# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
AS I LAY DYING vokalistine altı yıl hapis kararı
18.05.2014

Neler dönmüş Serhat ya?

Amerikalı metalcore grubu AS I LAY DYING’in vokallerini üstlenen Tim Lambesis, karısını öldürmek için kiralık katil tutmak suçundan dolayı tutuklanmıştı. Lambesis son yargı karşısına çıkışında suçunu itiraf etmişti ve son kararla beraber altı yıl hapis yatacak. Karısının 2 milyon dolar tazminat istediği dava ise hala masada.

Açıklamalara göre Lambesis, 2 Mayıs günü gizli görev yapan bir özel dedektif ile karısını öldürtmek için iletişime geçti. Bunun üzerine hemen San Diego polisi tarafından tutuklanmıştı. Önceden suçsuz olduğunu iddia eden Lambesis’in aksine, vokalistin karısının öldürülmesini istediği anın ses kaydı da mevcut. Lambesis’in, kiralık katil kılığındaki özel dedektife, karısının evinin giriş kodları da dâhil pek çok bilgi verdiği ve kendisine tanık sağlamak amacıyla cinayetin çocuklar kendisini ziyarete geldiğinde gerçekleştirilmesini istediği de yer alıyor. Aşağıdan tüm bu açıklamalar görülebilir.

Lambesis’in geçen senenin Eylül ayında kendisinden boşanma talebinde bulunan karısı Meggan Lambesis ise “Tim son zamanlarda vücut geliştirme ile kafayı bozmuştu. Çocuklara bakarken uyuyakalıyor, bütün gününü telefonda birileriyle konuşarak veya mesajlaşarak geçiriyordu. Dövmelerine harcadığı binlerce dolar ve sürekli turnede bulunması onu artık dengesiz bir ebeveyn haline getirmişti.” şeklinde bir açıklama yapmış.

  Yorum alanı

“AS I LAY DYING vokalistine altı yıl hapis kararı” yazısına 13 yorum var

  1. aliihsan balı says:

    What would Jesus do?

  2. Böyle bi salaklık görmedim (aslında kesin görmüşümdür de bu da çok salakça). Karısıyla ayrı yaşıyolar, birbirlerini sevmiyolar, adamın jimnastik salonu var, AILD ile dünyayı turluyo, o arada “çocuklar ayrı anne baba arasında gidip gelmesin, psikolojileri bozulmasın” diye karısını öldürme yoluna gidiyo. Beyinsizsin beyinsiz. AILD’in geri kalanı yıllarıdr götlerini yırtıyolar grubu buralara taşımak için, sen böyle bi şey yapıp gruba olabilecek en kara lekelerden birini sürüyorsun. Sırf Lambesis’e uyuz olduğu için eski AILD albümlerini dinlemek istemeyecek insanlar bile olacaktır.

    merih

    @Ahmet Saraçoğlu, yuh.. abarttın bence… adamın yaptığı kabul edilebilir bişey değil ama aild ye de kara sürülecek birşey olduğu sanmıyorum.. testamenti hala dinlemiormuyuz…!!!

    imuneks

    @Ahmet Saraçoğlu, Grubun dinleyici kaygısı güttüğünü sanmıyorum. Zaten olmuş bi grup böyle şeylerle ilgilenmez.

  3. owlboss says:

    hahaha. iyi ki fanı falan değilim şöyle grupların :D

  4. Ali says:

    para bazılarına yaramıyo yeminlen ya

  5. neotyrant says:

    christian metal dedikleri bu olsa gerek.

  6. serdar91 says:

    http://www.metalinjection.net/?p=35497

    tim lambesis serbest bırakıldı.

  7. Can Gelgeç says:

    O kadar steroidi kime bassan çoluğunu çocuğunu bile öldürür.
    (muhteşem düz adam yorumu)

  8. Narcosynthesis says:

    Aga bunda 2 milyon var mıdır lan? Ne kadar kazanıyor bu dindar metalciler?

  9. Tosun says:

    Beni asıl üzen Austrian Death Machine cephesi oldu. Bu olaylar yüzünden dandik bir albüm çıkardı, sonunu getiremedim bile albümün. Şimdi Double Brutal’ı dinlerken de canım sıkılacak bu salak herif yüzünden.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.