# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
24.11.2013 – HAFTA 52
| 24.11.2013

Cübbeliler.

Editör köşesinin 52. haftasından selamlar. Vay arkadaş, haftaya 1 yıl oluyor. Site 4,5 yıldır faaliyette, ama son 1 yıldır yaptığımız bu editör köşesinde de -her ne kadar sitenin en çok ilgi çeken ve yorum yapılan bölümü olmasa da- baya bir muhabbet ettik, birtakım konulara parmak bastık, saçmaladık. Evet, bu hafta da benzer türde bir üslupla geçtiğimiz haftanın bazı olaylarından söz edeceğiz.

Bahsetmek istediğim ilk olay, bir süredir ortalıkta dolanan ULVER / SUN O))) birlikteliğinin yakında somutlaşacak olması.

Karanlıklar, buhranlar, daralmalar mı çökecek üzerimize, yoksa ummadığımız bir şey mi yapacaklar bilmiyorum tabii ama ortaya çıkacak şeyin “yoğun” bir şey olacağı aşikâr. ULVER demişken… Hadi neyse sonra şey edelim.

Şu stage dive olayına dair asıl anlamadığım şey, atlayan mal oraya çıktığında seyircilerin neden oradan çekilmediği. Adam ta oraya çıkmış, belli ki atlayacak. Aşağıda durup adamın inişini yavaşlatma görevi görmeyi isteyecek kadar büyük hayranı mısınız, yoksa o yükseklikten düşecek 20 kg ve üstü bir şeyin nasıl bir tehlike olduğunu anlayamayacak kadar hödük müsünüz? Umarım ikincisidir.

GRAND MAGUS’un “Iron Will”in ardından biraz heyecanını kaybettiğini düşünsem de, JB ve dostlarının yine belli bir kıç tekmeleyiciliğin üstüne çıkacak bir albüm yapacaklarına inanıyorum. Albüm kapağı da bu düşüncemin oluşmasında faydalı oldu diyebilirim. Çıksın da hemen dinleyip yazalım.

AFTER THE BURIAL’ın yeni albümünden yayınlanan iki şarkıya da hasta olmayışım, hatta pek de etkilenmeyişim beni üzüyor. “In Dreams” gibi nefis bir albümün ardından umarım onlar da trend peşinde silikleşmezler. AFTER THE BURIAL, tür içerisinde kendi karakteri olan ender gruplardan biri ve öyle de kalmalarını yürekten diliyorum.

MISERY INDEX’in yeni albümünden beklentim çok büyük. Çok acayip bir şey geleceğine inanıyorum; zaten onlar da paso albümün çok varyasyonlu ve epik olacağını vurgulayıp duruyorlar.

Winamp’in bitişi muhabbeti şahsımı çok etkilemedi açıkçası. Zaten en minimal helini kullanıyordum, yeni sürüm çıkarmayacaklarsa da fark etmez, aynen 15 yıl önceki halini kullanmaya devam edeceğim zaten.

Son olarak da “Bu Toprağın Metalika’cıları“nın izlemesi çok keyifli, başarılı bir iş olacağına inanıyorum. Kalkışılan iş kolay bir şey değil, umarım emek verenlerin tüm uğraşlarına değer.

Bu hafta da sona geldik. Gördüğünüz gibi çok öyle ahım şahım olayoların olduğu bir hafta değildi. Haftaya daha acayip şeyler olur umarım. Haftaya kadar kendinize iyi bakın. Aynanın karşına geçin ve kendinize uzuun uzun bakın… Ve düşünün: “Ben bu muyum? Bu mu oldum? Gördüğüm şeyden memnun muyum?”

  Yorum alanı

“24.11.2013 – HAFTA 52” yazısına 6 yorum var

  1. ali ihsan balı says:

    Winamp konusunda ben de benzer düşünüyorum. Hala ilk halini kullanan biri olarak üzülsem de evde kurulu versiyon çalıştıkça sıkıntı yok benim için. Bu arada Winamp için Microsoft(galiba) teklifte bulunmuş. AOL ile görüşmelere başlamışlar hatta. Bir ihtimal de olsa kapanmama durumu var yani.

  2. Catlle Bilmemne says:

    Ne kadar az olay olmuş yahu bu hafta, After The Burial’ın yayınladığı şarkılar fena değil ama bence, ortalamanın üstüler en azından ikisi de.

  3. OnurOnur says:

    “… -her ne kadar sitenin en çok ilgi çeken ve yorum yapılan bölümü olmasa da- …” gibi bir durum olsada, ‘haftaya kahkahayla başlatmak’ konusunda birebir olduğu kesin. :D

  4. Ufuk Sönmez says:

    beyler ulver’de ben en son kveldssanger’de kaldım, acaba 6. sezondan direk devam mı etsem?

    M

    @Ufuk Sönmez,aynen ben de öyle.

  5. ismail vilehand says:

    sürekli aynı şeyi tekrarlıyor gibi olacağım ama bence After The Burial’ın A Wolf Amongst Ravens’ı muazzam bir şarkı. özellikle vokal performansı inanılmaz. diğer şarkıya bende pek bayılmadım.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.