# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SLIPKNOT basçısı öldü
25.05.2010

Otel odasında ölü bulunan bir müzisyen daha.

SLIPKNOT basçısı PAUL GRAY, dün sabah itibariyle Iowa’daki otel odasında ölü bulunmuş.

GRAY, SLIPKNOT’ın kurucularından olmasının yanı sıra geçtiğimiz ay içerisinde de HAIL!’e bas gitarist olarak katılmıştı.

Ölüm nedenini henüz açıklamayan polis, ortada bir cinayet olduğuna dair bir kanıt olmadığını ifade etmiş. Diğer yandan GRAY’in yoğun şekilde uyuşturucu kullandığı biliniyor.

Huzur içinde yat diyoruz.

Not: Hatırlatma için Enver Yılmaz ve Blakkheim’e teşekkür ederiz.

  Yorum alanı

“SLIPKNOT basçısı öldü” yazısına 30 yorum var

  1. Enver Yılmaz says:

    yukarıdaki resim elemanın internette bulunan tek maskesiz resmi. o resim de polis tarafından arabasında uyuşturucu bulunduğundan karakolda çekilmiş. ha bi de ölüm sebebi olarak bazı sitelerde uyuşturucu koması gösteriliyor.

  2. Ugur says:

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25098905/
    İlk başladğı günden beri takip ettiğin grupların herhangi bi elemanı göçüp gidince de insan bir garip oluyor doğrusu.Huzur içinde yatsın.

  3. darth sidious says:

    metal dinlemeye gothic grupların bazı şarkılarıyla başlamıştım ve sıkılmıştım. bi süre sonra yeniden deniim şansımı demiş ve slipknot dinlemeye karar vermiştim. ilk dinlediğim metal grubu slipknot ve bu yüzden çok severim. dün akşam haberi alınca acayip bi şok yaşadım. huzur içinde yatsın…

  4. Ahmet Saraçoğlu says:

    Odasında bir şişe hap ve şırınga bulunmuş.

  5. deathless says:

    ve haberlerde yanlış okumadıysam eşide 4 aylık hamileymiş…doğacak bir çocuğun var müzik kariyerinde de tanınmış ve iyi şeyler yapabilecek bir insansın ve böyle şeylere ihtiyaç duyup ölümü seçiyorsun..akıl mantık işi değil yaa!!

  6. Ufuk says:

    basın toplantısını izledim, tahmin edilebileceği gibi grup arkadaşları ve kardeşleri yıkılmıştı. eşinin hamile olmasıysa daha bir üzücü. sıkıntıların varsa belki uçmak istemeni anlayabilirim ama seni mutlu edebilecek bir ailen varken, bu kadar ünlü olmuşken, gelir durumun da iyi kötü düzelmişken (slipknot’ta çalıyorsun!) overdose’dan gidecek hale gelmeye bir anlam veremiyorum. bundan sonra eşine ve çocuğuna sabır ve güzel bir yaşam dilerim.

    janslore the celebrity

    @Ufuk,
    “…bu kadar ünlü olmuşken, gelir durumun da iyi kötü düzelmişken (slipknot’ta çalıyorsun!)”…

    zaten asıl nedenler bunlar bence dibe batmasında.

    Ugur

    Ünlü olan, gelir durumu iyi olan ya da slipknot’ta çalan adam bir şekilde dibe mi batar diyorsun? Nasıl bir düşünce bu?

    nekropunk

    @Ugur, “rahat batmış” diyor işte kısaca, haklı olabilir de.
    bkz: lindsay lohan, britney spears ve şu an aklıma gelmeyen onlarca şan şöhret sahibi olunca çılgınlar gibi uyuşturucu kullanan insan. hoş onlar ölmedi gerçi.

    Ugur

    Kıyasladığın insanlar beni benden aldı açıkcası.Ben hala bunun çok acımasızca bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum.

    nekropunk

    @Ugur, örnek mühim değil, demek istediğim şöhreti kaldıramayan insanların uyuşturucuyu çözüm olarak görüp, sonra bu yüzden hayatını yitirmesi. bilinmeyen bir şey değil bu, yeni de değil.

    janslore the celebrity

    @Ugur, benimki değil de seninki nasıl bir düşünce? yazdığımı anlamadıysan nekropunk’ın örneklerine bir tane de ben ekleyeyim: Kurt Cobain.

    Ugur

    ” “…bu kadar ünlü olmuşken, gelir durumun da iyi kötü düzelmişken (slipknot’ta çalıyorsun!)”…

    zaten asıl nedenler bunlar bence dibe batmasında.”

    Bir ara bu sır kapısı tarzı bi dizi yayınlanmıştı starda.Çok kısa bir-iki bölüm falan.Orda büyükannesine saygısızlık eden metal dinleyen satanist! genç kızın ibretlik! öyküsünü izliyorduk.Odasında Slipknot posteri vardı.Aynı bu senaryoyu yazanlar gibi bir düşünce yapısındasın heralde.Onu anladım ben.

