# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Randy Blythe davası sonuçlandı
05.03.2013

Serbest.

Randy Blythe, Çek Cumhuriyeti’nde yaşanan olaydan dolayı 5 hafta hapiste kalmış ve ardından 400.000 Dolar kefaletle serbest bırakılmıştı. Blythe hakkında, adam öldürme suçundan dava açılmıştı.  Hayatını kaybeden Daniel Nosek’in ailesi tazminat olarak 10 milyon Çek Korunası (yaklaşık 930 bin TL) talep etmişti.

Dava sonunda sonuçlandı. Çek Cumhuriyeti’nin haber sitelerine göre bu sabah (5 Mart 2013) Randy Blythe tekrar 3 adet yargıcın karşısına çıktı suçlu bulunmadığı kararlaştırıldı.

Konuyla ilgili olarak Blythe şunları söyledi:
“Tarafıma yöneltilen tum suçlamalardan aklandım ve suçsuz bulundum. Artık özgür bir adamım. Bu fotoğrafı arkadaşım Acey Slade çekti. Her şeyi anlatıyor. Lütfen zor zamanlarında Daniel Nosek’in ailesini iyi dileklerinizle ve dualarınızla hatırlayın. Onlar için sadece huzur dileyebilirim. Destekleriniz için teşekkürler.”

Eski DOPE ve eski MURDERDOLLS gitaristi Acey Slade tarafından çekilen fotoğraf:

  Yorum alanı

“Randy Blythe davası sonuçlandı” yazısına 9 yorum var

  1. Lefthanpath says:

    kabak tadı verdi bu olay.

  2. b says:

    heavy metalci adamın başı hayatın her alanında ağrıyor. heavy metalci adam için hayat demek mücadele demek. hayatla mücadele.

  3. Bence pek kabak tadı vermesi gibi bir durum yok, bildiğin legal süreç işliyor. Umarım adamın sahnedeki ayarsızlığından kaynaklanan bir şey değildir, bir sürü görüntü falan çıktı çünkü piyasaya. Güvenlik görevlisi itti falan diyorlardı.

  4. Mert says:

    Randy’yi direk suçlamadan önce 8 Aralık 2004 de bu şekilde sahneye atlayan birinin metalin kalbini söküp gittiğini hatırlamak lazım.

    Baybora

    @Mert, Zaten ondan sonra güvenlik arttırıldı bütün konserlerde. Çok geç kalınmış olsa da…

  5. Overload says:

    Ne bahtsız adammış ya…

  6. Korhan Tok says:

    Biri bir şekilde benim bir yakınımın ölümüne sebep olsa, kim olursa olsun, tutup da tazminat isteyemem galiba. Nasıl karar vermişler bu 10 milyon korunasına mesela, bunu konuşmak filan bile bir garip değil mi, ne bileyim.

    ben

    @Korhan Tok, Bknz. değer biçmek. Haklısın.

  7. Baybora says:

    Oh be.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.