# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PASİFAGRESİF sizi IRON MAIDEN konserine götürüyor
15.07.2013

Soruları bil, bileti kap.

PASİFAGRESİF olarak, sizlerden gelen destek ve ilgiye teşekkür etmek için bir şeyler yapalım dedik ve özellikle albüm kritiği konusunda yardım çağrısı yaptığımız günden beri gelen desteğinizi karşılıksız bırakmanın, takipçisini çok seven PASİFAGRESİF’e yakışmayacağını düşündük. Dile kolay, “arkadaşlar şu kritik olayına siz de bir el atın” diyeli beri, 25 günde tam 20 adet konuk yazı geldi. Zaten site açıldığından beri 500′e yakın konuk yazı gelmişti, bu son çağrıdan sonra daha da arttı. Düşünsenize, site 4 yıldır yayında ve her gün yeni bir kritiğin konduğu bu süre içerisinde, 1,5 yıldan fazla bir zaman dilimi, okurlardan gelen yazılardan oluşmuş. Türkiye’de bu şekilde destek gören müzik içerikli başka bir site var mı bilmiyoruz. Teşekkür ederiz. Gerçekten.

Konumuza dönelim.

IRON MAIDEN’ın, ANTHRAX ve VOODOO SIX’i de yanına alarak 26 Temmuz’da İnönü Stadyumu’nda vereceği konser, bildiğimiz gibi ülkemizde bu yılın metal adına en büyük olayı. O nedenle biz de teşekkürümüzü bu yolla gösterelim istedik ve bir takipçimize saha içi IRON MAIDEN konser bileti vermeye karar verdik. Sadece karar vermekle kalmadık, gittik bileti aldık bile.

Peki bu bileti nasıl kazanacaksınız?

Bileti kazanabilmek için, ülkemiz müzik basınında yer alan ve IRON MAIDEN’ı hepimizden/çoğumuzdan iyi bilen birkaç arkadaşımız tarafından hazırlanan 10 adet soruya doğru cevapları veren ilk kişi olmanız gerekiyor. Kimsenin 10 soruya da doğru cevap verememesi halinde, en fazla soruyu ilk önce cevaplayan kişi bileti kazanıyor.

Soruları önümüzdeki Salı günü saat 20:00′de, içinde soruların yer alacağı ve altındaki yorumların sonuçlar açıklanana kadar yayınlanmayacağı yeni bir haber başlığından soracağız. Cevaplarınızı, size ulaşabileceğimiz aktif bir mail adresi eşliğinde göndermeniz gerekiyor. Tüm soruların net cevaplarının olduğunu, iyi bir araştırmayla tüm soruların cevaplarının bulunabileceğini söyleyelim; ancak şunu da söyleyelim, bileti grubu gerçekten de seven birinin kazanmasını istedik. Bu yüzden de sorular kolay değil. :)

Konsere gitmek istiyorsunuz, ancak şu ana kadar bilet alamadınız mı? Siz biletinizi aldınız, ancak henüz alamamış tanıdıklarınız mı var? Onlara da haber salın, duyurun. Salı akşamı 20:00′de burada olsunlar. Yarışma önümüzdeki Cuma akşamına dek, yani 3 gün boyunca ana sayfadaki manşetin hemen altında sabit olarak duracak. Cuma akşamı 20:00′de yarışma kapanacak ve 20 Temmuz Cumartesi günü de kazananı duyuracağız.

Kazanan kişi İstanbul’daysa, belirteceğimiz yerden istediği zaman biletini alabilecek. İstanbul dışından kazanan olursa, o arkadaşın da bize konser için ne zaman İstanbul’a geleceğini belirtmesi gerekiyor ki ona göre biletini verebilelim. Tüm bu detayları, kazanan belli olduktan sonra kendisiyle yapacağımız mail’leşmelerde hallederiz.

Bu haberi buradan, Facebook’tan, Twitter’dan paylaşarak duyurursanız, belki de konsere gitmeyi çok isteyen ancak henüz bilet alamamış olan bir IRON MAIDEN veya ANTHRAX (veya VOODOO SIX?) hayranını çok mutlu edebilirsiniz.

Unutmayın. Salı günü saat 20:00′de, burada.

Not: Şu an kadroda olan yazarlar da dâhil olmak üzere herhangi bir zamanda PASİFAGRESİF kadrosunda yer almış arkadaşlar ve PASİFAGRESİF’in daha önceki yarışmalarından konser bileti, CD, DVD gibi şeyler kazanan takipçilerimiz (kusura bakmasınlar), bu yarışmaya dâhil değildirler.

