# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Tartışma
İtalya
| 15.10.2013

Çizmeyi aşmak.

Merhaba medeni sitenin medeni katılımcıları. Bu hafta çok çaktırmasa da pek çok janrdan önemli gruplara ev sahipliği yapan İtalya’yı tartışıyoruz. Bir sonraki ülke odaklı tartışmamız bu serinin sonuncusu olacak. Bu ülke tartışmaları gibi seri halinde işlenebileceğini düşündüğünüz konular varsa, ya da bunun haricinde bağımsız olarak tartışılmasını istediğiniz konu(lar) varsa lütfen guzidearslaner@gmail.com adresinden bana ulaşın. Sayfamızda teşekkürlerimizle yer vermekten memnuniyet duyacağız. Tartışmanın belirli bir çerçevede olması adına e-postanızda en azından birkaç cümlelik tanım ya da birkaç “düşündürtücü” soruya yer verirseniz sevinirim. Genellikle en az iki aylık konu hazır olduğu için, konunuzun direkt olarak o haftanın tartışma konusu olmayabileceğini belirtmek isterim. Ancak belirgin şekilde gündemle ilgili olan konulara öncelik vermemiz hepimiz için daha verimli olacaktır. Ülke haftalarıyla birlikte an itibarıyla 40’ın üzerindeki eski tartışma konusunu da arzu ettiğiniz zaman diriltebilirsiniz.

Hatırlayacağınız üzere ve de siteyi yeni ziyaret etmeye başlayan arkadaşların bilmesini arzu ettiğimiz üzere, ülke odaklı tartışma konularına iki haftada bir yer veriyoruz. Bu tartışmalardaki amacımız, ilgili ülkenin geçmişten günümüze gelişimi, metale en büyük katkıları, daha fazla tanınmayı hak eden grupları ve müzisyenleri gibi konulardaki bilgilerimizi paylaşmak.

Akıl ve mantık dolu, iyi mizahla renklenen bir hafta dilerim.

  Yorum alanı

“İtalya” yazısına 10 yorum var

  1. OnurOnur says:

    Sevdiğim herhangi bir gruba ev sahipliği yapmıyor İtalya. Birkaç sene önce Elvenking dinlemişliğim var ama onuda gruba çok hakim olacak şekilde dinlememiştim. Hazır vesile olmuşken ”şu albüm diğerlerine nazaran daha iyi, şu parça çok iyi” gibi önerileriniz varsa alabilirim. Bu sebepten dolayı İtalya’ya pek hakim değilim. (Hatta baktımda 2 kritiği varmış sitede, onlardan başlıyayım.)
    Balotelli’yide şu saç stiliyle çocukluk kahramanlarımızdan Godzilla’ya benzetiyorum bayağı ahah, ve son olarak: son ülkenin RUSYA olması umuduyla. :)
    Bu arada: dünyanın en harika, ”efektif”, tatlı, sempatik vs. vs. yiyeceğidir pizza.

  2. Baybora says:

    HOUR. OF. PENANCE. Yeni albüm haberi de verdiler,deliler gibi bekliyorum.

    Fleshgod Apocalypse’in de köpeğiyim diyebilirim genel olarak,ve bu ikisi dışında en azından şu an hatırladığım İtalyan grup pek yok ahah. Graveworm var gerçi,çok sağlam işleri var. Baya da değer görüyorlar ülkelerinde bildiğim kadarıyla.

  3. anders_björngiller says:

    Novembre der geçerim arkadaş

  4. Şu grup, Cengiz Han’ın da bir rakçı olduğunu iddaa ederek çizmeyi gerçekten aşmış:

    http://www.youtube.com/watch?v=bmg1SkBHMW0

    Özet: Çiçeği burnunda grubumuz İtalyan :D

  5. Ugur says:

    Küçüklüğümden beri uluslararası futbol turnuvalarında taraftarlığını yapmayı görev biliyorum.

  6. gorod says:

    Novembre ve ephel duath’ın kalbimde yeri ayrıdır. Dark Lunacy’nin İtalyan olduğunu yeni öğrendim, dolls şarkısı düğünümüzün giriş müziği olmasına rağmen:)

  7. kavanozkafa says:

    Dark Lunacy ve tabiki Novembre. Son Fleshgod Apocalypse var.

    ve tabiki Lacuna Coil.

  8. hiç says:

    Novembre gibisi gelmedi. Novembre tişörtümü giydiğimde daha bir hüzünlü herşey.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.