# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
11.04.2013 – HAFTA 16
| 11.03.2013

Olan bitene dair.

Bir editör yazısından daha merhaba sevgili gönül dostları. Bu hafta bir önceki hafta kadar haber çıkmadı. En azından önem babında. Bakalım neler olmu neler bitmiş.

İlk olarak söylemek istediğim şey, Randy Blythe davasının bu şekilde sonuçlanmasının sevindiriciliği. Her ne kadar ortada ölen bir genç olsa da, Randy’nin aklanmış olması iyi bir şey. Randy’nin tüm bu süreci bu kadar iyi idare etmesi, metal dünyasındaki taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. LAMB OF GOD DVD’lerinden ve röportajlardan, zaten Randy’nin sağlam bir adam olduğunu biliyorduk. Ama hapse giriş sürecinden itibaren yaptığı her şey, tam anlamıyla “harbi adammışsın” dedirtecek düzeyde örnek davranışlardı. Ne bir şikayetini duyduk, ne korktuğuna tanık olduk, ne de başka bir şey. Gerçekten de helal olsun denecek bir süreç geçirdi Randy.

Bu hafta yeni albüm haberlerinin hası ULCERATE’ten geldi. Pek çok kişi tarafından death metalin geleceğini çizen grupların başında gösterilen ULCERATE’in, yine benzersiz yoğunlukta bir albümle geri döneceğine hiç şüphemiz yok. Elbette ki bu yılın en çok beklenen albümlerinden biri olarak listemizde duruyor.

CULT OF LUNA’nın son albümü “Vertikal”ın son şarkısı “Passing Through” için çektiği akustik videoya hayran kalmamak elde değil. Helsinki’nin dondurucu soğuğunda, tam da fırtınanın ortasında çekilen video, az bir bütçeyle, fırsatları doğru kullanarak ne kadar etkileyici şeyler yapılabileceğini gösteren numunelik bir örnek.

IN FLAMES, hayranlarını merakta bırakan bir resim paylaştı ve şimdi tüm hayranlar bunun ne olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar. Bana DVD çıkacakmış gibi geliyor ama dur bakalım.

Bu haftanın en güzel olaylarından biri de, PICKPOCKET’ın “Uyan” klibydi. Son derece profesyonel, gayet başarılı ir video ve güzel bir şarkı. Albümü de sabırsızlıkla bekliyoruz.

http://www.pasifagresif.com/2013/03/pickpockettan-yeni-album-teasery/

Gördüğünüz gibi bu hafta epey az haber vardı. Aslına bakarsanız SLAYER olayı, Mikael’in ekstrem metal yorumları ve çeşitli ufak tefek şeyler oldu elbet, ancak bunlar zaten yeterince tatrışıldı, tartışılıyor.

Her hafta, bir sonraki haftanın daha renkli geçmesini temenni eden bir kapanış yapıyorum, ama bu hafta bunu gerçekten isteyerek bitiriyorum yazıyı; baksana cücük gibi kaldı editör yazısı.

Yazıyı, 23 saniye süren devasa giriş rifiyle akılları alan gizli bir cevher niteliğindeki CARNAL FORGE parçası “Questions Pertaining the Ownership of My Mind” ile bitireyim ki şöyle bir hareketlenelim, kendimize gelelim.

Hepinizin hayatında çok müthiş şeyler olsun bu hafta.

  Yorum alanı

“11.04.2013 – HAFTA 16” yazısına 5 yorum var

  1. Ahah, farkında olmadan seçtim ama bu yazının ana sayfadaki kapağı ve altındaki tartışma başlığının kapağı alt alta komik olmuşlar.

    owlboss

    @Ahmet Saraçoğlu, ahahaha

    Korhan Tok

    @Ahmet Saraçoğlu, Bunu yazmaya gelmiştim. :(

  2. Mert says:

    Randy konusunda katılmamak elde değil. Adamın tazminat davası açan aileyle ilgili hiçbir şey söylememesi(ben duymadım) gerçekten takdire şayan. Adamın hasosuymuş.

  3. Ulcerate’i öyle bir heyecanla bekliyorum ki daha ne kadar olabilir bilmiyorum. In Flames’in de her halinin hastası bir insan olarak yeni bir materyal olasılığının zerre umrumda olmadığını şaşırarak fark ettim. Hiç yeni albüm havası sezmedim yayınlanan resimden, belki de ondandır. Resmi de beğenmedim zaten eheh.

    Randy’nin takındığı tavıra değinmen çok güzel olmuş Ahmet, ben de başından beri bunu düşünüyordum. Hiç itiraz etmeden gidip hapse girmesi, suçlu bulunursa sorumluluk almaya hazır olduğunu göstermesi falan gerçekten hem kendisi hem grubu hem de genel olarak metal dünyası açısından çok büyük bir artı oldu. Eminim önceden bu camianın içindeki insanları sorumsuz, vurdumduymaz olarak gören bir çok insanın fikirlerini yeniden gözden geçirmesini sağlamıştır. Lamb of God seven bir insan olmasam dahi gözümdeki değeri çok arttı bu olaydan sonra Randy’nin.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.