# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THE ABSENCE’tan yeni şarkı
11.06.2013

Oceans.

Amerikalı melodik death metal grubu THE ABSENCE, bir süre önce James Murphy (TESTAMENT, DEATH, OBITUARY) prodüktörlüğünde çıkaracağı muhtemel yeni EP’si için, sonunda “Oceans” yazan bir tadımlık sunmuştu. Şimdi de “Oceans” adlı yeni şarkı geldi. Hatırlanacağı üzere SCAR SYMMETRY gitaristi Per Nilsson yakın zamanda gruba katılmıştı.

Evet.

  Yorum alanı

“THE ABSENCE’tan yeni şarkı” yazısına 6 yorum var

  1. Vay arkadaş ne işler dönmüş öyle

  2. nordson says:

    yardırmaya geliyorlar!!

  3. egoist says:

    sarkıda grupta mukemmel

  4. Jester says:

    İsmi geçti diye soruyorum, James Murphy’ye noldu? Sağlık durumları çok karışıktı, prodüktörlük falan yapmıyormuş iyileşti mi?

  5. DrAQA says:

    Şarkıyı gereğinden fazla beğendim.

  6. ismail vilehand says:

    evet arkadaşlar “melodik death metal yapıyoruz yea” diyip melodik mainstream metal yapan grubumuz daha oldu. The Black Dahlia Murder son albümü dinlerken arada kesip şarkıyı dinledim bırakın melodik death metali bana baya Pink Floyd şarkısı gibi geldi. ha gitar solosu nefis hakkını yemiyeyim ama The Absence bu sound ile geri planda kalmaya mahkum. günümüz ekstrem müzik piyasası çok canlı gençler cayır cayır işler icra ederken bu adamların baygın müziği zerre iş yapmaz. ki bu adamların From Your Grave ve Riders of the Plague albümlerini dehşet severim. madem bu işin peşindeler isveçin melodik ve gaddar 90lar ruhunu yakalamaları zor değil. hepsi pırıl pırıl müzisyenler.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.