# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SHADOW GALLERY’den klip
02.02.2010

İlk konserini klipte vermek.

Progresif metalin önemli isimlerinden SHADOW GALLERY, son albümü “Digital Ghosts“tan “Gold Dust” adlı parçaya klip çekmiş.

Kliple ilgili tuhaf bir ayrıntı, klipte ünlü aktör Will Smith’in babasının da bulunması iken, grupla ilgili tuhaf bir ayrıntı ise klipte canlı çalarmış gibi yapan SHADOW GALLERY’nin, çeyrek asırlık kariyerindeki ilk konserini önümüzdeki Nisan ayında verecek olması.

  Yorum alanı

“SHADOW GALLERY’den klip” yazısına 2 yorum var

  1. Aeonian_Lich says:

    80 sonlarında kurulan bir grubun ilk promosyon videosu. tipler de 80′lerden fırlamış gibi zaten. Yeni vokalist Brian Ashland fotolarda çok sevimliydi, ama klipte gördüğüm kadarıyla soğuk bir tipmiş, ama karizmatik. Wehrkamp’ı da daha fazla görmek isterdik. neyse güzel bi materyal olmuş biz fanlara.

  2. b says:

    keşke normal versiyona klip çekselermiş ama bu da iyi bence. en azından canlılarmış bunu da görmüş olduk. :d yeni vokalist soğuk görünmesine rağmen iyi iş yapacağa benziyor bundan sonra. davulcu joe nevolo ise gayet matrak bir tip. “gold dust”dan sonra başka bir klip gelir mi bilemeyiz ama shadow gallery açısından her şey çok iyi gidiyor. son albüm “digital ghost” bir çok yabancı kaynaklı site (eleştirmenler-dinleyiciler) tarafından çok beğenildi. şimdi de nisan ayında verecekleri konsere hazırlanıyorlarmış. ilk albümünü çıkardıklarında japonya’da konser vermeye hazırlanıyorlardı ama maalesef gerçekleşmedi. ondan sonra da bir türlü konser veremediler ve bir stüdyo grubu olarak anıldılar. grup elemanlarının hepsinin müzik öğretmeni olması sonucunda pek vakit ayıramadılar ama yeni vokalistin gelmesiyle de büyük bir karar vererek triton power cruise’de yer alacaklar. buradan belirtelim nisan ayında shadow gallery ile birlikte circle II circle, jon oliva’s pain, future’s end, pagan’s mind ve crimson glory’de yer alacak. shadow gallery ise crimson glory’nin altında çıkacak. umarım bundan sonra shadow gallery için stüdyo grubu düşüncesi raftan kalkar. :)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.