# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
IMMORTAL’dan yeni albüme ve dalga geçilen kliplerine dair yorumlar
02.04.2010

“O kliplere ben de gülüyorum.”

IMMORTAL, geçtiğimiz yıl çıkan “All Shall Fall“un ardından, bir sonraki albümünü sene sonu ya da 2011 başında çıkarmak istediklerini açıkladı.

Gruptan Demonaz, sürekli dalga geçilen IMMORTAL klipleri için de şöyle konuşmuş (Dikkat buyuralım burası önemli):

“Videonun ilk hali montajlanırken orada değildik. Videonun bu hali bizi aptal gibi gösteriyor. Ama bunu önemsemiyorum, komik bir şey ve gördüğümüzde de gülüyoruz. Büyük bir grup olmak istiyorsanız bu tarz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor.”

Bahsi geçmişken:

  Yorum alanı

“IMMORTAL’dan yeni albüme ve dalga geçilen kliplerine dair yorumlar” yazısına 12 yorum var

  1. Mert Salkım says:

    fotoğrafları da klipleri kadar komik. fotoğraf çekilirken de mi orda değilmiş?

    janslore the celebrity

    sen daha komiksin, sen de burdasın.

    Mert Salkım

    @janslore the celebrity, yapma be arkadaşım. “video bizi aptal gibi gösteriyor” demiş adam, sanki diğer bütün videolarından fotolarından farklı bişey varmış gibi. ne diye bana sataşıyosun ki şimdi? neyi kaldıramadın yani?

    janslore the celebrity

    çünkü ben bu videoyu çok severim.
    aslına bakarsan evet, artık aptal görünüyorlar. artık eskiden olduğu gibi içten gelerek ya da o zamanki ruhla yapmıyorlar. eskiden içlerindeki karanlık ruhu yansıtıyorlardı. şimdi ise tüm bunlar bu müziğin trademarkı olduğu için yapıyorlar. tüm bunlar eskiden tavırdı, şimdi ise imaj. sadece Immortal için değil genel olarak black metal için konuşuyorum tabi.
    evet şimdi komikler, ama o zaman değildi. düşünsene, kilise yakıp adam kesen heriflerin yaptıkları nasıl komik olabilirki?

  2. nekropunk says:

    dalga geçmek isteyene her şey komik.

    Ugur

    Müziğe laf bulamayınca hayatını immortal’la dalga geçmeye adamış bir takım kişiler neyle dalga geçeceklerini şaşırıyorlar tabi.Çok komik evet, güleriz geçeriz.Uzatmanın manası nedir?

  3. nordson says:

    Louis Armstrong / What A Wonderful World (death metal version)

    http://www.youtube.com/watch?v=JLkOYHYQ2tc

    :)

  4. enver yılmaz says:

    kanımca bu olayların modası geçti. black metale ve duruşuna saygı duyan bir dinleyiciyim, ama bu elemanların girdiği tripler beni de güldürüyor. 80 lerde filan belki karizma ya da korkutuculuk katacak bu hareketlere şimdilerde gülünmesi de normal. bu yönden black metal biraz değişse iyi olacak. tabi değişim derken cradle of filth ya da dimmu borgir’in geçirdiği “deği$im” değil kastettiğim.

  5. Ufuk says:

    dili de çıkarsa gene simmons olacakmış. ramak kalmış.

  6. deathless says:

    behemoth gibi clipleri kapalı alanlarda çekip birazda olaya entellektüel bir boyut katsalar bak kimse bir daha gülüyormu!!

  7. Hixxxer says:

    Flash Tv ayarında klipleri olmasa Immortal bu kadar popüler olmazdı be . Büyük grup olmak için kabul etmek lazım derkene bunu kastetmiş olabilir :P

  8. Exorsexist says:

    kaçırılan bi nokta var ki o da ilk black metal kliplerinden birisi olması. 92 de çekilen kliplerinden önce black metal adına çekilmiş bi klip var mı? benim bildiğim yok. Venom, celtic frost tarzı grupları saymazsak.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.