  Yorum alanı

“PASİFAGRESİF sizi IRON MAIDEN konserine götürüyor” yazısına 28 yorum var

  1. tranquillist says:

    Gözlerim yaşardı amk. Valla helal olsun. Ne diyim.

  2. sena says:

    Benim biletim var ama ben arkadaşım için istiyorum,süpriz yapıcam. :)

  3. patognomonic says:

    Konser haberi için diyecek birsey yok . Tebrikler PA.
    Iron Maiden ve Anthrax sevmeyen bi insan olarak yarismaya katilmayi düşünmüyorum ama bu konser için delirecek yüzlerce insandan en çok deliren kazanır inşallah ..

    bi de hazır böyle site-takipçi kaynaşması yaşanıyorken neden bir toplanma durumu yaratamiyoruz ki? İstanbul’da istanbullular, Ankarada Ankaralilar ya da Izmirde Izmirliler es zamanli toplansak ya ? Bi çay içeriz :)

  4. DeathoteK says:

    aslanlar be!

  5. Beleg says:

    Vay amk serhat, merak ettim soruları bak. Tetikteyiz…

  6. Kemal says:

    Haha ben 2 sene kadar once CD kazanmistim :D Buyuk bir Maiden fani olarak sorulari merakla bekliyorum yine de. Eglence icin cozeriz artik.

  7. çaksu says:

    Uzaktan uzaktan seviyorum sizleri.

  8. junkman afatsum says:

    bundan daha iyi doğum günü hediyesi olamaz! son bütümü halledeyim ardına ders çalışır gibi IRON MAIDEN çalışacağız artık.

    junkman afatsum

    ulan büt sınavım pazartesi, iron maiden sınavıda salıymış. artık nerd gibi iron maiden çalışacağız 1 gün içinde!

  9. Baybora says:

    Bileti aldım,ama süper olay cidden. Helal olsun PA diyeyim ben de.

  10. Itachi says:

    bu tip yarışamlarınız için cüzzi bir miktar karşılığında adam tutucam. canıma tak dedi artık

  11. Yunus Emre Özdiyar says:

    #direnfiberoptikkablo güzel olay sorularda zor oldu mu mis gibi olur.

  12. emptyfields says:

    bu tavrı çok sevdim

  13. wokkanaga says:

    Çıta yükseliyor. Böyle şeylere alıştırırsanız devamını bekleriz:) Şaka bir yana güzel sürpriz.

  14. yekso says:

    harris in götünün gılıyık tamam orası ayrı olay ama çok da kazık sormayın be abicim! büt gibi acı bi gerçek var ortada sınıf geçmeye uğraşıyoruz.maiden için 7 yıl okutmayın bizi :(

  15. Ufuk Sönmez says:

    bunlar hep ameriga’nın oyunları

  16. Gökmen says:

    abi 2 aylık ömrüm kaldı beni gönderin şu konsere, gider ayak bi maiden izleyelim de hacı olarak gidelim öbür tarafa O.o

    şaka tabiki üniversitedeki çan sistemine maruz kalan öğrenci modeli gibi hissettim kendimi :D

    bu muhteşem girişimi herkesle paylaşıyorum, teşekkürler pasifagresif!

  17. Harun says:

    Yalnız gideceğim konsere, hazır birlik ve beraberliği sağladığımız şu günlerdeyken Pasifagresif buluşması yapıp beraber mi gitsek? :D

    Batu Sarıtürk

    @Harun, O benim de aklıma geldi bugün. Bende büyük ihtimalle yalnız gideceğim. Cümbür cemaat hoş olabilir :D

    Harun

    @Batu Sarıtürk, Abi last.fm’ine bak. :D

  18. deathotek says:

    Doğu Yücel’ide kattınız işin içine hadi bakalım.. saat 20:00′ı bekliyoruz.

  19. Koray says:

    Ne diyelim ki.
    Adamsınız abiler.

  20. hocao says:

    Memleketin bir bölümünde o saatte iftar sofrasında olacak arkadaşlarımız var. Haksız rekabet olmasın, sınav saat 00:00′da olsun, hem daha gotik.

  21. ozgur says:

    YOLU AÇIN GENŞLER

  22. Cemre says:

    Dakikalar yaklaştıkça heyecan artıyor. Kazanacağımızdan değil de insan yine de yarışıyor işte…

  23. DeathoteK says:

    zaman gelmedi mi beyler?

  24. dega says:

    20.28 itibariyle tüm soruları yanıtlamış ve yollamış bulunmatayım. hayırlısı diyorum :D

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.