# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
AVENGED SEVENFOLD yeni klibini sundu
06.07.2014

This Means War.

AVENGED SEVENFOLD, geçtiğimiz sene çıkardığı albümü “Hail to the King“den “This Means War”un klibini yayınladı.

Daha önce de “Shepherd of Fire”ın klibi paylaşılmıştı.

Grup yeni albümüyle dünya listelerini kasıp kavurmuştu. İlk hafta satışları itibariyle durum şöyleydi:

ABD: #1
İngiltere: #1
Kanada: #1
İrlanda: #1
Meksika: #1
Brezilya: #1
Avustralya: #2
Finlandiya: #2
Yeni Zelanda: #3
Almanya: #5
Hollanda: #6
İtalya: #8

Albüm komple şurada. Albümle aynı isimli şarkıya çekilen klip de aşağıda.

Aşağıda albümün kapağı var.

Grup, ilk başta yayımladığı single kapağını da yenileyerek tekrardan hayranlara sundu. Yenileme sırasında muhtemelen Instagram kullanılan kapak şöyle:

Bu da eskisiydi:

Albümden bir de tadımlık var.

Grubun vokal’sti M. Shadows, bir süre önce kendisi ile yapılan bir röportajda yeni albüm ile ilgili bazı açıklamalarda bulunmuştu.

‘Carry On’ yeni albümdeki şarkıların hiçbirine benzemiyor. Bu şarkının hızlı bir şekilde yapılması ve kısa olması lazımdı ve biraz eğlenceli bir şarkı yapmaya karar verdik. Yeni albümde, ‘Carry On’a nazaran daha SABBATH/ZEPPELIN-vari açılımlar mevcut. ‘Carry On’u çok seviyoruz ama bu yeni albüm çok farklı bir seviyede olacak.

  Yorum alanı

“AVENGED SEVENFOLD yeni klibini sundu” yazısına 78 yorum var

  1. serdar91 says:

    http://www.youtube.com/watch?v=G6coOXi2cf0 bu şarkının ilk riffi ile http://www.youtube.com/watch?v=_qtA4tg_4G4 şu şarkının 3:40-45 civarındaki riffini bir karşılaştırın bakalım! tesadüfi bir benzerlik!

  2. ali a. says:

    a7x’in city of evil, self-titled, nightmare albümlerinin tüm şarkılarını sıkılmadan dinleyebilen bir insanım. ama bu son albüm olmamış aga olmamış.
    hiç dinleyesim gelmiyor şarkıları, rev gitti iş bitti.

  3. Adamlar, Metallica’nın tahtına göz koyma geyiğinin içindeler. Kişisel görüşüm A7X’in bu yolda devam edeceği ve metal müziğin yeni efsanesi olmaya odaklanacağıdır.

    Özet: Metalcore sevenler şansına küssün.

  4. crowkiller says:

    türkiyede de demet akalın ve serdar ortaç ile yarışıyomuş bu albüm

  5. Bad Joke says:

    İnsanları kendilerine güldürmeye başladılar.Şarkı tekdüzelikten ve klişeden can çekişiyor.30′lu yaşlarına gelmişler bir de hala imaj kafasındalar iyice komik duruma düşüyorlar.O saç modeli ne lan öyle çakma the exploited gibi dolaşıyorsunuz.Sert müziğin one direction’ı başka hiçbir şey değil.

    Mert

    @Bad Joke, Son cümleyle grubu gayet iyi özetlemişsin.

  6. patognomonic says:

    Bence bu albumde 4-5 tane çok iyi şarkı var lan.o kadar da yere vurmayin

  7. Black Thunder says:

    Sevenfold, sağlam müzik kafasına sahip elemanlardan oluşan üst düzey bir grup.(tu) Bu yeni albüm ile birlikte, kendilerine farklı bir yol, farklı bir tarz seçip devam edeceklerini gösterdiler. Yeni Metallica olmak istiyorlar, belli. Ama eski albümlerinin hayranı bir insan olarak, özgünlükten bu kadar yoksun, Metallica, AC/DC, GNR, Pantera… gruplarının kopyası parçalara imza atıp, böyle bir albüm çıkartmaları da hayranlarına haksızlık. Onlar artık bu yolun yolcusuyuz dedi. Kimse bir City of Evil, Avenged Sevenfold, Waking the Fallen beklemesin…

  8. hacıcavcav says:

    Ben halen daha City of Evil’ı yapmış grubun son 3 albümü yapmış olduğuna inanmak istemiyorum. Benim için ikinci bir In Flames vakası bu.

  9. Mustafa says:

    Adamlar, zati bu albümün tamamen kopya olduğunu söylediler kendi ağızlarıyla bu kadar yerden yere vurmaya gerek yok bence. Bu sene Ağustos’un 26 da Waking The Fallen: Resurrected adında yeni bir albüm çıkartıyorlar, aslında yeni değil derleme fakat 11 yeni parçayla birlikte 23 parça olacak, işte bu albümden sonra kanımca başka yola girip girmedikleri belli olucak.

  10. Diğer metalcore grupları da mı yaşlanınca hard rock yapacak? 40-50 yaşlarında o ergensi vokali nasıl yapacaklar çok merak ediyorum.

  11. Ugur says:

    Nedir ne değildir diye şu This Means War’a bir bakayım dedim de -zaten pek sevemediğim bir grup o ayrı bir konu- hayretler içerisinde kaldım.Sad But True lan bu bildiğin.’Abi geyiğine yaptık bu albümü saygı duruşu gibi birşey’ dedilerse cidden eyvallah.Ha yok ciddiye alıyorlarsa kendilerini yuh ulan yazıklar olsun cidden.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.