# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
WATCHTOWER geri dönüyor
10.01.2010

Bir albümle yüzlerce grubu etkilemek.

Kurulalı 26 yıl olan ancak 21 yıldır albüm çıkarmayan kült teknik/progresif thrash metal grubu WATCHTOWER, yeni albümle dönüyor.

watchtower_album_3

“Mathematics” adlı albümden “Projections” adlı şarkının davul kameralı tadımlığını aşağıdan izleyebilirsiniz.

WATCHTOWER, 1989 çıkışlı “Control and Resistance” albümüyle doksan sonrasındaki sayısız teknik death metal ve thrash grubuna ilham vermiş, günümüzde adından sıkça söz ettiren sayısız grup, her fırsatta WATCHTOWER’ı bir ilhâm kaynağı olarak göstermişlerdi.

Grubun efsane olarak nitelendirilen gitaristi Jon Jarzombek, “Mathematics”te, SPASTIC INK dağıtılmadan önce yazılan kimi müziklerin de olacağını, bu yüzden deliliğin sınırlarında şeylerin de kimseyi şaşırtmaması gerektiğini açıklamış.

SPASTIC INK’i bilmeyenler için:

Jarzombek’in son dönem projelerinden yıldızlar karması BLOOTED SCIENCE’ı hatırlamak için:

Ron Jarzombek ve kardeşi Bobby Jarzombek’in nasıl iki psikopat olduğunu görmek için: (Aşağıda yer alan şarkı, Bambi adlı meşhur çizgi filmdeki diyalog ve aksiyonların bire bir müzikal yorumlamasıdır, bildiğin manyaklıktır.)

  Yorum alanı

“WATCHTOWER geri dönüyor” yazısına 4 yorum var

  1. harro says:

    O hele hele nidaları.

  2. Süper habermiş bu. Ron Jarzombek’ten çok bahsedildiği için ona hiç girmeyeceğim. onun yerine Bob Jarzombek’i öveyim ben. Arkadaş, hayvan bir davulcusun; ama Sebastian Bach’ın Angel Down albümünde son derece sade, hayvanlıktan çalıyorsun (öyle olması gerekir tabii). Takdir ediyorum böyle adamları.

    Bu arada şu A Wild Hare’i ilk dinlediğimde “Ne? Nasıl lan?” gibi tepkilerden sonra şuursuzca gülmeye başlamıştım. Çok işsiz adam bu Ron.

  3. duraganyolcu says:

    Spastic Ink.. kelime bulamıyorum abi.

  4. berat mutluhan seferoğlu says:

    bu haberi görememişim çünkü o zamanlar pasif agresifi bilmiyordum.dünya üzerindeki en manyak müzisyen olabilir ron jarzombek.zilyon projesinin içinde kötü bir şey yok.spastic ink,blotted science,gordian knot,solo albümleri ve tabiki her şeye başladığı watchtower.titreyerek ve gözlerim ufka bakarak bekliyorum…

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.