# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Saldırı ve tecavüzden hapse giren black metal müzisyeni şartlı tahliye edildi
22.06.2012

Yorumsuz.

Wrest takma adıyla LEVIATHAN, LURKER OF CHALICE, KRIEG ve TWILIGHT gibi projelerde yer alan ve Amerikan underground black metal sahnesinin tanınan isimlerinden biri olan Jef Whitehead, geçtiğimiz sene başında 26 yaşındaki kız arkadaşına tecavüzden tutuklanmıştı.

Mahkeme tutanaklarına göre, Whitehead’in sahip olduğu dövme dükkanında gerçekleşen olayda, Whitehead önce kız arkadaşını boğmaya çalışmış ve dövmüş, ardından da kız bayılana kadar kafasını duvara vurmuş ve bayılmasının ardından da dövme tabancasıyla tecavüz etmiş. Whitehead 350,000 Dolar kefaletle hapse atılmıştı.

Alınan son haberlere göre ise, karşı karşıya kaldığı 34 suçun 28′inden beraat eden ve 2 yıl gözetim altında kalmak şartıyla serbest bırakılmış. Neredeyse ömür boyu hapis cezasından kurtulan Whitehead’in paçayı zor kurtardığını söylemek mümkün.

  Yorum alanı

“Saldırı ve tecavüzden hapse giren black metal müzisyeni şartlı tahliye edildi” yazısına 64 yorum var

  1. kutup ayısı says:

    dovme tabancasiyla tecavuz mu etmis? ya ceviride mi bir hata var yoksa bu adam cigir mi acmis napmis, nasil ya?

    Ahmet Saraçoğlu

    @kutup ayısı, “Court documents state that he is accused of smashing her head into the wall of his tattoo parlour until she passed out before raping her with a tattoo gun.”

    kutup ayısı

    @Ahmet Saraçoğlu, cigir acmis. hoh.

    Aeonian_Lich

    :S (yalnız kitle biliyor tabii metalci sapık genellemesinin yanlışlığını, ama şu resim ve şu haber umarım bu konuda cahil kesim ile karşılaşmaz.)

  2. _BlaCkeneD_ says:

    2. bir varg vikernes vakası olmuş bu da. black metal rules.

    violence

    @_BlaCkeneD_, bu adamı kim nasıl varg vikernes’la bir tutar ?
    adam kendini savunamayan birini dövüyor, üzerine tecavüz ediyor.varg ile aralarında ne benzerlik var bu şekilde?

    varg vikernes cinayet işledi diyorsanız, euronymous vargı öldürecekti, bunun yerine euronymousun ölüp vargın yaşaması daha çok daha iyi oldu.olmadı mı ?

    hayret bişey ya.

    Nightwing

    @violence, 1-önce bi sakin ol
    2-o benim eski nickim tarihine bak
    3-eee nolmuş yani öyle düşünüyosam benim düşüncem değişen ne atar yaptığın konuya bak
    4-varg reise hiç bi laf etmedim o benim üstadlarımdan biridir okuduğumuzu anladık mı?
    5-sende euronun ölmesi daha iyi dedin direk euroya çamur attın o da bir başka üstadımdır bu saatten sonra senle tartışmam
    6-şu mesajın elle tutulur hiç bi yanı yok hadi bye

    Rotten Angel

    Bütün burzum fanları olayın nefsi müdafaa olduğunu anlamış, euronymous’un elinde bıçak olduğunu, ilk önce euronymous’un saldırdığını anlamış. ama eşşek kadar norveç mahkemesi bunu anlamayıp 21 yıl vermiş adama. Ayıptır lan, norveç mahkemesi birde dünyada en düşük cezalarını veren mahkemelerden biri olarak bilinir…

    Ben aslında euronymous’un kendi kendini öldürdüğünü düşünüyorum. Varg’ı gördü, dedi ”şunu hapse sokturayım”, bıçağı alıp kendi kendini bıçaklamaya başladı. Varg ”ne oluyooo amq” demeden euronymous öldü. Olay varg’a kaldı. Eeee black metal lideri olacak ya yapar.

    Şu klişe ve artık kusmuk tadı veren konuyu artık daha da tartışmak istemiyorum. Ama gene yazmadan da edemedim. Bu mesajımdır bu euronymous/varg konusu hakkında.

