# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
JESPER STRÖMBLAD, IN FLAMES’ten ayrıldı
12.02.2010

Ah be abi.

Jesper Strömblad, kurucusu olduğu IN FLAMES’ten bugün itibariyle ayrıldığını açıkladı.

inflames_jesper_1

Uzun süredir alkol tedavisi gören Strömblad, şu haberde görülebileceği üzere geçtiğimiz aylarda grupla birlikte tekrardan sahne almış, IN FLAMES takipçilerini sevindirmişti.

inflames_jesper_2

Ancak Strömblad, bugün yaptığı açıklamada alkolle olan savaşını henüz kazanamadığını ve hem kendisinin, hem de grubun iyiliği için en iyi yolun IN FLAMES’ten ayrılmak olduğunu söyledi.

IN FLAMES’ten gelen açıklamada ise Strömblad’ın arkasında oldukları, yerine geçecek kişi konusunda bir açıklama yapmanın henüz erken olduğu ve ilerde de grubun kapılarının Strömblad’a açık olduğu vurgulandı. Bundan sonra da metal dünyası içerisinde yer alacağını belirten Jesper Strömblad, özellikle ilk dönem IN FLAMES şarkılarının büyük bir çoğunluğunun da bestecisiydi.

  Yorum alanı

“JESPER STRÖMBLAD, IN FLAMES’ten ayrıldı” yazısına 16 yorum var

  1. Sambalici says:

    hiç bi şey demiyorum arkadaş, yoksa ağzımı bozucam

  2. Blakkheim says:

    Daha ziyade grubun kalanının değişiminden baymış olabilme ihtimali yüzünden ayrılmış gibi geldi bana, yerinde de bir karar netekim.

  3. Ugur says:

    Bu sefer güldürmedi.

  4. ihsan says:

    may the luck be with you.

  5. Blakkheim says:

    “Adam iyi içiyor.”

  6. Veracruze says:

    Yok yahu burda son bulmaz; iyileşir, hayatını düzene sokup geri gelir grubuna. Öyle yapsın yani ne olur, ilk gözağrım lan bu grup =\

  7. Mert Salkım says:

    babam içmeden önce bir kaşık zeytinyağı yutsun dedi. hiçbişeyi kalmazmış.

  8. Ufuk says:

    ayrılmasının nedeni gerçekten alkolsa 1-2 seneye kadar geri döner, o zaman sorun yok.
    ama sebep gerçekten alkol mü?

  9. Blakkheim says:

    Dı dıs dıs dı dıs. Esrar perdesi bu akşam Show Haberde aralanıyor. Ufuk o nasıl yorum öyle XD

  10. ihsan says:

    bana göre ana akım melodic death metal’in sonunu tescilliyor. dark tranquillity son albümüyle şaşırtmadı, arch enemy son dönem saçmalıklarıyla ayrı bir dünya, soilwork desen onlarda aynı sorunu peter wichers’la yaşamıştı. elbette ki geri dönecektir, hatta dönüp albüm kaydedecektir in flames’le, bunun üzerine diyecektir de “90′larda ki alevler gibi cayır cayır, absolutely back to the roots”. ancak şu yaşanan olaylar silsilesi bile işin “espri”sinin bittiğinin kanıtı.

  11. Sambalici says:

    Şu hayatta açık en sevdiğim 2 müzisyen varsa biri Jesper’dir kesinlikle, gerçekten çok üzüldüm ama olan olmuş önümüze bakalım.

    Yerine Roope Latvala’nın katılacağı dedikodusu varmış bir metal dergisine göre, duymadım ben gerçi hiç ama sözlükte gördüm.  Yerine alacakları adam bari beste yeteneği olan, az biraz işi bilen birisi olsun. Tutup da Niklas Engelin’i getirmesinler de.

    Guinan

    @Sambalici, şom ağız mısın.. :D

  12. Ahmet Saraçoğlu says:

    Dostum Niklas Engelin’e tırt demişsin ama melodik death metalin kurtarıcılarından olabilecekken dağılan can grup Gardenian’ın tüm bestelerinden sorumlu kişiden bahsediyorsun. Bayağı bir beste yeteneği olan ve işi de bayağı bilen biri yani. :)

  13. Ugur says:

    Soul Burner (Gardenian) gibi bir albüm yapmış bir adamı ben omzumda taşırım arkadaş.Evet Niklas Engelin.Her ne kadar şuanki grubu Engel tırt olsa da :D
     

  14. Sambalici says:

    Heh işte Gardenian var ama Engel de var ondan diyorum, uzun zamandır bu modern metal mevzularıyla kafayı In Flames elemanlarından çok daha fazla bozdu Niklas Engelin, grubun iyice metalcore’a saracağından korkarım Engelin gelirse, yoksa olabilecek en ideal adam tabi.

  15. ihsan says:

    Roope Latvala “I said that I like Dark Tranquillity and In Flames. But somebody misunderstood me and wrote silly things in a metal magazine. So we are together with my lovely friend Alexi Laiho and the whole crew.” diye buyurmuş.
    bencede sırf Sinergy’de tutmuş bu değişikliği model alan bir asılsız iddia bu.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.