# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ORPHANED LAND’den SONISPHERE iptaline dair açıklama
07.06.2010

Çok kral grupsun ORPHANED LAND.

ORPHANED LAND, SONISPHERE festivalinden çıkarılmalarına ilişkin bir mesaj yayınladı.

Aynen çeviriyoruz:

“İki hafta önce, Sonisphere İstanbul’da çalacağımızı duyduğumuzda dünyanın en mutlu grubu bizdik. Bunu çok uzun zamandır bekliyorduk. Sonra ülkelerimiz arasında saçma sapan bir politik kriz baş gösterdi ve ne yazık ki bu kriz halen devam etmekte.

Birkaç günlük dedikoduların ardından, festivalin güvenliğinden sorumlu olan şirket bize festival süresince güvenliğimizi sağlama konusunda garanti veremeyeceğini, bu yüzden de festivalin bu yılki kadrosundan çıkarıldığımızı söyledi.

Bilmenizi isteriz ki ORPHANED LAND olarak halen kendimizi güvende hissediyoruz ve her şeye rağmen, ülkelerimizin barışı, dostluğu ve kardeşliği adına orada olmayı %100 istiyorduk. Bu büyük bir festival ve içinde bir sürü insanı ve grubu barındırıyor, bu yüzden de güvenlik şirketi sadece bizim yüzümüzden tüm bu insanların ve grupların güvenliğini riske atmak istemedi. Biz bu fikre katılmasak da, mecburen bu düşüncelerini kabul ediyor ve saygı duyuyoruz. Yine de hem biz, hem de Purple Productions, gerçekten çok üzgünüz. Türkiye’de çalamamak gerçekten çok tuhaf bir duygu, Türkiye bizim ikinci evimiz!

Bu durumdan dolayı bizi Sonisphere Romanya’ya aldılar.

En kısa zamanda Türkiye’de yeni konserler ayarlamaya çalışacağımıza dair sizlere söz veriyoruz. Biz Türkiye’de kendimizi güvende hissediyoruz, bizi koruyacak ayrı bir güvenlik de istemiyoruz. Etrafımızda siz sevenlerimizi görmek, kendimizi güvende hissetmek için bize yetiyor.

Facebook sayfamıza “Serefe” yazan yüzlerce harika dinleyicimize teşekkür ederiz.

Festivalde çalmamız için destek grupları açanlar, sizler bir grubun sahip olabileceği en güzel hediyelersiniz. Lütfen bu iptalden dolayı üzülmeyin, tüm gecikmeler iyiye varır. Günün birinde politikacılar sizden ve bizden bir şeyler öğreneceklerdir. İnşallah.

Açıklamamızı noktalamadan önce, sevgili “orphaned kardeşlerimiz”, şunu asla unutmayın: ülkelerimizin bayrakları üzerlerinde farklı işaret ve renkler taşıyor olabilirler, ama kalplerimizin derinliklerinde aynı bayrak dalgalanıyor. Umudun, dostluğun, kardeşliğin bayrağı; bunu sakın unutmayın. Bu kutsal yeminin takipçileri olarak bu bağı korumak bizim görevimiz.

Hepinize “Sherefe” ve “mujuck”.

  Yorum alanı

“ORPHANED LAND’den SONISPHERE iptaline dair açıklama” yazısına 16 yorum var

  1. Mustafa Sakallı says:

    Var mı lan böylesi. Çok kral grupsun ORPHANED LAND.

  2. northern darkness says:

    yeminle tüylerim diken diken oldu okurken. insan olmak, olabilmek böyle bir şey işte.

  3. Hala en iyisin Orphaned Land.

  4. Politikacısı siyasetçisi sizin çükünüze kurban olsun.

  5. Ugur says:

    Facebook sayfalarındaki iletiye ben de dahil çoğu insan bu konuda ne kadar üzüldüğünü yazdı.Bir ara korktum acaba denyonun biri saçmalar mı diye ama neyseki olmadı.Türk dinleyicileri bakımından çok iyi bi kitleye sahip OL.Böyle bir kitleye sahip olmayı sonuna kadar hakettiklerini de bu açıklamayla gösterdiler.

    Helal diyorum.

  6. recep tayyip erdogan says:

    siz konser vermeyi iyi bilirsiniz

    osman baydemir

    @recep tayyip erdogan, hassiktir diyorum!!

  7. Selamon says:

    Sahalarda görmek istediğimiz hareketler, sahnelerde görmek istediğimiz gruplardan geldikçe, insan pek mutlu oluyor. Şerefe OL, şerefe sevgili dostlarımız.

  8. Deathwish says:

    İşte ben bu grubu bu yüzden çok seviyorum!

  9. önder says:

    bir kere daha saygı duydum size.

  10. barış says:

    harbiden de çokk kral grupsun orphaned land. “ülkelerimizin bayrakları üzerlerinde farklı işaret ve renkler taşıyor olabilirler, ama kalplerimizin derinliklerinde aynı bayrak dalgalanıyor. Umudun, dostluğun, kardeşliğin bayrağı; bunu sakın unutmayın.” var mı ötesi?

  11. baldur says:

    sonisphere’e orphaned land tişörtü ile gitmeye karar verdim. orphaned land’in büyüklüğünü bir kez daha gördükten sonra

  12. Serkan Mutlu says:

    Saygı duydum. Nefis bir grupsun Orphaned Land.

  13. Mephisto says:

    aşk ile yazılmış mantıklı bir açıklama… bugünlerde ikisini bir arada görmek zor

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.