# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THERION yeni albüm adını açıkladı
07.02.2010

Ayşegül.

THERION, bitmesine az kalan yeni albümünün adını “Sitra Ahra” olarak açıkladı.

therion_album_1

Grubun lideri Christofer Johnsson “THERION standartlarına göre bile muazzam bir şeyler bekleyin” diyerek beklentileri yükseltmiş (ateşle oynuyorsun Christofer).

  Yorum alanı

“THERION yeni albüm adını açıkladı” yazısına 2 yorum var

  1. Blakkheim says:

    Therion standartı nedir ki ” yani düşünün, bunu bile aştık aaake” diye açıklama yapmış, ne bu kendini bilmezlik birader.

  2. efoja says:

    Yani bence yine tartisilabilir, ama “Therion standardi nedir ki” demek cidden cok aci bir soz..  Adamlarin bence Lepaca’dan beri muhtesem olmayan tek bir album cikartmisligi yok. Ki, dusununce aradan 15 sene gecmis ve adamlar 8 tane sifir album cikartmis.. Her birinin digerlerinden ayri bir karakteristik atmosferi, ve de her birini piyasadaki tum diger gruplardan orijinal kilan bir yani var.  Tabi, benim icin hem Isvec’li olduklarindan hem de Metal’e basladigim ilk gruplardan biri olup da evrimlesmelerini adim adim izleyebildigim bir grup olduklari icin ayri bir ozelligi var… Ama senfonik metali gercekten orkestra olarak yapabilen en saglam gruplardan biri (belki de en saglami) olduklari kesinlikle asikar… Ki bu yuzden adamlar standartlarinin uzerine cikacaklarini iddia ediyorlarsa (ya simarmislar artik piyasa yapiyorlar derim) ya da cidden harikulade bi is cikaracaklarini beklerim samimi olarak.
    Bu arada, konu acilmisken soyleyeyim; bu adamlari biz turkiye’de falan taniyip dinliyoruz ama Isvec’te 8 ay exchange boyunca adamlari bilen bi allahin kuluna rastlamadim. Belki 50 kisiye sormusumdur toplam,  tek birinden aa duydum cevabini alamadim ne yazik ki.. Onun disinda sorduklarimdan Pain Of Salvation da kimse bilmiyor, ya da Edge of Sanity, ya da Peter Tägtgren’in ise ismini bile duyan yok… Ama herkes genelde Opeth ve In Flames’i biliyor (ama yalnizca onlari biliyorlar).. Bi de Totalt Jävla Morker’i bilenlere rastladim, onu da karisik muzik festivallerde, cikip etraftaki sahneleri katleden grup olarak taniyolar zaten. (Tabi bu dediklerim tamamen halk’tan insanlar,  ciddi heavy metalci ortamlarinda istatistikler farkli olabilir..) Ama adamlar Wacken’e cikarken, son 5 yildir Isvec’te yalnizca tek 1 kere konser vermis olmalarindan anlasiliyor biraz da adamlarin isvec piyasasindan hic bi beklentileri olmadigi…
    Buradan Isvec milletine clubber’ligi birakin; muziginizin degerini bilin, adam olun adam demek istiyorum. Tarzanca Isveccemle de “bli en man, lyssna på metal” demek uygun duser… :))
     
     
     

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.