# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DECREPIT BIRTH’ten stüdyo günlüğü
05.02.2010

Hayalgücü destekli sofistike death metal.

Özellikle 2008′de çıkardığı “Diminishing Between Worlds” ile bir anda death metal dünyasının adı sıkça anılan grupları arasına giren Amerikalı DECREPIT BIRTH, üçüncü albümü “Polarity“nin kayıt aşamalarını gösteren stüdyo videolarından ilkini yayınladı.

Albümde yer alacak şarkılardan bazılarının isimleri de şöyleymiş:

“Life Cycles”
“Sea of Memories”
“Symbiosis”
“Beyond Eternity”
“Mirroring Dimensions”

decrepit_studyo_1

DECREPIT BIRTH özellikle DEATH izleri taşıması ve death metalin hem brutal, hem de teknik yanlarını içinde barındırmasından dolayı türün meraklılarınca el üstünde tutuluyor.

Grubun bugüne dek Erlend Caspersen, Derek Boyer, Tim Yeung ve Kevin Talley gibi hayvanlarla çalışmışlığı da var.

  Yorum alanı

“DECREPIT BIRTH’ten stüdyo günlüğü” yazısına 5 yorum var

  1. nekropunk says:

    bunun gibi stüdyo veya making of albümleri çok hoşuma gidiyor nedense, işin mutfak kısmını görünce grubu daha iyi tanıdığımı falan sanıyorum sanırım.  gözümü 40 açtım devamını bekliyorum.

  2. Exorsexist says:

    garip bi grup. odius mortem, severed savior ve bu(hepsinin son albümleri) biraz fazla prodüksiyon harikası gibi geliyor bana.  tarz aynı gitar kullanım aynı hatta elemanlar bile aynı çoğunda. gitar wankery işleri biraz.  ilk albümlerinde aralıksız kazıdılar ikincide sürekli bir melodik hava ve boru vokal. bakalım bu nasıl olacak..

  3. hysteresis says:

    Ben ikinci albümde yapmaya çalıştıkları şeyi çok da istedikleri gibi yapamadıklarını düşünüyorum ve ilk albümü daha çok dinliyorum. Severed Savior için bu kadar net konuşamam ama son albümü neredeyse hiç dinlemezken Brutality is Law’u hala manyak gibi dinliyorum. Origin desen ha keza…

  4. Exorsexist says:

    zaten saydığım grupların hepsi ilk albümlerinde daha brutal iken sonraki albümlerinde teknik death’e döndüler. hepsininde ilk albümü iyi, belki bitek odius mortem değil. origin ayrı bir dünya o hepsinden üstün.

  5. Volkan Atay says:

    Essence of Creation hala baymaz mı yaa…

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.