# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THEATRE OF TRAGEDY dağılıyor
01.03.2010

17 yıllık gotik yolculuk.

Norveçli gotik rock/metal grubu THEATRE OF TRAGEDY, geçtiğimiz Eylül ayında çıkardığı “Forever Is the World” albümünün kayıtları sırasında verdiği bir kararla, 2 Ekim 2010′da müzik hayatını noktalayacağını açıkladı.

17 yıldır müzik yapan grup, tam olarak kuruldukları güne denk gelmesi dolayısıyla 2 Ekim’i seçmiş. Kariyerine death/doom metal olarak başlayan THEATER OF TRAGEDY, türe kadın vokalleri ilk getiren birkaç gruptan biri olarak biliniyor.

  Yorum alanı

“THEATRE OF TRAGEDY dağılıyor” yazısına 4 yorum var

  1. b says:

    bu dağılma olayını “aegis” albümünden sonra düşünmeleri lazımdı geç kalmışlar. “velvet darkness they fear” ile anılacaklar hep, ondan sonra yaptıkları her iş vasattı bana göre.

  2. osman says:

    bence en son iki albüm hariç hepsi güzeldi. musique de assembly de ortalamanın baya üstü albümlerdi, adamlar elektronik müzikte bile güzel bir melankoli yakalamışlardı. güzel evriliyorlardı açıkçası.
    ama sonra sen git en klişesinden gothic metal yap… bir zamanlar standart belirlemiş bir grubun buralara kadar düşmesi kötüydü gerçekten, yerinde karar olmuş.

  3. x says:

    üzücü bir haber, oldukça güzel şarkıları olan bi gruptur dağılmalırını hiç istemezdim açıkçası kim ne derse desin velvet darkness they fear gibi gayet iyi işler çıkarmışlardı. yazık olmuş…

  4. zxzxzxzxz says:

    bundan 10 yıl önce dagilması gereken grup musique ve sonrasi zaten kitlenisin %90 ını kaybetmesine sebep olmustu liv kristine in de gidiisiyle eski kitlenini tamamen kaybetti kendilerine yeni bi kitle lurmaya calisisirken bos yere sürünen ve bu belli sona ulastılar zaten cogu kisi icin coktan dagılmis bi gruptu sadece resmiyete kavusturup kendilerine yaptıklari eziyeti bitirmis grup

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.