  3. Exorsexist says:

    büyük ihtimalle varg’dan sonra en uzun hapis yatan/yatacak black metalci olacak.

  4. EI\IE/\/\Y says:

    offf kesin sesinizi baslamayin gene… insancillikla beyni yikanmis bir kafa yapasindan geldiginize gore hepinizin ayni koyun tepkiyi vereceginiz belli… bu baslik yoruma bile acilmamaliydi nasilsa herkes ayni seyi soyleyecegine gore… icgudulerini bastiran yasamdisi, kulturlesmenin uzantisi gercekdisi ideolojik ogretilerden uzaklasip icindeki gercek hayvani bulmus biri oldugu icin ben kendisine saygi duyarim… siz oturup the wall dinleyip guvenlikli koltuklarinizdan sistem elestirisi yapiyorum sanirsiniz anca, ya da mail zincirleriyle x siyasal partisi hangi ulkeye bor madenlerini satmis onu konusursunuz. yaptiginda ‘yanlis’ hicbir sey yok. sevgilisi geri gelip bogazini kesseydi onda da yanlis hicbir sey olmazdi.

    Ahmet Saraçoğlu

    üstteki yoruma çok efsane olduğu için müsade ettim, cevap yazılmasın. yazılırsa gereksiz yere uzayacağından, üstteki yoruma gelen cevapları yayınlamayacağız. sadece hüşu içinde okuyun.

    cenközmercan

    @Ahmet Saraçoğlu, yapma hocam altın madenini tıkıyorsun ya !

    Ahmet Saraçoğlu

    @cenközmercan, benim de içim sızladı ama olacak gibi değil. öyle bir çıkış ki bu, tartışma başlasa 1o yıl sürer.

  5. ismail vilehand says:

    tamam adamın yaptığı hayvanlıkta, böyle bir adamla takılan kızda da sike sürülecek akıl yokmuş yani.

    TAAKE

    @ismail vilehand, kızlar her zaman efendi adam yerine yerine piç tercih eder

  6. Exorsexist says:

    herkes kendi içindeki gerçek hayvanı bulana kadar bu konuya yorum yazmasın.

    Aeonian_Lich

    @Exorsexist, Ben bir tenya buldum, depikledi hatta böğrümü az önce. Yorum yapabilir miyim? *_*

    Exorsexist

    @Aeonian_Lich, ne bulduysan bahtına. yap tabi.

  7. Deon says:

    Ülkemde troll de yok. “Gerçek Kesit Metal”

  8. nekropunk says:

    örnek şarkı aradı gözlerim

    ozgur

    @nekropunk, hahahahah.

  9. havitetty says:

    Ulan Leviathan yeni albüm çıkartsın diye bekliyordum olana bak. Wrest de tam hayvanmış harbi, dövme tabancasıyla tecavüz etmek nasıl bir ruh halinde tezahür eder lan.

    Varg gibi bu da hapisten müzik yapmaya devam etse bari. Adamın on numara projeleri var.

    Exorsexist

    @havitetty, leviathan dağılalı çok oldu. twilight ile müzik yapıyordu son zamanlarda.

    havitetty

    @Exorsexist, Leviathan dağıldı denemez pek gibi. Hatırladığım kadarıyla “bitti bu proje” tarzı bir açıklama olmadı, öyle havada kaldı. Hoş, resmi ağızdan açıklandıysa bile (ben ıskalamış olabilirim), Massive Conspiracy Against All Life gibi bir albümden sonra senelerce yine beklerim Leviathan aktif olup yeni albüm çıkartsın diye.

    Exorsexist

    @havitetty, doğru, olabilir. ben kesin bitirdi, dağıldı diye hatırlıyorum ve haberi aradım fakat bulamadım. ben de eskiden dinlerdim leviathan’ı. özellikle Tentacles of Whorror’u.

  10. B U R Z U M says:

    gorgoroth elemanlarıda hapis cezası almıştı…yanlış hatırlamıyorsam 2004 te gaahl adam yaralamaktan 18 ay, 2005 te de infernus tecavüzden 3 sene hapis cezası almıştı…

  11. Ugur says:

    Daha çömez bu, Varg kadar olamaz.Sen önce bi kilise yak, hapisten kaçmaya teşebbüs et de öyle gel.

