# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Japon bonus track mafyası asayiş şube ekiplerinin başarılı operasyonuyla çökertildi
01.04.2013

Metal dünyasında bayram havası.

Yıllardır metal dünyasının iliğini kurutan, tehditten adam kaçırmaya kadar pek çok farklı yöntemle grupların Japonya albüm baskılarına ekstradan şarkılar koydurtan bonus track mafyası, emniyet güçlerinin eşzamanlı operasyonuyla çökertildi.

Kameralarımıza konuşan bir Tokyo Emniyet Müdürlüğü yetkilisi, örgütün çok planlı çalıştığını ve İsveç, Norveç, Fransa, Almanya ve ABD başta olmak üzere pek çok ülkede bağlantılarının bulunduğunu, hatta bazı büyük şirketler içerisinde dahi adamları olduğunu ifade etti.

Metal dünyasının ünlü gruplarından birinde müzik yapmakta olan ancak ismini vermek istemeyen bir müzisyen, konuyla ilgili olarak yıllardır her albümde aynı stresi yaşamaktan bıktıklarını, Japonya’nın o gülümseyen yüzünün arkasında soğuk bir gerçek barındırdığını ifade etti.

“En iyi şarkılarımızı seçip bonus olarak koydurtuyorlar” şeklinde veryansın eden müzisyen, sözlerini “kaç şarkımız klip çekilip milyonlara ulaşabilecekken bonus şarkı olup YouTube aracılığıyla sınırlı bir kesime ulaştı, Japon yetkililere teşekkür ediyoruz” diye tamamladı.

  Yorum alanı

“Japon bonus track mafyası asayiş şube ekiplerinin başarılı operasyonuyla çökertildi” yazısına 9 yorum var

  1. fossegrim says:

    şu ana kadarki en iyisi bence :D

  2. OMustafar says:

    Yıllardır bu anı bekliyordum! Sonunda!

  3. onurtoptas says:

    şükürler olsun… darısı live in japan çetesinin başına.

    Emre

    @onurtoptas, hahahahahahahahhah

  4. bloodshower says:

    yeter hitoshi yeter

  5. Baybora says:

    Abi yeter ahahahah

  6. Rotten Kaan says:

    Opeth’e bulaşmaları kötü olmuştu.

    ”Pyre” ve ”Face in the Snow” gibi mükemmel şarkıları bonus olarak koydurturken, hiç vicdanları sızlamadı. Öyle acımasız bir mafya. Yakuza falan hikaye. Yakuza lideri bile, Pyre ve Face in the Snow’u bonus olarak koydurtmaz, ”ben bu kadar vicdansız ve aşşağılık bir adam değilim, bunu yapamam” der. Öyle bir mafyaydı. Tutuklanmaları iyi olmuş.

  7. ismail vilehand says:

    1 nisan haberlerinin hepsini çok beğendim ama bu ve Wintersun bambaşka olmuş. playstationcı olarak yakuza karakterinide yakaldım bu arada hahahaha

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.