafta bir radyo programında verdiği röportajda, üzerinde çalıştığı 130′dan fazla yeni materyalin olduğunu söylemiş.

Cümlenin tamamı şöyle:

“Şu an, kullandığım Pro Tools rig’inde üzerinde çalıştığım 130′dan fazla yeni şarkı var. Gitar riflerini kaydedip düzeltiyor, kompleksleştirip daha melodik ve sert hale falan getiriyorum ve böylece bitiyorlar.”

Röportajın tamamı şuradan dinlenilebilir:

  Yorum alanı

“Dave Mustaine üzerinde çalıştığı yeni şarkıların sayısını açıkladı” yazısına 12 yorum var

  1. alcapone90 says:

    Fotoğraf,”Yemedim,içmedim,uyumadım,traş olmadım 130 şarkıyı tamamladım” der gibi.Bakalım yeni albümde dişe dokunur bir şeyler olacak mı.Benim tercihim Endgame’in izinden gitmesi.

    motörizer

    @alcapone90, katılıyorum dostum. endgame tarzı bir albüm hiç fena olmazdı.

    ÖNCÜL

    @alcapone90, Aslında son albüm izinden gidilebilecek bir tarzdaydı ama esas problem şarkıların baştan savma olmasıydı. Ben artık cayır cayır thrash’in hakkından gelebileceğine pek inanmıyorum, tercihim Youthanasia tarzı melodik heavy.

    alcapone90

    @motörizer, @ÖNCÜL, @tornado of souls Elbette o eski thrash havasından koptular ve 20 yıldır piyasa için çoğunluğa bir şeyler üretiyorlar bence.Cayır cayır thrash beklentim yok zaten.Megadeth de Metallica gibi en kaba tabirle pop yapmaya başlamasına rağmen o daha hafif sounduyla kendi tarzını oluşturmuş bir grup.Kısmen youthanasia ve cryptic writings bunun göstergesi albümlerden.Endgame ise iki farklı ruhun harmanlanmış hali olan umut veren bir albüm oldu.Ve hak ettiği yere de gelemedi.Bunun en büyük sebebi hemen iki yıl sonra th1rt3en denen saçmalığın pompalanmasıdır.İnsanlar endgame i sindiremeden arkasından iki tane megayetersiz albümle karşılaştılar.Zaten o ilk dönem radikal thrash albümlerine benzeyen bir şey üretseler emin olun yine memnun olmayan dinleyiciler çıkacaktır.Çünkü o konserlere she wolf dinlemek için gidenler de çoğunlukta.İdealist yaklaşım olarak önceki albümleri taklit etmemelerinden yana olmalıyız fakat konu Megadeth olunca durum o noktaya geldi maalesef.Neyse yine bir umut bekleyelim ve görelim.Yeni albüm çıkınca da tartışır fikir alış verişi yaparız.Ha yine boş bir albüm çıkarsa yazan eden de olmaz zaten arkadaşlar

    tornado of souls

    @alcapone90, katılıyorum. endgame harika bi albümdü bana göre, mustainein müzikal dehası ve yeteneği tartışılmaz ama yaşının da verdiği olgunlukla (:S) tekrar öncül’ün dediği gibi youthanasia veya cryptic writings tarzı şeyler yapabilir sanıyorum

  2. Gazapkulu says:

    Bence baştan Youthanasia veya Cryptic Writings tadında olan bir albüm zor ama yarı o tarz yarı thirteen,endgame damarından beslenebilirseler güzel birşeyler çıkabilir.Kaldı ki o dönem ki olgunlaşmış meyve soundu veya önceki efsane dönemdeki trash albümlerinin tadında başta kendileri dahil herhangi bir dönemdaşlarının çok az işi var bence.

    Biraz da ince uğraşsalar thrash’inden de heavy’sinden de uygun miktarda karıştırsalar yine dinlenesi müzikler çıkarırlar.Megadethin her zaman kredisi var bizde.

  3. DrAQA says:

    “Gitar riflerini kaydedip düzeltiyor, kompleksleştirip daha melodik ve sert hale falan getiriyorum ve böylece bitiyorlar.”

    Şarkı yazımı bu kadar basite indirgenmemeli bence.

    Sodom büyükşehir belediye

    @DrAQA, grubun son 4 albümü bu sözden daha güzel özetlenemezdi gerçekten.

  4. emre koçak says:

    bunun yerine 10 tane adam gibi parça üstünde çalışsa bence daha bütünlüklü ve kaliteli bir iş çıkabilir bence.

  5. Gazapkulu says:

    Endgame sağlam albüm.Ona hemen hemen herkes hemfikirdir zaten.Ancak th1rt3en’e de de haksızlık ediliyor bence.O albümde gayet başarılı ve ortalama üstü şarkılar vardı.Public Enemy,Sudden Death,13,Deadly Nightshade,Never dead,black swan(evet bu eski şarkı ama bu albümdeki düzenlemesi şahane) 13 ayrı güzel.Albümle aynı isimde olup en iyi şarkılardan olması geleneğinin devamı’nı görüyorduk hehe.

    Tabi o diğer şarkıların özensizliği ve eski şarkıların makyajlanıp konulması Endgame’in altında kalmasının en büyük sebebi albümün.

    Super collider vakasına hiç girmek istemiyorum.Travma gibi gibi birşey oldu o çünkü.United Abominations klasik kalıyor onun yanında.

  6. Ediz Mudul says:

    Ben de gazapkulu’ya katılıyorum thirteen’in hakkı yeniyor.gayet taş gibi şarkılar var.super collider ise megadeth tarihindeki net en kötü albüm. bir tek kingmaker diye bi parça dinlenebilir o kadar. ya arkadaşım grubunda chris broderick gibi bi herif var, yardır gitsin. şahsi düşüncem bu son albüm yerine killing is my bussiness veya countdown to extinction albümlerinden herhangi birini re-master edip yeniden kaydedip yayınlasa muhteşem olurdu. çünkü albümün tamamı filler şarkılarla dolu. hani iyi gibi ama değil gibi de hepsi. yoov dostum yovv megadeth bu değil

  7. Salih says:

    Endgame son dönem Megadeth i için en iyi albüm ama kimse Thirteen e laf etmemeli çünkü çok iyi şarkılar var Puplic Enemy No 1, Sudden Death, Whose Life, Black Swan ve 13 gibi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.