    Ayrıca ben içimdeki hayvanı aradım mamafih bulamadım.Kız arkadaşımız olsaydı belki..

    ben

    @Ugur, O zaman kendi kendinle kalırsın. İçindeki hayvanla tanışırsın. Evet kargo dinledim bir ara. Evet.

    Ugur

    @ben, ben baya bi ufakken dinlemiştim kargo’yu.Arabic fahişe diye bi şarkıları vardı.Anneme “fahişe ne demek” diye sormuştum sonra.Kadıncağız baya afallamıştı tabi.Vay be zaman ne çabuk geçmiş.Konudan da saptık neyse.

  12. youngling says:

    şu içindeki hayvan olayına takmanızı anlamadım. içindeki hayvanı bulmuş olsa çıkarırdı adam gibi tecavüz ederdi. hayvanların hangisi karşı cinsin cinsel organına bir şey sokar? hangi maymun seks yada çifleşme ne derseniz, olayı icra ederken yandan bir odun alıp sokmaya çalışır. bu hayvanlığı bulmak değil düpedüz sadistlik, psikopatlıktır. aç yardır tecavüz et arkadaşım o zaman derim vay hayvan dayanamadın, kötü bir eylem ama olabilir derim. Ancak buna içindeki hayvanmış, yok insancıllıkmış demeyin.

  13. Gustav Mahler says:

    ulan şu black metaldeki heriflerin taşkınlığı yüzünden millete laf anlatamıyoruz ya

    Enver Yılmaz

    olayın black metalle ya da metalle bağdaştırılması saçma. yapan viyolonsel (doğru mu yazdım lan?) çalan biri de olabilirdi. hatta müzik türlerine göre sabıka istatistiği yapılsa herhangi bir tür müziği icra edenlerin bariz bir şekilde üst sıralarda olacağını sanmıyorum.

  14. dullunger says:

    Fotoğraftan, dövme aletine ulaşabiliyor muyuz? Demolarını dinlemek isterim.

  15. patogonomik says:

    @Gustav Mahler, o zaman millete laf anlatmayı bırak dostum:)ben kaç senedir mevzunun oyle dişardan görüldüğü gibi kedi kesme satanistligi olmadığını anlatmaya çalıştım ama ı ıh anlatamadım,her müessesede istenmeyen vakalar olur dedim,tüm kurumu suçlamamak lazım dedim ama dinletemedim…her cümlemin sonunda:e o zaman niye sahnede civcilere basıyolar benzeri yorumlara maruz kaldım:) yani sen iyisi mi tak kulaklığını,kop :)

  16. İnsanların içinde birçok şey olduğunu duydum. Arayanıda varda, hayvan çıkacağı aklıma gelmemişti.

    Hayırdır? Evrim ters mi tepiyor :D

  17. alem adamsın black metal!

  18. Burak Gür says:

    içimdeki hayvan panda yavrusu çıkarsa napıcaz?

  19. Deniz says:

    Tabi metalin hırçın çocuğunu hep biz şu şekilde görmek istiyoruz (istemiyor muyuz?) : http://hautemacabre.com/wp-content/uploads/2009/07/Black-Metal-Barbies-4.jpg

    Fakat bazen bu yüzü de çıkıyor : http://ernestoaguilar.org/wp-content/uploads/2009/12/21842331-21842334-slarge.jpg

    Gerçi sonuçta senin benim gibi insan bu da iyisi de kötüsü de çıkar : http://www.crawdaddy.com/wp-content/uploads/2009/12/black-metal-poop-hannibal-smith.jpg

  20. TAAKE says:

    TÜH YA SEVERDİM BU ADAMI BU ADAM TAM BİR BLACK METAL PINARIDIR KAÇ TANE GRUBU OLDUĞUNU HATIRLAMIYORUM AMA VAR HERHALDE Bİ 8-10 TANE GRUBU USA BLACK METALİNİN EN BÜYÜK TEMSİLCİSİDİR KENDİSİ TÜM BLACK METAL CAMİASINA GEÇMİŞ OLSUN ..

