# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DAVE MUSTAINE belgeseli
16.05.2010

Ya da DAVE MUSTAINE sömürüsü.

Avustralyalı bir yapımcı/yönetmen, kısa film/belgesel yarışmalarında yarıştırmak amacıyla 12 dakikalık bir DAVE MUSTAINE belgeseli çekmiş.

“Don’t Thank Me, Thank AA: The Dave Mustaine Story” * adlı belgeselin tanıtımı, DAVE MUSTAINE’in çalkantılı hayatını bir reklam malzemesi olarak kullanmak amacıyla yazılmış: “Çocuklukta yoğun şiddet gören ve ardından da çılgın bir uyuşturucu müptelası olan bir adamın, gelmiş geçmiş en önemli heavy metal gitaristine dönüşme yolculuğu”. DAVE MUSTAINE’le ve müzikseverlerle röportajlar içeren belgesel, MUSTAINE’in tanrıyı bulma konusundaki yorumlarına da yer veriyormuş.

Kısacası klasik bir “meşhur üstünden prim yapma” çabası daha diyor, bu gereksiz haberi noktalıyoruz.

*: “Bana Değil, AA’e Teşekkür Edin” (AA: Alcoholics Anonymous adlı, dünya genelindeki alkoliklerin bu bağımlılıklarından kurtulmasını sağlamaya çalışan bir oluşum)

  Yorum alanı

“DAVE MUSTAINE belgeseli” yazısına 8 yorum var

  1. cenkozmercan says:

    severim ben bu adamı epey. zamanında metallica’dan atılması da süper oldu bence ki, megadeth diye bir grup oldu hayatımızda. ama some kind of monster’da lars’a ağlandığı zaman “I deserved a second chance” diye uyuz olmuştum. istemiştim ki bızdık lars’ın ağzının ortasına patlatsın bir tane ağlanacağına.

  2. ege metal says:

    evet kesinlikle katılıyorum ibne lars

  3. deathless says:

    beyler şu an bloomberg kanalında metallica- dave belgeseli var…

    Mert Salkım

    @deathless, gördüğüm en kötü metallica belgeseli bu galiba. hiç metallica şarkısı duyulmuyor dikkat ederseniz.

  4. deathless says:

    evet iginç gerçekten,arka fonda hiç metallica şarkısı yoktu!!…ama cliff in ölüm hikayesi çok ilginç gerçekten,tur otobüsünde yatacak yer için çöp çekiyolar ve cliff in çektiği kısa çöp arabanın en hasar göen yeri oluyor ve de ölüyor..

    janslore the celebrity

    @deathless, aslında hikaye trajik tabi ama cliff’in yattığı yerde kim yatsa ölecekti zaten. düşünsene orda hetfield ya da lars da yatabilirdi. o zaman daha trajik olurdu heralde çünkü Metallica olmazdı.

    deathless

    @janslore the celebrity, o tartışılır tabii ki…ama bide şu varki,cliff gibi bir efsaneden sonra devam eden metallica lars veya james den sonra neden devam edemesin!??

    heat

    @deathless, hetfield olmadan metallica metallica olamazdı ama lars malı olmadan cok daha iyi olurdu. hiç olmazsa davulu nası calması gerektiğini bilen biri olurdu arkada.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.