# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
IN FLAMES’den büyük çaplı düet
26.05.2010

Oturmaya mı geldik?

IN FLAMES, Avustralyalı drum n bass grubu PENDULUM’un yeni albümü “Immersion”daki “Self vs Self” adlı şarkıya konuk olmuş.

Aslında konuk olmuş demek biraz hafif kaçıyor, zira şarkı şu haliyle IN FLAMES elinden çıkmışa benziyor. Parçada vokallerde Anders Friden, basta Peter Iwers ve gitarda da Björn Gelotte, PENDULUM’a eşlik etmişler.

Buyrun.

PENDULUM’un normal şarkılarından biri için de aşağıya alalım.

  Yorum alanı

“IN FLAMES’den büyük çaplı düet” yazısına 14 yorum var

  1. duraganyolcu says:

    Hayatta en çok dinlediğim, en çok sevdiğim grup. “Bu hallere nasıl düşer” demeyeceğim tabii ki çünkü gayet de yenilikçi bir adamım. Ancak Come Clarity’den sonra ciddi bir düşüş yaşadığını düşünüyorum. Come Clarity çok iyiydi. A sense of purpose ise Come Clarity’nin “kötü bir kopyası” idi. Bunu da A sense of purpose çizgisinde, Come Clarity’deki tarzın kötü bir kopyası olarak değerlendiriyorum. In Flames her albümde değişikliğe imza atan bir gruptu. Şimdi ise yaptığı son iyi albümün kötü kopyalarını çıkarmakta ısrar ediyor.

    duraganyolcu

    @duraganyolcu, Ayrıca bu dediklerim yukarıdaki “self vs. self” çalışması için geçerli değil aslında. Son In Flames albümüne olan garezim nedeniyle yazdım. Ama A Sense of Purpose beni o kadar soğuttu ki, yakınlarda çıkacak yeni albümü inanılmaz derecede “merak etmiyorum.” Yine de, şu ana kadar yapılmış en iyi metal müzik benim için hala daha eski In Flames döneminde yatar.

  2. Ugur says:

    Çok beğendim.Değişik, alternatif, yenilikçi bir parça fakat sapına kadar da in flames elemanlarının bu şarkıda biz çalıyoruz dedirten melodileri alıp götürmüş.Anders’in de clean vokallerinde bir güzelleşme var sanki.

    Bu arada albümde bir başka şarkıda da Steven Wilson eşlik etmiş.İlginizi çekebilir belki.

  3. harro says:

    Pendulum dnb olayını belki de en iyi icra eden gruptur. Çok beğendim ben şahsen, Anders’in sesi iyi oturmuş.

  4. Ahmet Saraçoğlu says:

    Ben de çok sevdim. Nakarattaki “Everything revolves around me” kısmı pek leziz.

  5. Sambalici says:

    güzel şarkı olmuş hakikaten, birebir in flames şarkısı gibi zaten. soundtrack to your escape’e koysan farkı anlamz kimse.

  6. knub says:

    clean kısımları malesef anders değil , pendulum’un solisti söylüyor.

    onun dışında bence gayet güzel bi birleşim olmuş, eğer 2 grubu da daha önce dinlemişseniz gayet tatmin edici bir şey olduğunu, birbirlerinin önüne geçmediklerini görebiliyorsunuz.

    Ugur

    evet onu ben de ikinci dinleyişimde farkettim.Yorumu biraz erken yazmışım.

  7. duraganyolcu says:

    o değil de pendulumun kendi şarkısı tarzım olmasa da çok güzel olmuş. şimdi dinlemek istedim ama youtube’dan kaldırılmış sanırım. ismini hatırlayan varsa söylesin.

    duraganyolcu

    @duraganyolcu, o şarkıyı bugün buldum, ismi “set me on fire”. Harika bir şey. Ahaliye önerimdir.

    heat

    @duraganyolcu, mükemmelmiş, ben bu grubu dinlerim

    Ugur

    @duraganyolcu, Şöyle bi parçaları da var, klip resmi değil ama güzel gitmiş görüntülerle: http://www.youtube.com/watch?v=5Y_ABZQn1j4

    duraganyolcu

    @Ugur, evet iyi olmuş baya. + rep.

  8. duraganyolcu says:

    Bence bu grubun asıl birlikte şarkı yapması gereken adam Marilyn Manson’dır. O da elektronik işlerden baya anlıyor gibi. Güzel olur.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.