# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SCAR SYMMETRY’de ayrılık
09.08.2013

Jonas.

SCAR SYMMETRY, grubun kurucu üyelerinden olan gitarist Jonas Kjellgren ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Diğer projeleri nedeniyle son 1,5 senedir grupla beraber konser veremeyen Kjellgren, yakın gelecekte bunun değişmeyeceğini görünce bu kararı almış. Grup, kadrosuna yeni bir eleman katmayacak, yalnızca konserlerde çalacak bir gitarist ile çalışacakmış.

  Yorum alanı

“SCAR SYMMETRY’de ayrılık” yazısına 5 yorum var

  1. ertan says:

    ne zamandır yenı albumde cıkarmıyor s s

  2. Berca B. says:

    Alvestam’ın ayrılması kadar olmasa da baya üzüldüm bu ayrılığa. Zira beste olayını Per Nilsson’la birlikte kotaran ve Pitch Black Progress/Holographic Universe çılgınlıklarında aslan payı olan bu adamdı. Son albümle birlikte satışları da baya yükselmişti, ne diyelim yazık olmuş.

    Bu arada grup son albümünü 2011′de çıkardı ve yeni albümleri de hazır(mış. Per Nilsson’un yalancısıyım).

    Jester

    @Berca B., Abi eğer doğruysa en azından son albümde dinleyebileceğiz diye bakmak lazım olaya, gerçi bayağıdır bekletiyorlar albümü. Bu kadar bekletmezdi Scar Symmetry, çok bomba bir şeyler var galiba.

    Berca B.

    @Jester, Doğru söylüyosun da 1,5 yıldır grupla takılmayan biri şarkı yazım sürecine ne kadar katılmıştır orası muallak. Şu an grupta müzik yazan sadece Per Nilsson kaldı ama neyse ki o da allahsal bir herif, pek soru işareti bırakmıyor kafada.

  3. Jester says:

    Bu haberi clean vokal yapan elemanın ayrıldığını sanarak açtım ve “Hadi be” dedim resmen. Tamam Per Nilsson zaten kendini kanıtlamış bir adam, fakat sevdiğim besteleri var bu adamın da. Her ne kadar tipini Kerry King’e benzetmeye çalışsa da gayet sempatik bir abiymiş, bunu da şimdi farkettim.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.