# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
İlk CONTROL DENIED albümüne yeni sürümler ve yeni DEATH ürünleri
10.09.2010

Vokallerde Chuck Schuldiner.

CONTROL DENIED’ın ilk albümü “The Fragile Art of Existence” iki ve üç CD’lik iki farklı versiyonla tekrar piyasaya çıkıyor.

Çift CD’lik versiyon, içerisinde albümün remastered halini, daha önce hiç yayınlanmamış fotoğrafları, davulcu RICHARD CHRISTY‘nin yorumlarını ve bir saatlik yayınlanmamış demo ve prova kayırlarını içerecekmiş. 26 Ekim’de çıkacak bu versiyonun yanı sıra, bir de sadece Relapse Records’un sitesinden satılacak ve yalnızca 1.000 adetle sınırlı olacak 3 CD’lik özel versiyon olacakmış. Bu versiyonu önemli kılansa, çoğu şarkıdaki vokallerin CHUCK SCHULDINER tarafından yapılıyor oluşu. Bunu kaçıramam diyorsanız, şuradan pre-order yapmak mümkün.

Ayrıca DEATH ve CONTROL DENIED’ın lisans haklarını alan Relapse Records’un yeni çıkardığı DEATH, CONTROL DENIED ve MANTAS ürünlerinden almak için de şuraya bakabiliyoruz.

Tüm bunların, yakın gelecekte çıkacağı söylenen ikinci CONTROL DENIED albümünün yolunu yapma çalışmaları olduğunu umuyoruz.

  Yorum alanı

“İlk CONTROL DENIED albümüne yeni sürümler ve yeni DEATH ürünleri” yazısına 2 yorum var

  1. zafer says:

    bi de chuck ın vokalleriyle dinlenmeli!

  2. Ahmet Saraçoğlu says:

    vokallerde Chuck’ın olduğu 3 CD’lik sınırlı sürümü pre-order ettim, almak isyen varsa shipping’le birlikte 32 dolara geliyo (25+7).

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.