# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CULT OF LUNA’dan dondurucu akustik performans klibi
08.03.2013

Üşüyoruz.

CULT OF LUNA, “Vertikal” isimli son albümünün kapanış parçası olan “Passing Through”yu akustik olarak icra ettiği bir video sundu. Ancak videoyu ilginç kılan, şarkının Helsinki’de, bir fırtına esnasında çekilmiş olması. Rüzgar sesleri ve diğer her şeyin gerçek olduğunu belirten grup üyeleri, çekimin çok zorlu geçtiğini ve her ne kadar videoda fazla belli olmasa da, şarkının yarısından itibaren parmaklarını hissetmediklerini, gitarları zor çaldıklarını ve çekimin ardından kapalı bir yere girdiklerinden yarım saat sonra parmaklarına his geldiğini belirtmişler. Video şuradan izlenebilir.

Grup, bir süre önce aynı şarkıda klip de çekmişti.

  Yorum alanı

“CULT OF LUNA’dan dondurucu akustik performans klibi” yazısına 4 yorum var

  1. lefthandpath says:

    çok sağlam olmuş klip.

  2. Beleg says:

    Ortodokslarındı galiba, buz gibi suya atlayıp hac çıkarma gibi bi ibadetleri vardı, o geldi aklıma bunu görünce. Helsinki’de yapılır mı lan bu? Şahane albüm olmuş yalnız vertikal, şimdiden tavsiye ediyorum orda burda. Ben yeltenene kadar yazılmazsa kritiğini de yazmak istiyorum.

  3. Onur Sancu says:

    Naptınız siz ya. Başa sarıyorum bittikçe.

  4. Mert says:

    efsaneymiş. metal gruplarının klip çekicem diye girdiği türlü şebekliklerden sonra(keene, whazzup dude!) böyle mükemmel videolar görmek gerçekten çok güzel.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.