# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
NE OBLIVISCARIS şarkısı konservatuarda okutulmaya başlandı
09.07.2013

And Plague Flowers The Kaleidoscope.

Avustralyalı grup NE OBLIVISCARIS’in son albümü “Portal of I“daki “And Plague Flowers The Kaleidoscope” adlı şarkı, Avustralya’nın en prestijli konservatuarlarından Sydney Conservatorium Of Music’te ders olarak okutulacakmış.

Konservatuarın kompozisyon bölümü başkanı Prof. Matthew Hindson, konuyla ilgili şöyle demiş:

“And Plague Flowers The Kaleidoscope”; yapı, değişkenlik, ölçüler, modlar, virtüözite, ses ve gürültü, ileri teknikler ve performans konularında kompozisyon öğrencilerine okutulacak. Öğrenciler NE OBLIVISCARIS’in müziğini anlayıp, bunu kendi klasik müzik kompozisyonlarına yansıtacaklar. Böylesi yüksek kaliteli bir müziği öğrencilerimize öğretmekten çok memnun olacağım. Burada okuyan müzisyenler, müzikal zevkleri nasıl olursa olsun, barındırdıkları kompozisyonal karmaşıklık namına NE OBLIVISCARIS’in ve diğer pek çok metal grubunun müziğini duymalılar.”

  Yorum alanı

“NE OBLIVISCARIS şarkısı konservatuarda okutulmaya başlandı” yazısına 9 yorum var

  1. Baybora says:

    Abi o kadar büyük bir olay ki bu,inanılmaz sevinmiştim ilk gördüğümde. Bir grubun daha ilk albümünde böyle bir şey olması…

  2. Berk says:

    Ne müthiş grupmuş lan,ilk defa bu haberle duydum ve bu şarkısıyla beraber bir şarkılarını daha dinledim youtube’dan,hastası oldum.2 şarkıyla ölüp ölüp bittim gruba. :D

  3. Jester says:

    Avusturalya zaten Psycroptic ve Ouroboros’un debutlarını devlet bütçesiyle çıkarmıştı (galiba), ne müthiş herifler.

    Mert

    @Jester, evet abi Ouroboros için duymuştum ben de o olayı. Devlete bak mk.

  4. DrAQA says:

    Koca albümde bir tek bu şarkıyı atlardım, anasını satayım o da konservatuara ders olmuş. Yok abi ben müzikten anlamıyorum harbiden.

  5. Beleg says:

    Abi tamam, oldukça başarılı bi grup ne obliviscaris de konservatuarda okutulcak o kadar çok grup var ki metal dünyasında onlardan önce. Rush, btbam, theory in practice, meshuggah, opeth, the faceless, gorguts, the ocean, ulcerate şu anda ilk aklıma gelenler oldu ki hatırlamadığım onlarca var. Ne obliviscaris’in bu denli farklı bir müzik yaptığını düşünmesem de albümlerini 2,3 ay boyunca her gün dinlemiş biri olarak bunu hak etmediklerini de savunacak değilim.

    Batu Sarıtürk

    @Beleg, Grup da Avustralya’lı, okul da orada. Sanırım yerel bir şeyler olsun diye düşünmüşler.

  6. mFeCi says:

    Bu durumda BTBAM ayrı bir bölüm falan olur herhalde :D Ama şaka bi yana takdire şayan, çok güzel hareket. Bu arada konservatuvarlarda keşke ülkemizde de böyle şeyler olsa. Mesela bence ciddi manada “düğün müzisyenliği” bir disiplin olarak okutulabilir. (Buraya nasıl bağladığımı bilmiyorum)

    ozgur

    @mFeCi, Hahahah BTBAM Üniversitesi

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.