# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
James Labrie’den Mike Portnoy’a veto
17.08.2013

Kapıyı kapadı.

DREAM THEATER vokalisti James LaBrie, geçtiğimiz günlerde Mike Portnoy’un yaptığı açıklamalara karşılık olarak şunları söylemiş:

“Böyle bir ihtimalin gerçekleşebileceğini sanmıyorum. Gerçekleşmeyecek. Çünkü, ilk olarak Mike Mangini şu an grubun tam anlamıyla bir üyesi. Olağanüstü bir davulcu ve her şeyi bir davulcudan bekleyeceğimiz şekilde gerçekleştiriyor. Müzikal açıdan tam olarak ne yapmak istediğimizi farketmemize yardımcı oluyor. Bu işi yapmayı bırakacağımız güne kadar da davulcumuz olacak. Mike Portnoy geçmişimizin büyük bir parçasıydı ve kalacağı yer de orası.”

Üç sene önce DREAM THEATER’dan ayrılan davulcu Mike Protnoy, eğer bir fırsat çıkarsa gruba tekrar katılmaktan mutluluk duyacağını şu sözlerle açıklamıştı:

“Saniyesinde katılırdım. Kapıyı kapatanlar onlardı. Benim sadece biraz araya ihtiyacım vardı ve o arayı da tamamladım. Hazırım ve de istekliyim. Ama asla böyle bir şeye kalkışacaklarını sanmıyorum. Kapılarını kapadılar ve kendilerini bensiz kanıtlamak konusunda baş ağrıları çekiyorlar. Yani buna bel bağlayamam. Ama kapım her zaman açık.”

  Yorum alanı

“James Labrie’den Mike Portnoy’a veto” yazısına 24 yorum var

  1. Heimdall. says:

    Portnoy dur allahını seversen zaten ortalık karışık.

    Bahadır Sarp

    @Heimdall., ahahah çok güldüm.

  2. saw you drown says:

    Bi siktir git mike.

  3. RoadRusherRR says:

    Sen sanki tek başına bi halt yapabildinmi fikik. demezlermi adama

  4. kutup ayısı says:

    ne kadar yalak bir adam arkadas bu.

  5. gadir says:

    dönsün lan dönsün, mike mangini ile bi bok yapamıyolar. dönsün lan.. valla ortalığın amına gorlar lan…

    atoutlemonde

    @gadir, burdaki çoğunluk “sen gelme ulan ayı” modunda olsa da, ben de dönmesi taraftarıyım. Finally free nin sonundaki performansı hala en beğendiğim davul atraksiyonları arasındadır.

  6. Tompa says:

    Gene mi sen ulan?!

  7. 1tan says:

    klasik aldatan sevgili, hikayesi olmuş

  8. semihtr says:

    tak sepeti koluna, hadi yoluna… mike…

  9. Melkor says:

    bu keko hala ne diyor lan

  10. bhe says:

    ulan yıllardır dünyanın en iyi davulcusu diye lanse edil, şimdi ağlan orada. b siktir git la. jam mi yaparsın, başka bi grupla mı takılırsın, kendi solo projeni mi yaparsın ne bok yiyorsan ye. ama bi siktir git. dream theater sensiz çok daha iyi şu anda. senin olduğun zamanlarda da iyiydi ama sen gittikten sonra çıkan albüm en azından benim için yıllardır dinlediğim en iyi dream theater albümüydü. bir zahmet içinde bulunma artık bu oluşumun.

    bu serzenişimi okumuyor olsan da :D

  11. yekso says:

    @bhe , ben hemen kendisine iletcem

  12. Ouz says:

    Islak bir sopanın yanına en iyi gidebilecek şeysin Mike!

  13. ertan says:

    mıke portnoy daha yenı adrenalıne mobtan ayrıldı bu adam drem theaterden atılmıssa nedenı kesınlıke portnoydur adam rahat durmuyor ıyıkde atılmıs ve engını geldı yerıne portnoy bence bundan sonra sadece amator gruplar ve muzısyenelrle calısabılır onlarda bır yerden sonra ıllalah ederler emınım buna sen en ıyısı muzugu bıraksın cunku ben bu adamın hıc bır projesını merak etmıyorum

  14. noname says:

    Bir kere Portnoy’un bateristliğine laf edecek bir insan davul hakkında bir bok bilmiyor demektir.Hadi davulu bilmiyosan armoni bilgin olsun.Adam çok fena armoni yakalıyor çalarken.Ve Mangini,hız rekoru kırmış olabilir ama Dream Theater’a göre bir davulcu değil.Dream Theater’da insan aksaklıklar içindeki uyumu arıyor.Ve bunu da Portnoy çok güzel başarıyordu.Dream Theater başlıngıcında da Petrucci,Myung,Portnoy olarak başladı .Dream Theater’ın aslı budur.Ve kesinlikle geri dönmelidir.Ve Portnoy’u amatör gruplara layık görmek nasıl bir cahilliktir?günümüzdeki yaşayan en başarılı rock davulcusu olarak anılan bir insan

    Seyfullah

    @noname, Portnoy’un bateristliğine diycek bişeyim yok ama en iyi davulcu olarak anılması bence referans verilmemeli neticede Joey Jordison bile zamanında böyle anılıyodu.

    noname

    @Seyfullah, referansa ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.Dream Theater’a geri dönüp dönmemesiyse konu,dönmelidir. Dream Theater’a “sırf hız ve duygusuzlar” diyen insanlara şahsen ben artık pek savunamıyorum.Portnoy o duyguyu da yakalayıp farklı bir hava veriyordu şarkılara. Hala da insanların,mangini kalsın laflarını anlayamıyorum.Neye göre söyleniyor bunlar.Hız arıyorlarsa DragonForce dinlesinler.Dream Theater bu değil

    Seyfullah

    @noname, İyide bu sıkıntının Mangini ile bir ilgisi yok ki Dream Theater çizgisini zaten Portnoy’un olduğu zamanlarda bozdu ve Portnoy’un ayrılması A Dramatic Turn Of Events’tan da anlaşıldığı kadarıyla gruba gayet iyi geldi.

  15. progressive says:

    portnoy a fena posta koymuşlar hahahaha

  16. ali a. says:

    Bence Portnoy gruptan ayrılırken “biraz dinlenmeye ihtiyacım var, şu an albüm yap turneye çık modundayız, sıkıldım” demişti. Bence haklıydı da.
    Ama daha sonraki evreyi iyi yürütemedi, sen yoruldum deyip on tane projeye girersen sana sorarlar hani yorulmuştun diye.
    Bu saatten sonra çok geç artık, ne kadar Portnoy’u müzikal anlamda sevsem de, MM ölmeden gruba geri dönemez, hatta dönmemeli :)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.