    Güzide Arslaner

    @TAAKE, Şurada 4 grupla birtakım işler yapmış gözüküyor: http://www.metal-archives.com/artists/Wrest/2397

    ABD black metalinin 1 numaralı adamı mıdır, şelalesi midir emin değilim ancak takip ettiğim Leviathan ve Lurker of Chalice cidden insanlık dışı güzellikte. Biraz katı ve kaba bir düşünce belki ama bu kadar gaz işler yapan adamların böylesi aykırı ve hatta kriminal işlere bulaşması bana garip gelmiyor, hatta tutarlı gibi sanki. Bir Fucking Your Ghost in Chains of Ice veya Crushing the Prolapsed Oviducts of Virtue yazmak kolay olmasa gerek.

    heat

    @Güzide Arslaner, off bunlar ne böyle ya, kendimi kırk yılda bir düğüne giderken süslenip de yanlışlıkla gorgoroth konserine düşmüş ev kadınları gibi hissettim yeminle

    wikus van de merwe

    @heat, ahah harika benzetme

    TAAKE

    @Güzide Arslaner, bende öyle düşünüyorum açıkçası biz bile dinlerken bi saykoluk bi agresiflik geliyor insana bunların etkilenmemesi anormal tabii bi de bzaı dandik olaylar gelip seni bulur bu da böyle bi şey herhalde karının ters zamanına denk gelmiş adam bence müziğine gelince gerçekten psiko ve arıza bi müzik yapıyor yazık olacak adama varg gibi olmaz inşallah

  21. havitetty says:

    Her şey bir yana, Wrest sanırım çıkmış hapisten ve Leviathan’ın devam edeceğini, Kasım 2011′de yeni albüm çıkartacağını söylemiş. Şahane haber.

  22. Beleg says:

    efsane başlık

  23. DrAQA says:

    Görünüşe bakılırsa Adalet yalnızca Türkiye’de suçluları korumuyor, meğer tüm dünyaya ait bir olaymış bu. Sen git ilk önce kızı boğmaya çalış, döv, kafasını duvara vura vura bayılt , sonra da dövme tabancasıyla(?!) psikopatça tecavüz et, ardından şartlı tahliye etsinler.

    Black Metal’in Pınarı değil, Feriştahın evladı olsa umrumda değil gebersin pezevenk.

    Zeynel

    @DrAQA, Justice is raped!
    Hetfield

  24. serdar91 says:

    adaletin tecelli! etmeyişi bu olsa gerek.

  25. iskeletanahtarlık says:

    kadın kevgire dönmüştür yeminle…

  26. önder says:

    İtinayla din-anti din tartisması başlatılır. KDV dahil, 25 tl.

  27. Burak Canik says:

    black metal = horseshit bir kez daha görmüş oldum.
    Şaka şaka bi keko yüzünden türe laf etmiyorum.
    Yine de black metal = horseshit.

  28. Nightwing says:

    black metalci adamın kız arkadaşı mı olurmuş adam baştan kaybetti.

    saw you drown

    @Nightwing, Black metalciler Gay’mi olur hep? Gaahl örneği çok etkilemiş seni anlaşılan.

    Nightwing

    @saw you drown, haha black metal rajonuna ters moruk. aşk, sevgi, el ele tutuşmak bunlar bizim dünyamıza ters. gay olmaya gerek yok.

    ismail vilehand

    @Nightwing, pimini çekerim, ceketimi alır giderim diyorsun yani :) o zaman bu şarkı sana gelsin:

    http://www.youtube.com/watch?v=Ahaf7x-pARA

    noise

    @Nightwing, Elizabeth’e çok bağlanmışsın sen. Aman dikkat!

    Rotten Angel

    @Nightwing, olurmu lan öyle şey :D

    Jester

    @Nightwing, Black metal yapmak için gerekenler vol.5 hormonlarınız varsa yok edin. VARSA.

    Illud Divinum Insanus

    @Nightwing, Black metal bana çok asosyal müziği gibi geliyor. Kız veya erkek arkadaş olmama olayı buradan geliyor.ama death metal sikici bir müziktir o farklı :)))(

  29. Pentagram says:

    Beyler cahillere giderse bu haber bize eksik olan tecavüzcü sıfatınıda koyarlar tam olur :(

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.