# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PASİFAGRESİF 4 yaşında
14.06.2013

Birlikte daha iyiye.

2009 Haziran’ında kurulan Pasifagresif, 4 yılı devirmenin mutluluğunu yaşıyor. Aşağıdaki logoyla, farklı bir kadroyla, daha kısıtlı bir içerikle ve günde 30-40 kişilik ziyaretçiyle başladığımız yolculuğumuz, bugün daha zengin bir içeriğe ve günde 3000-4000 ziyaretçiye ulaşmış durumda. Bu dördüncü yılımızı keşke daha güzel bir ortamda, daha mutlu zamanlarda kutlasaydık, daha önceki senelerde olduğu gibi yarışmalar yapsak, hediyeler verseydik. Lâkin şu sıralar yaşadıklarımıza bakınca, bu tarz şeylerin pek de sırası olmadığı ortada. Umarız 5. yılımızda çok daha güzel, coşkulu bir yeni yıl kutlaması yaparız.

Dört yıldır Pasifagresif’e destek olan, yüzlerce konuk yazıyla, binlerce haberle bize yardım eden ve sitenin bugünkü haline gelmesinde en az yazarlar kadar emeği geçen, “okurlarımız” demeyi yetersiz bulduğumuz ve “dostlarımız” dediğimiz yüzlerce, binlerce kişiye çok teşekkür ederiz. Pasifagresif’i sizlerle birlikte daha aktif, daha canlı, daha katılımcı ve daha renkli bir yer haline getirmeye devam edeceğiz.

Hepinize tekrardan teşekkürler.

  Yorum alanı

“PASİFAGRESİF 4 yaşında” yazısına 17 yorum var

  1. harpy says:

    Lay lay loy

  2. serdar91 says:

    oluşuma katkı sunmaktan dolayı çok çok mutluyum ve bu devam edecek. nice yıllara pasifagresif.

  3. progressive says:

    Kocaman oldun artık…nice senelere :)

  4. MetaLstorM says:

    NİCE YILLARA PASİFAGRESİF…

  5. DrAQA says:

    2010′da yazmıştım ilk yorumumu, vay be :)

    Şuan hayatımdaki en kutsal şey müzik ve ben şuan belkide hiçbir insana duymadığım sevgiyi, bu siteden öğrendiğim, kritiğini okuduğum gruplara duyuyorum. Pasifagresif’in bendeki yeri gerçekten bambaşka. Bu tarz bir minnettarlık birkaç kelimeyle tasvir edilemez. Ondandır ki içten bir mutlulukla “Nice Senelere Pasifagresif” diyorum.

  6. ManOmeR says:

    Hayırlı uğurlu olsun dördüncü seneniz. Bu sitede birçok grubun kritiğini okuduk, haberlerini aldık. Bu teveccühte gayret sarf eden bütün arkadaşlarımıza şükranlarımı takdim ediyorum.

    İnşallah kendi kuracağımız grubun haberlerini de bu sitede görürüz…

  7. Site sanki daha dün açılmış gibi geliyor hep bana :) Demek tamı tamına dört yıl geçmiş üzerinden..

    Duruşundan ve kalitesinden ödün vermeden nice yıllar bu platformu paylaşabilmek dileğiyle :)

  8. OnurOnur says:

    Asıl size teşekkürler. Çok hem de. 2 yıl önce bu siteye ilk girdiğim zamanı hatırlıyorum. Metal konuşabileceğim, paylaşabileceğim 2-3 kişiden fazlası yoktu. Hep, güzel, kendimi geliştirebileceğim, uçsuz bucaksız metal denizinde(cümlelerime bak hele:D ) yeni bir sürü grup öğrenebileceğim adam gibi türkçe bi site arardım:) O zamandan bu yana sitenin dünyama kattığı değer büyük:) Ve bunun yanında Ahmet ve Güzide Saraçoğlu’yla tanışmanın verdiği şeref…:D ”Hmmm bakalım bugün dünyada neler olmuş”(:D) deyip, neredeyse her gün bu siteye giren biri olarak NİCE YILLARA PASİF AGRESİF!!!:)

  9. Exorsexist says:

    vay be, 4 senedir bu sitede yazıyorum/okuyorum ve en çok ziyaret ettigim sitelerden birisi. live long and prosper PA |\/|

  10. atoutlemonde says:

    Benim de bu siteyi keşfedişimin 1. yılı. Sayenizde birçok grup keşfettim, iyi ki varsın pasifagresif nice yıllara.

  11. Baybora says:

    Pasifagresif’in her okur/yazarın müzikal birikimine katkısı anlatılamaz bile. En çok bilen adam bile illa ki onlarca grup keşfetmiştir buradan. Daha nice senelere diyorum. Hem Pasifagresif’in,hem de Thrown to the Sun’ın daha da büyümesi dileğiyle.

    ismail vilehand

    @Baybora, aynen ya. ben bile müzik konusunda çok ultra mega bir adamım ama yinede çok şey öğrendim bu siteden. ve seviyeli muhabbeti ile şuan benim rock/metal baabında tek takıldığım sitedir. nice senelere. TTTS’ye keza başarılar. bu ülkede başarıyı en çok hak eden adamlar onlar.

  12. Ufuk Sönmez says:

    4 sene önce müzikal sözlükte yazarken pasifagresif başlığının açıldığını görmüştüm. siteye girince eskiden var olan o sağ alttaki dönen tag’lar çok hoşuma gitmişti. aradan 4 yıl geçmiş, vay arkadaş diyorum. pasifagresif her gün mutlaka baktığım facebook, hotmail(yıl olmuş 2013 hala hotmail)gibi bişey benim için. nice 4 senelere diyorum, o da 40 yapar zaten.

  13. Ç A P U L C U (B U R Z U M) says:

    internet olan heryerde ilk girdiğim site burası oluyor…gerçekten abartmıyorum…site böyle devam ettiği sürecede bunun değişeceğini sanmıyorum………..cCc pasifagresif cCc :):):)

  14. tranquillist says:

    Hepi börtdey tuuuuuuğ yuuu. God bless us. Mutlu yıllar en iyi Türk metal sitesi.

  15. brutallica says:

    3 sene önce pasifagresifle tanışma imkanı buldum sonrasında da yakın bir arkadaşlığımız oldu internetten çıkmaya başladık falan.Sevdiğim müzik hakkında durmadan yazılar yazarak aslında bir nevi bana ”yazan” biri gibiydi.Sonra fena halde cömert yazar ve okuyucuları vardı pasifagresifin ve dahasını benden hiçbir zaman esirgemediği gibi yazılarıyla tanışıp kulağıma kazandırdığı tonlarca orgazm duygusu barındıran grup ve müzisyen oldu ki bu kazanımın borcu ödenmez.Velhasılı kelam ; pek değerli hazineler barındıran bir mahzendir, can ciğer bir dosttur benim için pasifagresif. Bunun için en başta Ahmet abi olmak üzere diğer yazar ve katkısı olan herkese sonsuz teşekkür ederim.Ve Senle nice yıllara canım dostum PA…

  16. uçan finli says:

    o kadar oldu mu yaa

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.