    Bir extreme metal grubunun basçısıyla kıyasladığınız örnekler de pek şahane sahiden: lindsay lohan, britney spears.Pes.

    Ayrıca Kurt Cobain’in de av tüfeğiyle intihar ettiğini düşündüğümüzde verdiğin örneğin konuyla alakalı olduğu konusunda ciddi şüphelerim var doğrusu.

    Blakkheim

    @Ugur, Kendi düşüncelerini söyle de ona göre fikir yürütsün insanlar bari.İlk günden beri takip edip, çok sevdiğin bir grubun üyesi olmasını katmassan işin içine, Onlar diyor ankara ben anlıyorum götüm kara durumundan kurtulabilirsin bence.

    Ugur

    Organize bir şekilde neden adamı “o yolun yolcusuymuş” şeklinde lanse ediyorsunuz ben bunu anlamıyorum.İlk günden beri takip ettiğim grup dedim.Die hard fanıyım demedim.Zamanında çok dinledik ortaokuldayken falan onu kastettim.Son yıllarda doğru düzgün açıp dinlemedim bile.Ne olursa olsun insan üzülüyor.Benim garipsediğim, kabullenemediğim adam sırf uyuşturucudan öldü diye saçma sapan örneklerle kıyaslanması.Bir akıl vicdan sahibi insan da çıkıp abi birtney ile Paul kıyaslanır mı demiyor.Tamam slipknot fazlaca popüler bir grup olabilir ancak Britney ile Paul’un gelirlerini karşılaştıralım bakalım hangisi daha lüks bir hayat yaşıyor.Rahat batmış demek kadar acımasızca bir yorum olabilir mi? Sanki bu adam ilk defa mı uyuşturucu kullandı? hayır.Belliki bir hastalığı vardı bu sefer bünyesi kaldırmadı.Keşke hiç kullanmasaydı.

    Artık 3. kez aynı şeyleri açıkladım umarım bana yazdıklarımızı anlamıyorsun diyenler bu konudaki düşüncelerimi anlamışlardır.Zira daha açık nasıl anlatabilirim bilemiyorum.Halen daha bir sorun varsa bir kez daha baştan yorumlara göz atmalarını tavsiye edebilirim.

    janslore the celebrity

    @Ugur, şaka gibisin.

    Ugur

    Karşıt görüş bildirince şaka oluyoruz biz evet.Ciddiye alınacak varlıklar değiliz ne de olsa.Sizin gibi büyük sosyal tespit uzmanları dururken.

    qizi

    @Ufuk,
    bnce çok sçma düşünüosn nerdn biliosn mutlu bi ailesi oldqnu nerdn biliosn işinde iyi olduqnu herkesin kndine qöre bi sıkntısı wardr adam sonçta melek deil her qünü qülistanlık qeçsin.bunu yapşmışsa elbet bi sebebi wardr.adam bu pis dünyadan kendini kurtarmş işte ne qüzl
    ama biz hayranları içn qüzl deil.demekki ne anlıorz qra braz eqoist miş sewenlerini deil kndini düşnmüş.ama hala sewiorm onu.bnce önyrqılıda konşmayn.

    Burak

    @qizi, yazı yazış şekline sokayım senin ben.

    Blakkheim

    @Burak, 5 satır yazıyı 1 dakikada falan okuyabildim. Alışkın olmayınca göz yanılsaması/ilizyonu falan gibi geliyor. Her künü külistanlık keçsin falan diye okudum. Tekerleme gibi.

    havitetty

    @Burak, Ne kadar katılsam azdır.

    Ugur

    Yukardaki düşüncelere ne kadar katılmıyorsam bu yazdıkları zor okunan arkadaşa da o kadar katılmıyorum mesela.”Bu pis dünyadan kendini kurtarmış işte ne güzel” ne demek lan? oha.

    Neyse bu muhabbet de çok uzadı.Huzur içinde yatsın diyelim tekrardan.

  7. mert says:

    offf yeter bn bu hbri aldığmda 2 vazo krdm çok ağladım htrlatmayn

  8. utku candaş says:

    adam slipknot’un kurucularından.belkide sıkılmıştır.huzur içinde yatsın.

  9. ellise says:

    inanamıyorum yaa nasıl olur şok içerisindeyem!!! tam zamanı bilen var mı ? çok üzücü ve öyle biri neden intihar eder ki hiç mantıklı değil, slipknot ayrılacak sanırım tam bilgisi olan var mı?

    Rotten Angel

    http://inciswf.com/1288147016.swf

    B U R Z U M

    @Rotten Angel, ahahahaha:):):):):):):):)

    Exorsexist

    @ellise, dün sabah ölmüş.

    B U R Z U M

    @Exorsexist, ‘rotten angel’ isimli dostun yarumuna baya güldüm ama bu na koptum:):):):):):):):):):)):):):):):):)

  10. oguzhan says:

    huzur içinde yatsın en sevdiğim basçıydı ama çok kötü oldu ağladım

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.