# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THE FACELESS gitaristinden solo albüm ve stand-up haberi
12.09.2012

“Am I right people?”

Son albümü “Autotheism“i geçtiğimiz haftalarda yayınlayan THE FACELESS’ın gitaristi ve diğer çoğu şeyi olan Michael Keene, kendisi ile kısa bir süre önce yapılan bir röportajda grubun ve kendisinin gelecek planları ile ilgili bazı bilgiler vermiş.

THE FACELESS’ın bir canlı performans DVD’si hazırlığında olduğunu belirten Keene, hazırlamakta olduğu solo albümü ile ilgili de konuşmuş. Albüm, Steve Vai veya Satriani albümleri gibi olmayacak ve jazz, fusion ve progresif rock tınılarını yoğunlukla taşıyacakmış.

Keene, ayrıca Los Angeles’ta bir stand-up gösterisine başlama hazırlıkları da yapıyormuş. Louis C.K., David Cross ve Jim Gaffigan gibi isimlerden çok etkilendiğini belirten Keene’in nasıl bir iş ortaya koyacağını emin olun biz de sizin kadar merak ediyoruz. Louis C.K. demişken:

  Yorum alanı

“THE FACELESS gitaristinden solo albüm ve stand-up haberi” yazısına 4 yorum var

  1. Hiç şaşırmadım desem yeridir. Merakla bekliyoruz.

  2. Baybora says:

    Autotheism adamın ilgi seviyesini olduğundan bile daha fazla arttırdı,kesinlikle gerekliydi kendi projesi. Canlı DVD de süper olacaktır ayrıca,hele de Autotheist Movement komple çalınırsa.

  3. Osman says:

    Akerfeldt terk

  4. Jester says:

    Oha böyle bir şeyi Akerfeldt’den bekliyordum, Michael Keene yapınca da pek şaşırmadım gerçi. Bu adamın daha çok tanınacağını biliyor ve istiyordum ama tanınmasa mı ne olsa, bekleyip göreceğiz.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.