# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
08.04.2013 – HAFTA 20
| 08.04.2013

Yeni GHOST ve diğer birtakım şeyler.

Bir hafta başından daha selamlar. Bu haftanın haber anlamında çok deli olduğu söylenemez, ancak elbet var yine bir şeyler.

Öncelikle söylemek istediğim şey, yeni MESHUGGAH klibinin muazzam olduğu. Evet TOOL tatları var elbet, ancak her yönüyle muazzam bir görselliğe ve havaya sahip, çok nefis bir iş olmuş. Şarkının devliğiyle de birleşince ortaya çok uzun zamandır izlediğim en başarılı klip çıkmış. Vay arkadaş diye diye izledim baştan sona.

Adını daha fazla duyurması gerekmesine rağmen bunca yıl sonra görüyorum ki şu anki popülerlik düzeyinin üstüne pek de çıkamayacak olan DARKANE de yeni albümüne dair bir şeyler paylaşmasıyla haftamın güzelleşmesine katkıda bulunanlardan. “The Sinister Supremacy”nin, Mackory’nin vokallere dönüşüyle birlikte grubun son iki albümünden, özellikle de “Demonic Art”tan daha iyi olacağına inanıyorum. Wildoer’in sapıklıklarını dinleyeceğim için bile heyecanlandığım albüm umarım çok bekletmeden çıkar.

Ardı ardına şarkılar sunan AMORPHIS’in şu ana kadar yayınladıklarıyla beni hiç mi hiç heyecanlandırmadığını söylemem gerekiyor. Pek çoklarına göre hâlâ yaratıcı ve yenilikçi olsalar da, grubun en azından benim için artık biraz bayma düzeyine gelmiş olduğunu istemeden de olsa fark ediyorum. Albüm nasıl olacak bilemem elbet ama şu noktada içimde hiçbir kıpırtı yok.

MÅNEGARM’ın yeni albüm haberi de çok ufak ama çok gazlı bir kitleyi epey coşturdu. Albüm konsepti, şarkı isimlerindeki İngilizce yoğunluğu gibi kimi faktörler, albüme yönelik merakımı artırsa da, eminim ben daha dinleyemeden Ömer albümü hatmetmiş ve kritiğini yollamış olacaktır. O yüzden ben de Ömer’in yazısına göre albüme olan bakış açımı oluşturacağım kanısındayım. Çıkacak şeyin iyi olacağını hissediyorum nedense.

KATAKLYSM yeni albüm çıkarıyor. Tıpkı “Serenity in Fire”dan sonra çıkardıkları tüm albümler gibi. Ondan sonra duyduğumuz her şey gibi. Muhtemelen bundan sonra da duyacaklarımız gibi. Bir dejavudur KATAKLYSM.

Bu haftanın benim açımdan en önemli olayıysa elbette ki yeni GHOST albümünün çıkışı. Bu konuda daha fazla bir şey dememe gerek yok, zaten düşüncelerimi çok kısa sürede kritik olarak siteye koyacağım. Tek diyebileceğim: “Yeni GHOST albümü çıktı.”

Daha önce başınıza gelmemiz acayip (ama güzel) şeyler bu hafta başınıza gelsin.

  Yorum alanı

“08.04.2013 – HAFTA 20” yazısına 5 yorum var

  1. Ugur says:

    Demonic Art, Darkane’in en “catchy” albümü bence :)

  2. aliihsan balı says:

    Manegarm, DT ile beraber bu sene en çok beklediğim albüm.. Hatta geçen seneden beri bekliyorum neredeyse.. Çok iyi olacak..

  3. Mert says:

    O değil de Meshuggah videosu hakikaten efsanevi yahu.

  4. Osman says:

    Ghost :(

  5. ismail vilehand says:

    Darkane bence adını duyurabileceğinin en ötesine duyurmuş bi grup. daha ötesi olmaz yani. kısacası vasatlar. bütün albümlerini dinledim, öyle çıldırılası bi tarafları yok. “melodik death metal için ölürüüüüüm” diyen tayfa hariç ortalama bir ekstrem müzik seven adını asla anmaz. o kitleyle de bu iş yürümez zaten.

    bence haftanın olayı ise, Chthonic basçısı Doris <3 ve Your Pain is Endearing'in Dr. Dre coverı+klibi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.